Nevideli ste niekde v nejakom obchode takúto myšku?

shery87
7. okt 2011

Síce táto je z roku 2007 kúpená v Dráčiku. Ale moja dcéruška si práve túto hračku vybrala za svoju najobľúbenejšiu a bez nej skoro nevie zaspať. A najlepší je na nej chvost. A táto myška je už pomaly vo veľmi zúboženom stave :o)))

pancake
7. okt 2011

no náš sa tak namotal na macka čo dostal a veru bez neho nezaspi a stále ho nosi so sebou...tiez ani netušim kde ho zohnať. skus bazar

ivett1
11. okt 2011

@shery87 ahoj....no, je to ťažké...moje deti si zvykli na malé perinky (tie rýchlozavinovačky aj s vankúšikom), čo mali ešte ako bábätká a tie som potom prešívala a plátala ako sa dalo, lebo nie a nie sa ich vzdať...ešte stále ich vláčia (do postieľky a na dlšie cesty...) ale rozmermi už pripomínajú skôr také malé vreckovky 😅 ...
tú myšku skús buď na bazári, alebo vyhľadať na internetovej stránke dráčika http://www.dracik.sk/ ...prípadne sa opýtaj priamo u nich - na stránke majú kontakty ...ja som sa už tak párkrát informovala- telefonicky v konkrétnej predajni (TT) a raz e-mailom ...mali niečo v letáku, čo som chcela a v obchode to nebolo...ale malo byť😉...asi by som najskôr vyskúšala ten e-mail a hneď by som aj priložila fotku myšky🙂. 😉