Nevládzem, svrbí ma celé telo a mám zápal priedušnice

evak12
4. feb 2018

Ahojte,prosim vas poradte mi,co mam robit,som nenormalne unavena,nevladzem ani chodit,svrbi ma cele telo,momentalne mam zapal priedusnice,beriem ant.suprax,beriem asi treti tyzden Triccito,predtym som brala Anafranil ...som velmi nervozna,hlavne doma,v praci robim na doraz,ale pridem domou,tak konecna ...prosim,ak mozte poradte,co mam robit,ja chcem normalne fungovat ...dakujem

celasapremenim
4. feb 2018

Daj si spravit krvny rozbor.

pribinak
4. feb 2018

To ti predpísala všeobecná? Ci si bola u ineho lekára

katharines
4. feb 2018

@evak12 potrebujes si oddychnut, ak tak este nerobis. Teda dovolenka alebo PN a kludovy rezim. Potrebujes probiotika, min 2 hod po antibiotikach a potom este aspon mesiac pokracovat s probiotikami po dobrati antibiotik. Vit. C, B, D, B karoten (v mrkve a oranzovom ovoci a zelenine -citrusy sem nepatria), ...
Ak ta svrbi telo, asi je to reakcia na lieky
Na hrud, v oblasti priedusnice, si daj platok slaniny a obviaz na noc -stahuje zapal. Pripadne tymianovu mast....
Daj si nakrajanu cibulu na tanierik ku hlave a men raz za 24h
Mozno aj tinktura z kapucinky by nebola zla, aby si ju zacala brat na doliecenie

nelinka2009
4. feb 2018
nelinka2009
4. feb 2018

@evak12 co tak.navstivit lekara? A nechodit s atb do prace, ale ostat doma o oddychovat??

pokojvdusi9
5. feb 2018

@evak12 Zostat fakt doma....Takych ako vy su plne cintoriny.Kazdy si mysli aky je nenahraditelny ale opak je pravda.Skore uzdravenie

3009
5. feb 2018

@evak12 ak berieš Trittico, tak si bola asi u psychiatričky. Toto môžu byť aj príznaky depresie, skús sa porozprávať s psychiatričkou.

siska53
5. feb 2018

@evak12 predovsetkym ms byt doma na.PN a nie behat do prace. Kukni,ktory liek ma neziaduce ucinky typu,co popisujes. A ozvi sa dr.
Ja som tiez v septembri divne.zzreagovala na summamed,ktory mi predtym nerobil problemy.. Nervozitz,budenie srdca..nastastie to su len tri tabletky a bola som.doma a lezala.. Ako aj teraz,lebo som chora..ked nevladzem,ostavam doma,ked je to len.prechlzutie a vladzem fungovat,chodim.do prace.. Ale tvoj stav je taky,ze mas byt doma a naklusat k doktorovi.

libawet
5. feb 2018

@evak12 no, prvé, čo ma zaujalo - robíš, zároveň berieš ATB a liečiš sa zo zápalu priedušnice? A divíš sa , že si unavená? Akože na toto nemám slov! Prečo nie si na PN-ke? A potom sa divíme, ako tu jeden od druhého chytáme všetky možné mutácie chorôb! Ide Ti o peniaze alebo o zdravie? Uvedomuješ si, že si tým do budúcna veľmi ničíš svoj vlastný imunitný systém? Ešte nikto Ti nikdy nepovedal, že s chorobami sa doma leží ? To, že Ti zabrali antibiotiká neznamená, že môžeš chodiť do práce, von a že si OK! Telo potrebuje na vyliečenie čas, určite toto prechodíš, choroba sa ohlási znovu a horšie a Ty skončíš znovu na ATB, ešte silnejších, aby Ti vôbec zabrali. Vieš vôbec, že užívanie ATB veľmi oslabuje telo a srdce a aj preto máš byť doma v posteli a oddychovať, dať telu čas na vyliečenie sa, to že chodíš do práce, nedávaš tak telu žiadnu šancu a čo čakáš? Hazarduješ so svojim zdravím a aj so zdravím iných ľudí okolo Teba! To je skutočne čistý egoizmus voči iným.

evak12
autor
5. feb 2018

Dakujem vam dievcata,kazda z vas ma pravdu ...bola som u lekarky,ona mi dala tie antibiotika,som doma treti den,cerpem dovolenku ...ja si myslim,ze to antidepresivum Triccito,mi nerobi dobre,tak som sa rozhodla vratit sa k Anafranilu,radsej budem tucnejsia,ako takto sa trapit ...drte mi palce,dnes zacinam s polkou nanovo,tak dufam,ze to bude aspon tak ako to bolo predtym🙏