Neviditeľná podrsenka - skúsenosti

amalka147
20. mar 2017

Ahojte. Máte niekto skúsenosť s neviditeľnou podprsenkou bez remienok? Myslím tu nalepovaciu. Akú veľkosť by ste mi poradili, keď nosím veľkosť 34/75B.. Ale s push-up efektom.. (nie extrémnym)..a odkiaľ ste zohnali, koľko ste za ňu dali? .. Ďakujem pekne 🙂

sunny8
20. mar 2017

Vies co je to blbost trochu sa spotis a uz sa odlepuje a ked ju das dolu tak smrdia prsia 😂😂😂😂😂 z bokov sa odlepuje nejak extra nevyzera pod satami klasicka pushup vyzera ovela lepsie ... Znacka asi nubra ci nejak tak z netu objednavana

amalka147
autor
20. mar 2017

Mám jedne body ktoré majú odhalený chrbát, a podprsenka sa pod to nosiť nedá aby ju nebolo vidno. Preto sa pýtam. A toľko guraze aby som chodila "naostro" nemám..🙂 áno videla som na stránke nobra ale čítala som aj pozitívne reakcie ale hlavne len tie čo nosili podprsenku nobra pod svadobné šaty.
Tak neviem teraz či sa oplatí objednávať

amelie2017
20. mar 2017

Ja som mala na svadbe od intimiassimi, stala okolo 30 eur a bola taka, ze sa nalepovala az ku chrbtu, nie len tie kosicky..pod svadobnymi satami super, drzala sa, drzala co mala, lenze len preto, ze ju nepustili saty, akonahle som sa sla prezliect do popolnocnych, s rozopnutim siat zliezla aj podprda..

amalka147
autor
20. mar 2017

Ja potrebujem len čisto košíčky... Aby nebolo vidno pod bodičkami..lebo je celý chrbát holý. 🙂

alofinka
21. mar 2017

Keď sa spotis tak sa odlepuje

squella
14. jún 2018

Kočky, a dá sa použit viackrát alebo keď už sa začne odlepovať, tak sa aj poškodí a končím s parádou? 🙂

lucilaines
14. jún 2018

Ja mam tusim aj viac druhov, jednu celu silikonovu doslova len kosiky, dalsiu vystuzenu co sa lepi tak na bokoch a potom aj taku tu push up co sa stahuje snurkou..ta posledna je hlupost, nedrzi vobec..tie ostatne mam uz roky a nosim ich pravidelne kazde leto..treba ai na to zvyknut, lebo to, ze pada a odlepuje sa je len taky pocit, inak v skutocnosti pekne drzi..padla mi len jediny raz a to som bola na diskoteke a celu noc tancovala takze zo mna tiekol pot..cize na taketo akcie urcite nie, ale vecer do mesta na kavicku bez problemov..velkost mam rovnaku ako ty a tak aj kupujem..ale teda push up efekt od tychto podprseniek necakaj ziadny, skor naopak..prsia v tom vyzeraju mensie a ovisnutejsie..dokonca som uz dostala aj otazku, ci som nechala kozy doma ked som raz v nej niekde bola 😅