Je to predzvest niecoho zleho?
Hovorí sa to že to znamená že niekto umrie ako aj keď sa ti sníva že ti vypadne zub ale podľa mňa záleží ako si nastavená ja osobne tomu neverím
Sny sú normálne, mozog si jednoducho "triedi myšlienky a zážitky" nemajú žiaden hlbší význam.
smrť...
Ak vidíte nevestu v bielych šatách, tak to značí harmonický prechod od dievčenského ku zrelšiemu, ženskému prežívaniu určitých oblastí života. Citová rovina strieda zmyslovú. V praxi sa to môže prejaviť v podobe zmeny prežívania vzťahov a to napríklad tak, že vášeň ustupuje neskaleným citom. Nevesta v čiernych šatách alebo s poškodenými šatami značí určité problémy pri prechode z jednej roviny ku druhej. Zabiť, zraniť alebo prísť s nevestou do konfliktu je znakom obrany a nechuti voči takejto premene
Sen je len sen
Ak ste v tom sne bežali v tých svadobných šatách, niekto umrie. Vlastná skúsenosť. No mne sa to snívalo zo štvrtka na piatok, tie sny sa plnia.
Ak sa ti plnia sny tak patraj. Ak sa neplnia tak to neznamenalo nic..
Ja snom moc neverím ale jedna jediná vec ktorá mi utkvela v pamäti už 13 rokov bola že sa mi snívala najlepšia kamoška zo strednej v bielych svadobných šatách, ráno som sa zobudila a nasla si správu na messwngeri kde sme boli ako skupina zo školy ze zomrela nikdy nato nezabudnem
Par mesiacov dozadu sa mi snivalo ze nemam svadobnu kyticu dcera mala uraz…dalsi sen ze idem vyberat saty…mala problem s ranou opat svadba v sne a pochoreli sme cela rodina…za mna sen so svadbou a zubami…vzdy som v strehu kde co nebude dobre
Nie. Bol to sen.