Neviem komu sa zdôveriť s problémom.

monca0021
10. jún 2019

Ahojte. Už dlhšie premýšľam ako tento príspevok vôbec napísať aby ,,niekto nezistil že je o ňom,, trápi ma jedna vec týka sa to rodinného života pre mna je to veľmi súkromná vec ktorú nemôžem povedať ocovi , mame, mužovi a ani žiadnej kamarátke. Pri všetkom sa bojím že sa to dostane ku človeku o ktorom to je. Neviem koho osloviť či sa mám s niekym vôbec poradiť alebo nechať problém problémom ktorý možno by bol pre niekoho veľmi veľký problém a riešil by ho hneď a niekto by len mávol rukou. Ja viem že píšem ako debil len chcem poradiť či sa mám stym skusit sama vysporiadať aj keď neviete o čo ide alebo sa mám niekomu zdôveriť. Som ten typ človeka že vždy sa zdôverim aj si nechám poradiť ale aj tak sa vždy rozhodnem podľa svojho rozumu no vždy rady zvažujem. Ja som taká že sa potrebujem s ľudmi rozprávať vidieť niekoho kto ma chápe a tak. No v tejto situácii nemám fakt nikoho komu môžem 1000% veriť. Muzovi áno ale jemu nemôžem. Možno ani nepotrebujem nič citat od vás len som to potrebovala aspoň takto všeobecne napísať 😀

ciernysokol
10. jún 2019

@monca0021 napisala si to vyborne,z tohto prispevku dotycny pravdepodobne nezisti,ze je o nom 🙂)))

anitka_4
10. jún 2019

Povedz niekomu cudziemu 😊 ten to neroznesie,keď ťa nepozná 😁 a možno ti aj poradí...kto vie

monca0021
autor
10. jún 2019

@ciernysokol viem ako si to pochopila ale nieje to tak 😀😀😀 len to tak vyznelo😀

monca0021
autor
10. jún 2019

@anitka_4 a kde mám hľadať toho cudzieho? Zastavim niekoho na ulici? 😀😀 ale ďakujem je to dobrá rada možno by to bolo fajn niekomu takto nezainteresovanemu

anitka_4
10. jún 2019

@monca0021 objednaj sa na nechty,budeš tam dve hodiny a popri Tom sa môžeš vykecat 😁 alebo chod na pokec a popros niekoho,či by ti vedel poradiť. Niekto sa hádam nájde,kto si nájde pár minút čas popísať si o tvojom probléme.

ladislav27
10. jún 2019

ahoj, vies tazko ti poradiť čo robit, ked neviem aky mas problem ale musi byt pre teba obrovsky , kedze sa nechces zveriť rodičom kamoške manželovi, skús pokec badoo a len tak napis napr. mam problem viete mi pomoct ? a ked by si chcela mozes napisat aj mne do súkromnej správy, viac hlav viac rozumu a kazdy aj zdanlivo neriešiteľný problem sa da vyriešiť, len ty si momentalne v strese a to riesenie nevidíš a mozno ho mas priamo pod nosom, drzim ti palceky nech to vyriesis ✊✊✊

mirro
11. jún 2019

@monca0021 napíš mne , nepoznáme sa, poradím a som zvedavá 😁

123sofia123
11. jún 2019

@monca0021 kludne aj mne tiez som zvedava ..ja mam tiez nejake problemy s kt.s avsak viem zdoverit kamoske preto si neviem predstavit co je to za problem..

tykat
11. jún 2019

@monca0021 daj si novu registraciu a mozes aj tu 🙂

beky1813
11. jún 2019

Chod za knazom, alebo za psychokogom sa vykecat, oni to nevyzradia

221girl
11. jún 2019

tak aj mam na vsetky tieto veci ktore musis povedat kamaratku, ktora mi je roky garanciou toho, ze sa to od nej dalej nedostane...

macik525
11. jún 2019

@beky1813 ja mám tiež jeden problém, s ktorým by som sa chcela zdôveriť kňazovi, len vôbec neviem si predstaviť ako to funguje... dojednať si termín? a vôbec neviem akého kňaza mám osloviť, aby ma neodsúdil..

smitjan
11. jún 2019

@macik525 toto je presne ten problem, ze nemozes vediet ako bude reagovat, lebo kazdy sa k roznym veciam stavia uplne inak. Viem o tom svoje :/

natuska87
11. jún 2019

@ciernysokol 😀😀😀

natuska87
11. jún 2019

@mirro alebo mne§
Dúfam, že to nebude "ftákovina", ale nábrh na napínavú detektívku...😉

alexandraalexandrova
11. jún 2019

Mozes mi napisat, poradim ako budem vediet 🙂

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loliki
11. jún 2019

@macik525
@monca0021 odporúčam christ-net.sk a tam je Linka dôvery, napíšeš a počkáš na odpoveď. Jednoduché.

podkovickaa
11. jún 2019

@monca0021 skus Bravo.Tam maju odpoved na vsetko a este ti odpisu tak,aby si nevedela ,ze je to o tebe.

danielito1
26. apr 2023

Ahoj, ako riešite pocit menejcennosti? aj napriek tomu že mám ľudí ktorý ma milujú ale niekedy prídem ku blýskym a dokážu ma odrovnať jednou vetou... Myslím to tak že nemajú absolútne žiaden cit pre danú situáciu?

ladislav27
25. jún 2023

@danielito1 ahojky....vieš mne veľmi pomohlo, že som sa začala mať rada, počúvať samu seba...niežeby som bola egoista, tvrdohlavá, lenže toľko ľudí mi ublížilo, že som si povedala stačilo...takže ak ťa má niekto skutočne rád musí tá prijať takú aká si, áno človek môže popracovať na svojom výzore správaní ale len do takej miery ktorá mu je príjemná...nikdy sa nepodcenuj ver si a nikomu nedovol aby šliapal po tebe po tvojich snoch tuzbach...nedovol nikomu ani rodine známym priateľom aby ti sfukol vietor z plachiet... ako píšeš buď sa nedokážu vžiť do tvojho problému, abo horšie je ak nechcu ... hlavu hore buď vždy sama sebou a nikdy nikomu nič nedokazuj nepresviedcaj...si silnejšia ako všetci ostatní okolo teba...a nezabúdaj na úsmev, ten odrovna všetku zlú energiu 😀😀😀😀