Neviem presunúť fotky z mobilu do PC

missviolet
31. júl 2021

Ahojte, trapim sa tu cely den, mobil mi dosluhuje a nutne potrebujem presunut fotky do PC, ide o 60giga suborov, avsak rovno dva PC mi pripojenim cez kabel, ktorym mobil bezne nabijam ale uz to nie je originalny kabel ale taky za par eur, sice zobrazia zlozky, ale po otvoreni su prazdne. Proste ani neviem najst ziadne velke subory, ktore by tie gigabajty zabrali. Ten telefon sa prakticky tvari ze je prazdny, len par suborov kdetu. Vyskusala som iny, tiez nie origos k Androidu kabel, a to iste. Mobil je Samsung Galaxy 8.
Odpisala som si z mobilu pomenovanie fotky a dala ju hladat = PC neponukol ziadne vysledky. Som uz na nervy. Bluetoothom sa mi tiez nedari sparovat zariadenia a ide doslova o 30 000 fotiek, to si nemozem posielat po jednej.

Mate pre mna, prosim, radu? Zeby som si skusila nejake online ulozisko kupit na tych 60giga a skusila to sparovat s tym mobilom? Ale mozno to nepojde... a nevyznam sa ake ulozisko je fajn, ze by som si to z neho stiahla teda do toho PC....

Dakujem za kazdy napad.

margaretka_
31. júl 2021

Mas to na karte ci priamo v mobile?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monkasponka
31. júl 2021

@missviolet poslat to cez uschovna.cz na svoj email... ale asi rozdelit na 3 _4 krat.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
missviolet
autor
31. júl 2021

@margaretka_ to co je priamo v mobile je neviditelne. na pridatnej sd karte tam je vsetko ok a akopirovatelne. lenze drviva vacsina je priamo v mobile.

kikus7
31. júl 2021

@missviolet Mne to vždy išlo cez kábel (nebol drahý). Nepresúvala som ich naraz, ale vždy po častiach. Niektoré som mala v mobile, niektoré na karte. Pri toľkých fotkách sa asi hneď nenačítali, keď sa telefón tvári ako prázdny. Ale keď v mobile tie fotky vidíte, tak tam musia byť, len možno trvá dlhšie načítanie, aspoň mne nejakú dobu trvalo, no ja ich v mobile nenechávam dlho.

missviolet
autor
31. júl 2021

@bambulienka25 tak nechcelo sa mi prave platit za ulozisko ked som to napriamo chcela skopcit... tie foldre maju kazdy 30giga... to iste keby kvoli tomuto kupujem sd kartu... mi pride nenormalne ze sa to neda bezne spojit s PC, ale kamoska mala rovnaky problem a na nic neprisla... nechapem v com to je.

missviolet
autor
31. júl 2021

@kikus7 presne aj ja. lenze mam to zapojene celz den od rana a proste mobil sa tvari ako prazdny. tie fotky co boli extra na sd karte bez problemov, viditelne a kopirovatelne. lenze vacsina je priamo v mobile

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz