Neverím si

1. júl 2022

Ahojte.
Prišla som sa tu zdôveriť a možno nájdem niekoho kto prežíval to isté. Alebo mi aspoň možno poradíte.
Mám 26 rokov a pred mesiacom som spoznala muža, ktorý má 33. Super si rozumieme, dal mi najavo, že sa mu páčim ale k ničomu intimnemu medzi nami nedošlo. Chcem radšej ešte chvilu počkať, on to rešpektuje.
Nemala som šťastie na vzťahy a ani on veľmi nie, keďzs posledná ex ho po 4 rokoch viackrát podviedla, čo ho zlomilo. Sme k sebe otvorení, rozprávame sa o všetko.
No je tu môj vnútorný problém že ja ani neviem či som preňho dosť dobrá. On uz je zabezpečený, býva sám a ja ešte iba teraz po škole nastupujem do práce a a nemám nič. Je sympatický, milý, príťažlivy, sex síce nebol, ale ostatné veci áno, čiže chémia medzi nami je a to že sme k sebe otvorení, je len plus.Nehlada len sex. Chcel by si niekoho nájsť s kým by mal časom rodinu.
Viem že ho chcu aj iné ženy a trochu o sebe pochybujem, hoci on má oči len na mne. No nejde mi do hlavy, čo mu môžem ponúknuť. Neviem už ako s tým bojovat, stojí to na mne, on by chcel aj vzťah... Ale ako vyhnať tie myšlienky? Nechcem to pokaziť...Ďakujem..

radkasswe
1. júl 2022

Ber ho to ze ti hra na city je len psychologicka strategia lebo urcite ho 4 po sebe nepodviedli lebo take reci som robila aj ja

autor
1. júl 2022

@radkasswe asi si zle prečítala, bola to jedna žena, ktorá ho podviedla po 4 rokoch

girl2524
1. júl 2022

Nic neplanuj a uzivaj si prítomný okamžik, mozno zistis casom ze je to debil a naco si planovat buducnost dopredu ked nevies ako to bude. Este nebol ani sex takze nevies co bude za par mesiacov..a co by si mu akoze mala ponúkať? Nechapem😀 majetky ci co? Noaco ze si este len po skole

sona96
1. júl 2022

Ja som tremistka a vždy pre rande som bola hrozna nervózna. Pomáhalo mi opakovať si, že som to najlepšie, čo mohlo toho muža stretnúť. Je jedno, že tomu ty sama v tom momente neveríš, ale 100x opakovaná lož, sa stava pravdou. Skús si tiež vytvoriť takúto "mantru", keď začneš i sebe pochybovať.

radkasswe
1. júl 2022

Ano precitala ale kazdy chlap povie ze rozchod bol kôli zene ... nikto si neprizna vinu

lucinka9292
1. júl 2022

Ber to tak, ze on vie, ze si po skole a teda asi nebudes nejako extra zabezpecena. On s tym urcite rata. Ani on asi v tvojom veku nemal byt, auto atd. 🙂

derdia
1. júl 2022

Ahoj, pozri nechaj to pekne plynut... Absolutne sa nad tym nezamyslaj... Ak mate byt spolu, tak budete... Proste to tak je. Uz si to urcite pocula...a hlavne neries, neries, a este raz neries.. Cas ukaze co a ako bude... Ja keby som chlap, chcel by som zensku, ktora ma berie vazne, ma ma rada, je jej aomnou dobre... A citim sa pri nej fajn... Ostatne by som neriesil.

radkasswe
1. júl 2022

Peniaze su super lasku si najdes popri tom

stella03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
2. júl 2022

ste spolu len mesiac. iba sa spoznavate. zisti najprv aky je, povaha, plany do buducnosti, hodnoty. prilis riesis,ze este nebol sex. mas cas, ved to moze byt nakoniec chruno.

sisi4
2. júl 2022

@zoro9836 bodaj by to tak mal kazdy nastavene..