icon

Neviem sa zbaviť kožného problému.

ivanka1997
2. aug 2019

Ahojte dievčatá toto je môj problém už cca dva roky už som zmenila aj jedálniček pila som čaje davala som masky peeling dokonca som kúpila tee Three Akurát na dve veci myslite že mi Na toto pomôže kožiar ?aktuálna foto čo som to ráno už vytlačila sú to take malé biele hlavičky ktoré vždy tak puknu

Neviem sa zbaviť kožného problému.
monnesss
2. aug 2019

@ivanka1997 mas IP

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@monnesss čo to je IP?

monnesss
2. aug 2019

@ivanka1997 interna pošta súkromná správa

petrad15
2. aug 2019

@ivanka1997 ahoj no ono to vyzerá ako podkožné akné, nejaký detox organizmu by ti nepomohol? Prípadne vysadiť nejaké potraviny?

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@petrad15 ahoj no všetko som práveže skúšala Detox mi moc nepomohol a dokonca som sa istú dobu snažila nejesť mliečne ani pečivo a výsledky žiadne

petrad15
2. aug 2019

@ivanka1997 uhm no to je zvláštne a od kedy sa ti to robí, po dieťatku?

simsalabim
2. aug 2019

@ivanka1997 ja myslim, ze navsteva kozneho nie je nikdy na skodu. Dcera mala na cele pri zacinajucom akne snad 150 ciernych bodiek. Po kreme od kozneho ma celo ako babika, len sem tam sa objavi nejaka mini vyrazka, zatialco jej spoluziacky sa s pletou trapia, pritom si myslim, ze mnohym by pomohla jedna navsteva kozneho.

lula313
2. aug 2019

@ivanka1997 kup si domaci food detective test, ten ti pomoze odhaliť, na čo si intolerantna. Ja som bola na vajcia a tvar som mala horšiu ako pubertacka a vôbec som nevedela, že z toho🤦🏽‍♀️

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@lula313 prosím tá kde to zoženiem a cena?

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@simsalabim ďakujem krásne viete mi poradiť či na kožné je potrebné mat výmenní lístok od obvodnej alebo už nie?

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@petrad15 začala som to mat na strednej asi cca 2 ročník potom aj v teho má to potrápilo po malej chvíľku pokoj cca 5 mesiacov. A potom to začalo naspäť a mala má dva roky

petrad15
2. aug 2019

@ivanka1997 podľa mňa to teda bude nejaká intolerancia alebo alergia

barbellka
2. aug 2019

@ivanka1997 ako dlho si nejedla mliecne a pecivo? Inak ja mam podobne ale z rafinovaneho cukru.

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@barbellka asi 4 mesiace som nejedla mliečne a ani pečivo a zdá sa že to vyzeralo ešte horsie

barbellka
2. aug 2019

@ivanka1997 to je kratko. Vzdy cca prve mesiace sa stav najskor trochu zhorsi a cca po pol roku by malo prist k prudkemu zlepseniu.

ivanka1997
autor
2. aug 2019

@barbellka aha takze myslite že začatie odznovu nebude na škodu?

barbellka
2. aug 2019

@ivanka1997 nie nebude...ale postupne, nevynechaj oboje naraz ale najskor mliecne ak nepomoze tak potom skus pecivo a podobne. Nech vies co je ta zlozka, ktora ti robi problem. Isto to bude z potraviny. Na podporu si skus kupit ten test co pisala dievcina hore, rataj vsak s tym, ze je dost drahy okolo 80 eur stal a ono ked ti to vyhodi konkretne potraviny tak budes vediet cim to bolo, mozes zacat o nej.

lula313
2. aug 2019

@ivanka1997 https://m.heureka.sk/diagnosticky-test/food-det... pozeram, že to strašne zdraželo, ja som to pred 3-4 rokmi kupovala za 60eur. Ale ako píšem, mna to zachranilo

newyourk
Autor odpoveď zmazal
petra_ko
2. aug 2019

Ahoj, vyzerá to ako podkožné akné. Skús detox alebo očistu organizmu. Mne pomohol Diamond Yacca s kyselinou hyalúronovou, prečistí pokožku a celé telo a kyselina dodá žiarivosť pleti.

simsalabim
2. aug 2019

@ivanka1997 na kozne vymenny listok teraz urcite netreba. Nefavno som bola na preventivke, lekarka kazala skontrolovat znamienka a povedala, ze kozne bez listka.

lucyluv
2. aug 2019

Treba ísť na alergologiu, pozistovat intolerancie

alexi2211
2. aug 2019

Myslím si tiež, že toto bude mať pôvod niekde v strave, že niečo ti nesedí. Len treba zistiť čo, išla by som na alergológiu, nech urobia testy a tiež aj na kožné. Keď už tak všetko, nechčo najskôr sa príde na to kde je problém, lebo toto neni príjemné 🙂

lidia73
2. aug 2019

@ivanka1997 najprv vysad mliecne, musi to byt aspon pol roka a skus si posilnit imunitu vitaminom C 🙂