Neviem nájsť slnečné okuliare vhodné pre moju tvár

10. júl 2021

Máte niektorá problém s tým že neviete nájsť okuliare ktoré by sa Vám hodili? Ja nemám absolútne žiadne pretože mám problém nájsť nejaké ktoré mi pristanú. Mám úzku, malú no zároveň dlhu tvar, dlhy nos, malé čelo a rada by som konečne našla typ okuliarov ktorý mi pristane, máte podobny typ tvare? Aké okuliare nosíte?

savanna
10. júl 2021

Anoo, ja mam takyto problem odvzdy. To iste dioptricke okuliare - vo vsetkych vyzeram ako mucha CC, tiez mam malu tvar a vsetky mi akoby vycnievaju z tvare do sirky. Dioptricke nosim uz par rokov, nevyzeram v nich bohvieako ani mi moc nepristanu, nastastie len na citanie do dialky/ TV, bezne ich nenosim, takze to neriesim ani nove nekupujem - aj tak by som aj v tych novych vyzerala rovnako hrozne 😁. A slnecne som pred par rokmi kupila v Decathlone, mam dvoje rozne odtial - tiez mi podla mna nejak extra nepristanu, ale tak ucel splnia, tak sa tym nejako netrapim. Co len prejdem v lete po meste a potom ich nosim hlavne na sport - a tam ma nikto nejak extra neobzera, aspon si to tak hovorim.

andreatytler
11. júl 2021

Boze, roky som si nevedela kupit slnecne okuliare, lebo mi nic nepristalo a preto som ich nenosila. Potom som sa nahnevala a kupila take v ktorych som aspon nebola smiesna. Boli velmi drahe a kvalitne a nosim ich uz 20 rokov. Nastastie su len taka jednoducha sportova klasika tak su v mode stale.
Podla mna ti baby lepsie poradia ak das sem svoju fotku.

rooberta
11. júl 2021

Ja mam malicku tvar a kupujem si len detske okuliare - take obycajne pilotky, lebo normalne damske su vsetky velke.

cloviecka
11. júl 2021

Áno, presne. Kupujem detské, pohľadaj tam. Dámske sú nám proste veľké...

jankapepe
11. júl 2021

Detské 😉

savanna
11. júl 2021

Dievcata, tak to mate dobre, ze vam sedia aspon detske. Ja som si skusala Julbo detske okuliare (inak velmi dobra znacka slnecnych sportovych okuliarov, vhodne aj na vysokohorsku turistiku, atd), ale tie aj ked mi sedeli pekne na tvari, zase ma tlacili okolo usi, tam mi to bolo uzke 🙄.