Dobrý deň. Chcel by som poprosiť niektorého otecka alebo mamičku o radu, poprípade o vlastné skúsenosti v tejto situácií.
Z nemenovaných súkromných jaslí už dva mesiace pitam vrátenie zálohy a po novom už ani nezdvíhajú mobil. Nekonečné prísľuby že do konca týždňa to mam na účte sú už otrepané a neviem ktorý postup by bol v tejto situácií ďalej najlepší. Ďakujem za každú radu alebo skúsenosť.
zájsť osobne...popr. poslať doporučený list kde budeš žiadať svoje e naspäť...najlepšie poslať aj zriadeľovateľovi, nech vidia čo je tam za poriadok... 👍
Problém je v tom, že pokiaľ mala v jasliach bola platilo sa aj tak všetko na ruku... Aj mesačne aj záloha... Po odchode z jaslí sme spísali aj papier o ukončený dochádzky... A majiteľka jaslí vravela ze zálohu nám do konca mesiaca pošle.
A nič
Riaditeľka jaslí tam zároveň vyučuje takže v kontakte som bol celú dobu s nou
Už proste neviem. Posledný pokus bude že tam zajtra pôjdem osobne a uvidím ako zareaguje. Poviem ze to bude z mojej strany posledný pokus ako vyriešiť túto situáciu touto cestou
Kľudne napíš o ktoré jasle ide, možno niekto má podobnú skúsenosť.
Určite je to aj v jej záujme to vyriešiť.
Veselá lienka, smrečianska 33, brarislava
ešte napíš aj do diskusii Aké máte skúsenosti s jasľami Veselá Lienka? ale však iste majú niekoho nadriadeného, tak riešila by som aj tam...alebo ak je to viac e tak polícia..
@matejkuba ak ináč nie, tak SOI
Tak išla by som tam keď nosia mamičky deti do jasiel alebo pre ne chodia a rozhovor by som viedla v štýle že o aké neseriozne zariadenie a riaditeľku ide, že máte dojem že sa vás snaží obrať o peniaze. Samozrejme nahlas a v prítomnosti aspom zopár ostatných rodičov. Ak by ani to nepomohlo, tak negatívna reklama či už cez médiá alebo cez internet, sťažnosť na meste.....Ide o to či ich riaditeľka chce vrátiť, lebo teoreticky môže zálohu poprieť, tak nech má aspom hambu v celom okolí kde jasle sú. Ak by peniaze poprela alebo odmietla vrátiť , tak by som napísala "list"aby si mamičky dávali pozor na zariadenie kde vás riaditeľka okradla a nalepila to na dvere aspom 2-3x. Určite si to zopár rodičov prečíta a nech má hambu. Peniaze vás to síce nevráti ale nech vedia aj ostatní rodičia komu zverujú svoje dieťa.
Skúsim zajtra ísť tam a uvidím po osobnom stretnutí. Som zvedaví co zas povie
Zajtra napíšem ako som pochodil
Ďakujem za vaše reakcie
Chodila by som tam ako na klavír každý deň až kým by mi tie peniaze nevrátila
@matejkuba ziadali Ste pisomne?