Neviditeľné nohavičky pod priliehavé šaty

lusiasali
25. dec 2022

Ahojte, idem na ples a mám kúpené tesné priliehavé šaty, všetky nohavičky, ktoré mám tak presvitajú "okraje", mám aj jedny také bez švové (tenká látka na kraji zahnutá dovnútra ale nezašitá) ale tiež je vidno obrysy. Mám problém trošku aj s bruškom, preto som rozmýšľala nad nejakými, ktoré by skryli aj brucho aj ich nebolo vidno. Niečo som už pozerala na internete ale z tých materiálov nie som veľmi nadšená.
Máte niektorá skúsenosti s takým spodným prádlom?
Trochu sa obávam, či sa pod tým prádlom čo zakrýva aj brucho nebudem veľmi potiť. Čo odporúčate? Nejaké konkrétne modely až by som mohla poprosiť.
Ďakujem

ropucha6
25. dec 2022

Tesne saty a brusko mi nejdu dokopy 🙂 a to mam podobny problem, aj ked som chuda. Skus mozno pozriet aj nejake stahovacie body, ja to tak vacsinou riesim.

lusiasali
autor
25. dec 2022

@ropucha6 body nemôžem lebo sú šaty na tenké ramienka.

eeffka
25. dec 2022

@lusiasali stahovacie pancuchy o cislo vacsie a vytiahni az k podprsenke, pekne zovna vsetky zarezy

sunshine_18
25. dec 2022

Bezšvové tangá alebo brazílske nohavičky

sunshine_18
25. dec 2022

@laurar1 toto je ideál podľa mňa, podľa toho čo popisuješ 🙂

srferreira
25. dec 2022

Autorka no tazko sa radi ked nevieme aky mas strih. Mne keby vadilo presvitanie nohaviciek sla by som bez nich. A v prvom rade by som si vybrala saty kde nemusim schovavat brusko. Budes sa sama citit pohodlnejsie ako vymyslat este vseliake doplnky aby nebolo co to vidiet. Tazko zakryt aj brusko, aj presvitanie. A mozno to brusko ani tak nevadi ako si myslis.
@laurar1 toto je super pokial sa to hodi k strihu, inak ak ma vzadu uplne tesne bude jej zapinako riadne vytrcat. Ked uz presvitaju gatky no neviem.
Autorka skus hodit fotku bude sa lepsie radit.

ropucha6
25. dec 2022

@lusiasali aj bez ramienok su ako dala v linku laurar1, pripadne tie stahovacie pancuchy s takym pasom, co ti nerobi zarezy na bruchu.

ropucha6
25. dec 2022

Ale inak uprimne mozno aj prehodnot saty, aby si nemusela cely ples riesit, ze ti nieco presvita. Ja som tiez taka, potom vacsinou proste dam uplne ine saty.

sasa1310
25. dec 2022

@lusiasali https://www.oysho.com/sk/spodná-bielizeň/baleni... tieto nosím pod šaty. Sú neviditeľné

ukulela
25. dec 2022

Su nohavicky strihane laserom, tie nie su zahnute. Ale brusko.... no stahovacie pancuchy ti podla mna budu presvitat, bude sa pretlacat svik napr. Ak su saty tak tesne, ze sa pod nimi rysuje vsetko, tak by som orehodnotila saty....

drake122
25. dec 2022

Treba isť naostro🤣

kitycat
25. dec 2022

@lusiasali uprimne mi povedz, preco si si kúpila tesne saty ked mas brucho a preco kupujes betosve neviditelne gatky s prehybom..

brembo
25. dec 2022

@drake122 a nemusí nič riešit😂

lusiasali
autor
25. dec 2022

@laurar1 dakujem, len sa bojim toho ze pri tancovani sa uvarim ked budem mat celu taky kombinezu pod saty, navyse mam pocit ze by mi to vpredu do vystrihu vytrcalo, samozrejme urcute je take aj co by nevytrcalo.
@srferreira brusko mi az tak nevadi, mam par mesiacov od druheho porodu a to k tomu proste patri, ja som s nim uz v pohode, myslim si ze nie nlaz tak vytrcajuce aby pytalo extremnu pozornost. Prikladam foto siat.
@ukulela tiez si myslim ze ten svik bude vidiet.
@kitycat pretoze som mala chut na iny strih ako na velku ackovu suknu alebo kratke saty. Je to vsak moja vec, ja som si nepytala radu ohladom siat ale chcela som poradit spodne pradlo na zaklade vlastnych skusenosti ktore by nebolo pod nimi vidiet. Gatky som dostala.
@ropucha6 s tymto nemam problem, myslim ze gatky zozeniem nejake a to ze vykuka brusko mi az tak osobne neprekaza kedze som z neho uz dost zhodila a viem ze na tom usilovne pracujem.

lusiasali
autor
25. dec 2022

@sasa1310 dakujem za typ

lusiasali
autor
25. dec 2022

@drake122 na to by som asi nemala odvahu ale kazdopadne manzela by to urcite potesilo 😂

ukulela
25. dec 2022

@lusiasali mohli by byt stahovacie nohavicky s vysokym pasom a predlzene na stehna.

lusiasali
autor
25. dec 2022

@ukulela na tie som presne myslela, len co som nasla tak sa mi nepozdaval material, boli z nylonu a polyamidu a to je taka umelina.

ropucha6
25. dec 2022

@lusiasali tak toto pre mna nie su nejake obtiahnute saty, som si uplne ine predstavila. K tomuto by som si dala bezsvove telove gatky s vyssim pasom k tomu riaseniu, to bude ok.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
shelby88
26. dec 2022

Ja si kupujem úplne jemnúcke bezšvové brazílky.