Neviete čo to je za hmyz?

cuci22
14. okt 2018

Babyyy prosim neviete
co to je? Je toho plna bytovka a par som ich mala aj dnu v byte :-/

novana
14. okt 2018

Vyzerá to ako bzďocha.

lubik87
14. okt 2018

@cuci22 presne toto som zabila predvčerom vnoci ..bzučalo to ako helikoptéra ..fuj..neznášam hmyz 😬😬😬 vraj je to podľa všetkého nejaký drevokazny hmyz ...bzdocha má hranaté telo a spicaty zadok ..čiže.ta to nieje
@novana

duun
14. okt 2018

Leptoglossus occidentalis ..asi. V podstate druh bzdochy, porovnajte si obrázky. https://cejka.blog.sme.sk/c/168184/pred-rokom-p...

duun
14. okt 2018
iwsvysmiata
14. okt 2018

Veru aj mne to furt pristane na balkóne, fuj keď si na to spomeniem, mam husiu kožu, je to nechutne, za deň zabijem hádam 5 takých. Keď nie srsne tak toto 😭

terez01
14. okt 2018

Ploštica, český vroubenka americká,nestipe 😁https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Vroubenka_americká

terez01
14. okt 2018

Akurát ak ju chytíte do ruky a sa zľakne,budú ruky smrdieť.

katkabg
15. okt 2018

Jeeej poznam ale ako to prelozit z bulharciny do slovenciny.Viem len ze ked zabijes ci spucis tak smrdi 😂 inak to neni ziadny nebezpecny chrobacik

antonia05
15. okt 2018

Aj my to máme ,stále nám vlezie do bytu. Keď som ho zabila vyšla z neho taká modrasta tekutina 😵😵😵

nikoll29
15. okt 2018

Bzocha na 100%. Ono chcu v podstate vyuzit este posledne slnecne dni a luce na to, aby sa vyhriali a na bytovkach im je asi najlepsie

bonetka
15. okt 2018

Teraz je toho vela vsade. Pan boh zaplat ze mame sietky lebo by som ich mala v byte stovky brrrrr. 😕

ninadh
19. jún 2019

Dobrý deň, všimla som si túto diskusiu a chcela som sa spýtať, či náhodou niekto nevie, čo je toto za kamarátov? Začali sa mi na tele objavovať svrbivé pupáčiky a tak som začala pátrať po plošticiach ale našla som najmä toto. Tuší niekto?

domi6082
23. aug 2021

@ninadh dobrý deň,aj ste zistili čo to je?

ninadh
23. aug 2021

@domi6082 dobrý deň, sú to iba skladníky ktoré sa nám potulovali po dome smerom zo špajze. Mala som vtedy však problém s kožojedmi a možno aj plošticami, vlastne nikto nevie z čoho som tie štípance mala, ale zavolali sme aj tak ľudí na dezinsekciu. Odvtedy je pokoj.