Je to tak v podstate od detstva, každý poskupinkovaný a ja som taká nezaradená. Mám 33 rokov, pracujem na TPP, v práci samé ženy poskupinkované a ja nič. S ľudmi vychádzam dobre, nemám praveže konflikty. ale nikto so mnou nechce mať taky akokeby lepší vzťah. že ma pozvať do kancelárie na kávičku, povedať pikošky z víkendu, v lete na kúpalisko, po práci na drink. Taká som nestranná. Neviem kde robím chybu. Trápi ma to. Mám zopar kamaratiek ešte od strednej školy ale každa mame deti a sme v inom meste tak neni času sa stretnúť. AJ mamičky zo školky - dobre s nimi vycháadzame stale pokecáme, ale potom vidím fotky stretnu sa dve a bezo mna :(
Co robit aby ma ludia mali radi, brali ma do partie?
@mariaveronikag tak im to ani nenavrhnem ja sama, kedze viem ze maju svoju partiu..par krat sa mi to stalo tak akurat nemohli a potom mi uz bolo trapne sa vtierat...
ako mna to trapilo vzdy ale neviem nechapem co s tym...ci niesom dostatocne vtipna zabavna.vzdy sa snazim poradit a pomoct
Aj ja to mám tak, ale ja som introvert. V práci mám len 1 takú osobu, čo si píšeme aj mimo práce, chodíme von, s ostatnými pokecáme pri obede, raňajkách. Kamošky mám tiež v iných mestách a párkrát do roka dáme stretko. Mne vôbec nechýba kecanie s druhým ľuďmi. Neviem ani nadviazať konverzáciu, neviem čo sa mám pýtať cudzích ľudí alebo matiek na ihrisku 😅
@laura164 ja kedy ako..podla aktualnej nalady..niekedy by som sa najradsej zasila niekde zeby ma nikto nevidel a potom zas mam chut kecat s kazdym o vsetkom :D
Bohuzial. So mnou je to obdobne. Pomohlo mi. Kurz/kruzok/spolocenstvo/farnost/ihriska... a mimo ne..musim byt aktivna najma ja. :D Napisat,ze ci nechce na ihrisko,na kavu,na prechadzku,do obchodov... a pod. Inac by ku mne prisla navsteva len raz za rok. :D A ja nevysla od deti nikdy. :DDDD 3 deti to dost komplikuju ale da sa to. Neboj sa byt aktivna. Ozaj. ;) Nasla som si vela znamych,par blizsich ludi ...a mozno aj casom budem moct povedat,ze nove kamosky. :D Ale ja ozaj viem,ze je to mnou. ;D Som divna.
@ivangeline dakujem velmi pekne. ja budem tiez asi tak trosku divna..ja mam len jedno dieta ale tak niekedy vypadnut v ramci psychohygieny neni zle. alebo teda v praci ked je obedna prestavka.kazdy poskupinkach na kavicke a ja sedim sama v kancli.aj ked pridem ku niekomui tak mam pocit ze sa neviem zaradit ze proste tam nepatrim, ze ma nechcu..neviem to ani vysvetlit. citim sa cudne..no musim byt fakt aktivnejsia asi som rada ze tebe sa to podarilo 🙂
Tak to mám aj ja také stavy, že chcem kecat, ale to väčšinou so sestrou 😄 tiež som asi divná a mne to nevadi 😄
To bude asi tým, ze nie si typicka sliepka, ktorá rada kvaka o somarinach v robote a preberá v nej cudzie zivoty. Nemá ta preco mrziet, ze sliepky v robote ta nevzali medzi seba, zrejme ide z teba aura iných hodnôt ako preberať cenu múky v Kauflande. Bud nad vecou a skus sa zapojiť do aktivít mimo office, najdi si skupinove cvičenie - v zdravom tele zdravý duch - zacni pestovať konicek, zapis sa na kurz. Nemusis sa bat, ze aj tam budes sama, prave na tychto kurzoch sa stretnu podobne orientovani ludia, ktorí sa chcu s niekym spoznat. A bud rada, ze nie si ovca, ked ta neprijali medzi seba, su to ovce a ty si hľadaj kamosky mimo robotu. Ale musis byt aktivna viac a nebat sa.
@laura164 super ked ti nevadi, mne niekedy ano 🙂 ako zas nemam rada debaty o nicom len take kvakanie
@barborachors hehe super si to napisala dik 🙂
keby si skúsila Ty niečo zorganizovať , navrhnúť? Napríklad to kupko, spýtať sa niektorej z mamičiek zo škôlky, či nemá niečo v pláne, že by si išla a tak Ti napadlo, že by ste šli viaceré?
Alebo aj v práci, napríklad navrhnúť si zájsť niekde spolu s kolegyňou a tak? Najlepšie, ak máte nejaké spoločné záujmy, koníčky. Nie každý má za sebou funclub, ja som tiež nikdy nebola poskupinkovaná, také že chaty spoločné neexistovalo, skôr sa viem zabaviť, keď sme 2-3. Ale mne to tak úplne vyhovuje.