S partnerom sme 4 roky spolu. Fungujeme pomerne dobre teda podla neho si to myslim len ja. Nehadame sa skor sa povadime pre uplne hluposti. Priatel si chce otvorit zivnost kde ak sa uchyti bude mat tolko roboty,ze nebude mat cas na mna. Ked to tak vezmem nikdy na mna nemal cas. Radsej siel za kamosom kukat filmy alebo cez vikend kedy sme mohli byt spolu sa venoval svojej zalube. Inak je to dobry muz nepije nefajci je zodpovedny no ked aj je doma lezi na gauci hra sa s tabletom alebo pozera tv ktoru mam ja pustenu pri vareni. Pomahat pomaha.
Problem je v tom ze zivnost si chce otvorit v inom meste lebo tam ma chalupu a ak to pojde zostane tam a kupi si tam byt. Chcel by aby som casom prisla byvat za nim lenze ja by som aj sla lenze ja tu mam svoj byt. Ale hlavna vec je,ze som chcela aby sme riesili svadbu netlacim ho nespominam nie som vydajochtiva ale 4 roky je uz dlha doba. Zo zaciatku vztahu o svadbe rozpraval neustale potom prisli nejake problemy a teraz mam pocit z toho ako sa na mna diva a vyprava,ze si tu svadbu musim zasluzit.
Nechapem co este mam spravit. O byt sa staram. Upratujem,varim,periem,zehlim vzdy ked idem nakupit kupim mu do roboty sladkosti lebo ich lubi. Viac krat som mu pomohla v tazkych chvilach a preto nechapem ci som ho dost nespresvedcila,ze si svadbu zasluzim? Premyslam o tom stale dokola a pytam sa kde robim chybu. Intimne spolu nezijeme pretoze ma caka operacia o kyorej ani nevie. Viem,ze ma nepodvadza na to ho poznam az moc dobre. Rozmyslam co mi tento vztah dal a dava. Neviem skor ma asi bude stvat ze tie 4 roky co som pri nom zabila som mohla uz byt vydata a tehotna. Rozmyslam ze este rok pockam lebo mi povedal,ze svadbu budeme riesit az buduci rok a ak sa nebude k nicomu mat ukoncim to.
Mne sa tak zdá, že ho už ani nemilujes..
Zasluzit si svadbu? To je co? Predsa tu svadbu bud obaja chcete, viete, ze patrite k sebe, alebo radsej nic. To nie je za zasluhy🙈
takto ja som muzovi nevarila, neprala a ani sa o neho nestarala a poziadal ma o roku 😉 svadba nie je o zasluhach
@brita7777 je baran.
@hindakus ja ho milujem rada vedla neho zaspavam tesim sa ked som s nim ale proste mi pride smutno ze nemame ziadne zazitky vylety v lete ist von spolu na bycikel.
@dskjhfdlkdjhl ja si to tiez myslim ale on ma proste pocit,ze robim malo. Staram sa o seba vzdy sa pekne obleciem ked ideme niekde von ale on ma v hlave ze upravena by som mala chodit stale aj ked idem vysipat smeti
Nerozumiem tomu lebo o svadbe vkuse vypraval on potom ked sme zacali spolu zit prestal a az nedavno mi povedal,ze som ho nepresvedcila,ze som schopna sa postarat o domacnost...
Tak nech si on najde schopnejsiu a Ty normalneho.
no neviem, asi by som to ukončila, aby ti on milostivo hovoril že si ho nepresvedčila aby si ťa vzal, to by ma dosť nasralo, buď ťa miluje a chce s tebou byť alebo nie. Si predstav, že budete mať deti alebo budeš chcieť otehotnieť a on povie, že si ho nepresvedčila že budeš schopná matka, no by som ho poslala niekam.
O láske sa nepresviedča, nemáš si ju zaslúžiť... Neskáč mu okolo zadku a začni si vážiť samu seba
No tlacit na barana ss neoplati (myslim ohladom svadby a tak). Ty chces svadbu, dieta a on, co chce ? Myslim, ze muz baran je natolko silna osobnost, ze proste ma rad ked veci idu ako on chce, ked ho nebudes dako slepo nasledovat, prestane mat zaujem, no zaroven ma rad aj slobodne zeny, ktore nelipnu na nom a spravia si svoj program podla seba..oni su radi v dominantnej pozicii.
To, ze ho musis presvedcit aby si ta zobral, myslel skutocne vazne ? mozno to bol taky nemiestny zart.
No raz by mi povedal, že si musím svadbu zaslúžiť... To co je??? Zbal kufre, a keď sa bude moooc snažiť, dobíjať si ťa a zaslúži si ťa, ako manželku, až potom sa vráť. Inak by som takého
,, chlapa" nechcela
Ja by som sa tesila keby odisiel hned zajtra byvat na tu chatku. Ze by sa uz nevratil.
Nech ti ani nenapadne predavat svoj byt (napr na jeho podnikanie).
Ty nevies ako sa da krasne zit s muzom, preto ti aj toto vyhovuje.
By si bola sprosta si ho brat 🤪🤪🤪
On proste celkovo ma take zvlastne nazory na partnerstvo. Ja zabezpecujem jedlo hygienicke pomocky veci na pranie oblecenie atd. A on sa stara o to ze ked sa nieco pokazi opravy to. Ja ani nepratujem a vsetko toto nerobim pre neho ale pre seba. Jemu veci neperiem lebo raz som to spravila a dostal taky hystericky zachvat ze som nevedela ci sa smiat alebo plakat. Tak isto nesmiem jeho veci skladat a odpratavat lebo to nerobim ako on a nedajboze keby som to spravila. Takze ked ma po byte poskladane kusy oblecenia len skripem zubami. Neuprace po sebe veci na stole nechava omrvinky a zaspineny stol,ohrizky z jablka atd. A ked to vidim tak ma ide porazit lebo ked pridem somov unavena tak miesto toho aby som si konecne vylozila nohy musim upratovat lebo neznasam v byte takyto bordel. Jeho jedina starost je vynasat smeti a umyt kupelku. Kebyze to necham na neho tak chodbu mam zahadzanu sackami s odpadom a kupelka je cierna.
Ste iba spubyvajuci, nemate spolu vztah. Robi si co chce a s tebou nepocita. Vztah 2ludi je uplne o niecom inom ako to co tu popisujes.
@komplikovana ja som iny vztah nemala neviem ako inak ludia funguju. Za 4 roky som dostala jednu bombonieru 1 salku a vankus. Je sice pravda ze mi kupil u 2 auta za sebou ale co najlacnejsie
@komplikovana a na narodeniny a vanoce som dostala pneumatiky na auto 🙄
To je uplne jedno, aky darcek si dostala, ci nedostala. Tym sa vztah nemeria. Treba si vsimat podstatne veci.
Uz som Ta chcela lutovat ze jedna bomboniera a jedna šalka za 4roky ale tie najlacnejsie auta ma pobavili 😂
pockaj - na diskusiu o aute a pneumatkach si matne spominam, tusim to bolo o tom, ze nedostavas darceky ... ako sorry, ale kupil ti auto, tak nemozes povedat, ze si nic nedostala ... a vies, kolko stoja pneu? ale to len off topic. k tvojmu problemu: mas vlastne byvanie, on sa chce stahovat prec - ok, nech ide, nechsi robi biznis. je to elegantna prilezitst ako sa rozist bez nejakeho humbuku a hulakania. jednoducho sa odstahuje a ty ostanes doma. ende slus finito ... ty nie si v tomto vztahu stastna, on zjavne caka od teba nieco ine, takze nic ine, ako ukoncit to a hladat nieco lepsie pre neho aj teba mi nenapada ...
On si je tebou moc isty. Najprv chcel svadbu kedze mas byt a vselijak inak si vyhovovala. Potom stebou zacal zit a zistil ze ked ti povie ze svadbu si musis zaslužit tak sa viac snažiš. ..a ty chces svadbu s takymto clovekom? Co ti bude lasku nadelovat podla nejakeho svojho meritka podmienok a zasluh? On vobec nema v plane si Ta zobrat ., postupne odchadza dp ineho mesta do chatky riesit svoje podnikanie tam a ty mas akoze casom prist.. to je uz len taka sladkà lož Aby si ho nevykopla Skor nez sa Sam osamostatni a spakuje svojich 6sliviek do noveho života bez teba. Este chces rok cakat na co prosim ta?
Nechápem čo ťa pri ňom drží, strašne divný typek. Manželstvo a rodinu s ním si neviem ani len predstaviť, nikdy by si nebola dosť dobrá, na všetko okolo detí by si bola sama, teraz žiadny spoločný čas, potom už dupľom nie. 🙈
Prosím ťa, načo by sa ženil? Má všetko,plný servis okolo svojho zadku. Svatbu si máš zaslúžiť...😁😁😁. Ber toto ako moju radu, mám 40+,čo to odžité...Pobaľ kufre, a hľadaj partnera pre život. Tento tvoj vyzerá, že on tebe robí láskavosť, že ste spolu. A ver mi,čo ti vadí teraz,o pár rokov by bolo neznesiteľné...
panebože...to sa zle číta...ved ten muž si vás vôbec neváži! a o úcte ani nehovorím...a viete si predstaviť takýto celý život? a čo keď príde dieťa? veď podľa tohto by to bola pre neho len ďalšia obrovská starosť...ak si vy vážite seba, dajte si s ním pokoj. Možno by som na nejaký čas odišla, ako sa bude správať, ak ho naďalej milujete. Ale podľa tohto si ani nevšimne, že ste preč, lebo v tom byte mu evidentne zavadziate. Prepáčte, ale inak som nevedela napísať svoj názor. Veľa šťastia.
verte mi, svadba nie je nič vo vzťahu, teda v tom zmysle, že sa nič svadbou nemení. ALE to, čo vás zmení a hlavne váš vzťah je dieťa 🙂 Vzťah musí byť založený na dôvere, láske a úcte.
Do jedneho z tych lacnych aut mu zbal jeho veci a zazelaj mu stastnu cestu životom bez teba .
Ze si ho nepresvedcila ze sa vies postarat o domacnost? Uz by aj letel... Normalne sa mi nozik vo vrecku otvara... A on sa vie postarat? Aspon sam o seba? Povedz mu, ze on ta nepresvedcil, ze bude dobrym otcom, lebo vkuse cuci do tabletu a tv a bojis sa, ze deti by ani slnko neuvideli..
Nezijete spolu intimne, lebo ta caka operacia, o ktorej nevie. Ale na druhej strane lutujes cas, ze uz si mohla byt vydata a mat dieta... vies, ze na to treba to intimne zit? Neviem si predstavit ako a preco operaciu tajit pred partnerom.
svadba u vás nebude v dohľadne ani o rok, ani o dva...a asi ani nikdy...😉
ak chceš svadbu - musíš si nájsť iného partnera....tento zjavne nie je ochotný...
...on narobi bordel ale hysterci ked mu upraces veci....spina po byte na stole v kupelke po nom ale neschopna si ty
Okrem ineho aj toto je cez.
Veľmi schopne ho zbal a nech si ide do tej svojej chajdy.
Ja som tiež toho svojho ex milovala ale jeho správanie pristup nezodpovednost mi strasne ublizovalo tak uz je ex ex ex !
cisty MONK :D :D ... prepac ale naco si komplikujes zivot s niekym kto chce aby si si zasluzila svadbu??! ....o inych bizar veciach ani nevravim ... ocividne niesi vobec happy ...skor mi to pride ze si s nim zo slusnosti alebo zvyku ...a nie z lasky ...
Ahoj, nič v zlom, ale ak prestal o svadbe hovoriť po Tom čo ste spolu začali bývať tak sa mu necuduj. Dostal čo potreboval. Má kde bývať, má navarené, upratané, nakúpené. Čo viac by získal manželstvom? Nič. Tak sa potom nediv, že sa vyjadril, že svadbu si musíš zaslúžiť. Nemáte spoločné záujmy, netravite spolu čas, lebo on radšej ide za kamošmi alebo sa hrá na tablete. Nejdete spolu nikam. Na čo s ním chces žiť? Ľutovať, že si s ním bola 4 roky? Nelutuj, bola to pre teba škola života. Videla si, ako to vo vzťahu nechceš. Nech si ide na chalupu a len nech sa mu dobre darí v podnikaní. Odputaj sa od neho, hoci ho milujes. Lebo keď láska pominie a ty budeš stále vo vzťahu s ním, pripadne za neho nedaj Bože vydatá, len potom ti začnú vadiť veci a ak tam budú aj nejaké deti bude to ešte horšie. Potom si budeš môcť búchať hlavu o stenu, že si si takého sebca zobrala a ešte mu aj deti porodila.
ake je znamenie ?