Neviem čo chcem

9. jún 2022

Dobrý večer 🙂. Musim to zo seba dostať a napísať to sem už som zo seba hotová pochádzam s Komárna strašne sa mi tu páči no 2 roky som tu nežila bývali sme z rodinou vo Zvolene manžel tam mal dobrú prácu bolo to v čase corony strašne som bola smutná chýbalo mi Komárno no a teraz keď sme sa po dvoch rokoch vrátili tak je mi smutno za Zvolenom 🤦‍♀️ aj keď viem ze môj domov je Komárno a tu sa cítim najlepšie ale proste chyba mi aj Zvolen keď sme tam bývali furt som plakala že sa chcem vrátiť a keď sme späť tak mi je smutno podľa vás je to normálne 🙈 lebo ja už nerozumiem ani sama sebe

loliki
9. jún 2022

Nie je to na konci sveta. Choď tam cez víkend. A čo deti?

hilda08
9. jún 2022

Clovek chce byt vzdy tam kde práve nie je 😀 my sme žili v Brne nariekala som ze chcem ist na Slovensko mat blizko rodinu a teraz po 4 rokoch to ani jeden z nas nechape 😁 hned by som sla naspat ale tu uz dom, deti, práca… keby sme nemali rozostavaný dom hned ideme naspat…ale nechceli by sme ist potom zas na Slovensko?😁 netreba sa zbytocne zamýšľať ale najst pozitíva tam kde práve si a racionálne to zhodnotiť 🙂

autor
9. jún 2022

@loliki máme dve deti tam nastúpili do 1 ročníka a pri sťahovaní nastúpili do školy sem v Komárne oni tu chodili aj do škôlky takže na kolektív si zvykli keďže majú tu aj niektorých kamarátov zo škôlky . Samozrejme nechcem sa vrátiť len sa mi cnie. Veď Zvolen je na strednom Slovensku blízko Banskej Bystrice podľa mňa to nie je koniec sveta

autor
9. jún 2022

@loliki prepac s tým koncom sveta som to zle prečítala som už prispata 🙈🤦‍♀️

loliki
9. jún 2022

To nič. Daj si Magnezium a buď spokojná. Sú to podobné mestečká.

janewithane
9. jún 2022

Ano to ze sa ti cnie za miestom, ktoré bolo vašim domovom je normálne. Si nostalgicka..Co to ste tam zazili, časom si aj zvykli..

euka210
9. jún 2022

Je to normalne...ja som vyrastala a zila 26r v Presove, manzel z krajneho vychodu a dediny kde sme zacali zit...prve roky mi chybali hlavne priatelia, kultura...po 10r ked ideme k mame do Presova, tak je mi bytovka mala 🤣 ...a stale sa tesim domov do domu, k prirode, zvieratkam co chovame. Mam tu uz zname, deti spoluziakov, kamaratov...toto uz je moj domov. ...je to o stravenom case a zvyku.