Som v 9 týždni a doktorka mi povedala že nevidno srdiečko o dva dni mám kontrolu, no bojím sa čo povie.
Ja som takisto. V piatok mi brala sestricka krv a zajtra idem znova. Nebolo vidiet srdiecko, tak testujú či rastie HCG. Dr. mi vravela, ze ovuláciu som mohla mať neskôr. No uvidíme. Tebe prajem nech všetko dobre dopadne
Aj moj takmer 7 mesacny terorista co v noci 15x vstava bol najprv nebijuce srdiecko, kde som uz mala ist na kyretaz...
@nikolatr ahoj toto som zažila aj ja pred 2 týždňami....mňa nechal čakať týždeň ale sám mi povedal,že keď v 9-tyzdni nebije srdiečko tak nebude ani o týždeň...nedúfala som,že sa to zmení...ľudia v mojom okolí ma utešovali,že sa ešte rozbúcha srdiečko ale nie.Sla som na sono s tým,že už nebije...keby som verila a dúfala,asi by to bolo horšie.Vo štvrtok mi to oznámil a minulý pondelok som bola na zákroku.
pred 6 rokmi som zazila to iste, ani HCG mi nepodskocilo ako malo, a uz som bola na prijime na kyret, ked kontrolne sono potvrdilo,ze akcia srdca je pritomna. Drzim prsty a nadej umiera posledna a to doslova...
@nikolatr ahoj minuly rok v decembri som išla k doktori stim ze mi meska menzes dr.mi povedal ze tam vidí tehotenstvo ja som bola šťastná ale hovori ze bi mu malo biť už aj srdiečko ale dal mi neake vitamíny a o tizten ma zavolal znova zaz mi dal ďalšie vitamíny a zavolal ma 8.1.2018 a vtedy mi povedal uz to nemôžem odkladad mohlo by sa stat nieco vam tak som isla na zakrok a povedali mi ze o 6 mesiacov môžem otehotniet znovu no ja som zistila ze som tehotna opet ten to meciac a teraz som mala spontany potrat a stavila som try dni v nemocnici tak ze ja mam stim zle skusenos ale tebe silno drzim palceky nech tito vide nikolatr.
Tak nakoniec nič s toho nebolo, včera som podstúpila kyretáž., a je po šťastných Vianociach.
To ma veľmi mrzí 😫😫😫
Ďakujem vám veľmi pekne.... Ale našťastie sa mi podarilo otehotnieť a 3.2.2020 sa mi narodila krásna zdravá dcérka
@nikolatr ahoj, ja som presne to iste co ty prezivala pred tromi rokmi.Mna zavolali na kontrolu az o tyzden.Teraz bude mat maly sibal dva roky 😉 treba sa pozitvne naladit a bez stresu aj ked je to tazke.Kazde babatko sa vyvija individualne nie podla tabulky.Drzim palceky aby to vsetko dobre dopadlo 😘