Ahojte. Mate skusenosti s mamickami, ktore sa pri nakupe/ predaji nevedia pozdravit, poprosit, po odpovedi na otazku ignoruju alebo su drze? Mne sa to stava na MK coraz castejsie a nie je mi to prijemne. Ako ste na tom vy?
@mamcucha tiez ma to zamrzi, ale poviem si len, ze za "pekne" uviedli..inak vacsinou v takych pripadoch z obchodu nic nie je, aspon ja mam taku skusenost.
@adri266 ak by to davali do predtlace, tak by tie damy mali vsetko na striebornom podnose..a na celkovom dojme z ich prejavu by to aj tak nic nezlepsilo 😉
@barbora59
@0silvia0
@adri266
@klincek
@emily76
Divim sa, ze vam to nevadi. Prvu "varku" oblecenia po malej som po tychto skusenostiach dala do skatul a darovala. Bola som strasne znechutena pristupom kupujucich. No podobne je to aj s predavajucimi. Neochota odmerat alebo odfotit detajly.
Neviem preco si to tak pripustam... 🙂
@ladynocka , fora ani nespominam. Cez PC alebo mobil je kazda hrdinka. ;)
@mamcucha vies co, vadi..ja moje deti ucim zdravit, prosit, dakovat...ale hold asi kazda mama to nerobi 🙄 a ucit to dospele zeny asi zmysel nema. Ale ver, ze nie vsetky su take a tych par ma od nakupovania neodradi. 😉 a s tym meranim som mala zatial stastie, odmerali aj tie co mali v podmienkach "nemeriam". Kedze mam baculatu dcerku, tak hold bez mier nenakupujem. 🙂 pekny den.
Mňa najviac mrzí to, že im vyhoviete, odpíšete, zmeriate, odvážite, zistite poštovné, zľavnite a oni vám už ani len neodpíšu. Stačí odpísať ďakujem, našla som niečo iné. Stáva sa mi to často.
Kolko zien je na tomto fore? Tisice .. Normalne .. Slusne .. A niektore uplne .iče. Co narobis taky je zivot.Nezdravia .. Napisu len volne? miery? vnutorna dlzka? Co jej mam vykrutit krk🙂 zasmejem sa