Ahojte, idem na ples a mám kúpené tesné priliehavé šaty, všetky nohavičky, ktoré mám tak presvitajú "okraje", mám aj jedny také bez švové (tenká látka na kraji zahnutá dovnútra ale nezašitá) ale tiež je vidno obrysy. Mám problém trošku aj s bruškom, preto som rozmýšľala nad nejakými, ktoré by skryli aj brucho aj ich nebolo vidno. Niečo som už pozerala na internete ale z tých materiálov nie som veľmi nadšená.
Máte niektorá skúsenosti s takým spodným prádlom?
Trochu sa obávam, či sa pod tým prádlom čo zakrýva aj brucho nebudem veľmi potiť. Čo odporúčate? Nejaké konkrétne modely až by som mohla poprosiť.
Ďakujem
@lusiasali https://www.zalando.sk/next-scallop-non-wire-bo...
Nieco taketo?
Bezšvové tangá alebo brazílske nohavičky
@laurar1 toto je ideál podľa mňa, podľa toho čo popisuješ 🙂
Autorka no tazko sa radi ked nevieme aky mas strih. Mne keby vadilo presvitanie nohaviciek sla by som bez nich. A v prvom rade by som si vybrala saty kde nemusim schovavat brusko. Budes sa sama citit pohodlnejsie ako vymyslat este vseliake doplnky aby nebolo co to vidiet. Tazko zakryt aj brusko, aj presvitanie. A mozno to brusko ani tak nevadi ako si myslis.
@laurar1 toto je super pokial sa to hodi k strihu, inak ak ma vzadu uplne tesne bude jej zapinako riadne vytrcat. Ked uz presvitaju gatky no neviem.
Autorka skus hodit fotku bude sa lepsie radit.
Ale inak uprimne mozno aj prehodnot saty, aby si nemusela cely ples riesit, ze ti nieco presvita. Ja som tiez taka, potom vacsinou proste dam uplne ine saty.
@lusiasali https://www.oysho.com/sk/spodná-bielizeň/baleni... tieto nosím pod šaty. Sú neviditeľné
Su nohavicky strihane laserom, tie nie su zahnute. Ale brusko.... no stahovacie pancuchy ti podla mna budu presvitat, bude sa pretlacat svik napr. Ak su saty tak tesne, ze sa pod nimi rysuje vsetko, tak by som orehodnotila saty....
Treba isť naostro🤣
@laurar1 dakujem, len sa bojim toho ze pri tancovani sa uvarim ked budem mat celu taky kombinezu pod saty, navyse mam pocit ze by mi to vpredu do vystrihu vytrcalo, samozrejme urcute je take aj co by nevytrcalo.
@srferreira brusko mi az tak nevadi, mam par mesiacov od druheho porodu a to k tomu proste patri, ja som s nim uz v pohode, myslim si ze nie nlaz tak vytrcajuce aby pytalo extremnu pozornost. Prikladam foto siat.
@ukulela tiez si myslim ze ten svik bude vidiet.
@kitycat pretoze som mala chut na iny strih ako na velku ackovu suknu alebo kratke saty. Je to vsak moja vec, ja som si nepytala radu ohladom siat ale chcela som poradit spodne pradlo na zaklade vlastnych skusenosti ktore by nebolo pod nimi vidiet. Gatky som dostala.
@ropucha6 s tymto nemam problem, myslim ze gatky zozeniem nejake a to ze vykuka brusko mi az tak osobne neprekaza kedze som z neho uz dost zhodila a viem ze na tom usilovne pracujem.
Ja si kupujem úplne jemnúcke bezšvové brazílky.
Tesne saty a brusko mi nejdu dokopy 🙂 a to mam podobny problem, aj ked som chuda. Skus mozno pozriet aj nejake stahovacie body, ja to tak vacsinou riesim.