Zeny ,chlapi ,ja neverim na duchov, ale mne uz neni vsetko jedno.🤣
V byte som 4 roky.Je to starostavba pri vedlajsej ceste.
Skrina sem tam praska,susic vedla skrine sa smykol,ja rozmyslam logicky, mini vibracie , ok pohoda.
Rano po 4 tej som sa zobudila na to ,ze akoby niekto pomaly tlacil na detsky telefon.2x za sebou.
Dieta mi rano vravi ze sa mu snivalo o duchoch.
Teraz sedime v obyvacke , vysielacka zasustala z detskej,idem tam - ona vypnuta.
Dajte mi logicke vysvetlenie prosim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 lebo ma uz ….😳
Vcera som bola pred tazkym zivotnym rozhodnutim ,ja ,ja co neverim na ducharciny som to v noci brala ako znamenie🫣
Dnes vsetkemu vyberam baterky na noc a ked daco zacujem asi sa stahujem kurnik sopa🫣
ty keby si bola neviditelny duch tak vypinas nejaku vysielacku jak pako? Ja by som isiel niekde kde uvidim nieco zaujimavejsie
@macekovam som tu vyse 4 r kde bol/a doteraz🫣🤣
Hej mozu sa same zapnut aj ked su vypnute ? To ma trochu ukludnuje .
Vravim neverim na duchov vsetko ma logicke vysvetlenie tak snad mas pravdu s tymi hrackami🫣
@martinmmartin 😅😅👌🏻 ja keby som duch dam ludom sväty pokoj🤣
@martinmmartin 😂😂😂 už som sa tu dávno tak nezasmiala.
Kam by si isiel?
Raz nejaka baba pisala, ze sa jej spustali v noci hracky na ovladanie. Zrocna bola sama doma bez manzela. Nakoniec zistili, ze im po ulici chodili zlodeji a skusali odomykat auta pomocou nejakeho prostroja. A ten nejako ovplyvnoval aj tie jej hracky. To len tak mimochodom. Ze niektore veci mozu mat aj taketo scifi vysvetlenia.
@zeldia na hlavnu postu za prepazku- vzdy som chcel vediet kolkokrat a ako si postarky doplnaju toner do peciatky
Nam sa min tyzden 2 dni za sebou rano medzi 4,00 a 5,00 hod zaplo samo radio. Bolo nam to divne ale na duchov sme ani nepomysleli. Pohybali sme s vypinacom a je klud.
Ja tiez neverim, ale teda naposledy som mala na male. 2 rocny syn mal vysoke horucky a vzdy, ked som zhasla, mama, mama, pozri, ujo. A ukazoval na strop. Tak si vravim, chudak, bluzni z horucky. Ale potom to hovoril este asi 2 tyzdne, aj ked horucky nemal. Tak som ujovi len povedala, nech mi ho opatruje a dalej neriesila. Nejak to preslo. Ale napr. vcera sa nam same zaplo svetlo na fotobunku v kumbale 😀 asi len nieco zblblo.
A pred akým ťažkým rozhodnutím si včera bola a ako si si vysvetlila tie znamenia?
Normálne mu povedz nech vám dá pokoj a ide preč 🤷♂️ na základnej škole nám zomrela spolužiačka. Po víkende hovorili spolužiačky, rad radom sa im sníval sen, ako ju stretli a ťahala ich k sebe domov, že sa báli. Ďalšiu noc som mala i ja ten sen, ako som ju stretla, povedala som jej, že čo tu robí, je mŕtva, musí ísť preč. A sny prestali..
@miamia04 s exom sme mali velku debatu… chcela som mu dat sancu.
Podvedome som tusila ze je to zly napad..
@ekira1 😊 vies co pozerala som hracky na baterky v izbe,a vravela som neviem kto si co si , ale nechaj ma spat. Mne uz asi preskakuje😳🫣
@miamia04 A pochopila som to tak ze nerob to
@amelie2017 🫣🫣🫣
Si mi pripomenula, ako som raz citala pribeh o hracke, ktora sa divne sama zapinala, potom ju skusali zahodit a hracka sa dvakrat vratila na ich pozemok, az sa rozhodli ju oznacit a poslat svojmu strykovi, ktoreho taketo veci zaujimali.
Par dni na to sedim v obyvacke, vsade ticho, ked tu zrazu dcerine hrackarske radio -vypnute- zacalo samo od seba vydavat divne zvuky, akoby piskanie. Nikdy predtym som nic podobne nepocula. Teda ja som myslela, ze mi bude treba vymenit spodnu bielizen. Nakoniec som zistila, ze radio len potrebovalo vymenit baterky.
@kandelabra brrrrr🫣🫣🫣🫣
U nas praskal vypnuty duplo vlacik. Normalne pokazeny kontakt. Skrine praskaju a susiaky padaju aj nam. Co znamena pomaly tlacil na detsky telefon?
@deedol viem ake zvuky vydava tel ked sa tlacia tlacitka.toto znelo akoby sa to dlhsie tlacilo ale to budu isto tie kontakty je to stary tel
Vysielacka nova ale stare baterky v nej
Vybrala som ich tak dufam bude ticho😅
Niekedy sa môžu aj od cesty prenášať vibrácie. A to môže spôsobovať zvuky ako praskanie.
Kňaz vám môže vysvätiť dom, nech duch ide tam, kam patrí 🙂
Ja mne sa už párkrát stalo, mam dve deti, že ma jedno oslovuje a a začala som dohovárať, že nech ide spať že je kopec hodín, muž mi hovorí, veď tam nikto neni. Raz som sa bola dokonca pozrieť. Deti spali na posteli nehybne.
Mič v tom nehľadám. Proste človek spal. Neviem.
Moja mama keď otec zomrel, ona tvrdí že nespala nadránom, moc tomu neverím, ale tak ok, ja som tiež detailne počula ako ma staršia volá.
Minule som v noci šla potme cez obývačku, všetci spali a zrazu sa ozval malého hovoriaci hrniec, mňam koláčiky mám rád, tiež mi veľa nechýbalo 😁
A raz tu niektorá písala ze kopli balón do chodby a on sa vrátil...
Po starkinej smrti ked sa predal byt, nova majitelka hovorila ako sa sam splachuje zachod a v linke hrnce buchaju. Nikdy som ducha nevidela, ale nad tymto som sa s kludom usmiala, to bolo pre starku a nás typické. Každý kto k nej prišiel, hned ho pohlo na wc, a starka vzdy nieco pre nas kuchtila a vypekala, furt pri hrncoch.
No majitelke som nezavidela, musela mat z toho divno. Aj sa veru odsťahovala.
No akože posrata som, čo to tu čítam, ale mám tiež taku historku. Náš syn mal u svokry takéto hovoriaceho psíka, čo má na každej ruke nohe tlačítko na pesničky. Ten psík v tom čase mal už 10rokov , bol po mojej sestre. A svokra čakala na svokra, kým pride domov z roboty, z poobednej, okolo 11ej. A tak čakala pri okne a ten medveď z ničoho nič že vidím ťa 🤣🤣🤣🤣 stále mi to je smiešne 😂
Pozri veľa veci vieš logicky vysvetliť, staré drevo praská, veci sa vedia zosunul (vibrácie napr) vysielačka môže zachytiť signál od susedov, hračka nejaký skrat v batériách zapne sa sama od seba…
Prítomnosť ducha väčšinou cítiš - ochladí sa vzduch, mas zrazu zimomriavky pripadne cudný pocit v žalúdku - taký ako nervozita alebo zamilovanie, mas pocit ze sa na teba niekto pozerá alebo ze tam niekto je. Pripadne len nevysvetliteľný znepokojivý pocit. Tak isto sa objavujú zle sny či časté budenie v noci okolo 3
Rôzne zvuky a nevysvetliteľné zapínanie vselicoho by sa muselo opakovať často a týkalo by sa to len nejakého konkrétneho miesta či veci. Pripadne by sa ti zdalo ze občas strácas predmety, alebo niesu tam kde si ich nechala. Tak isto radi otvárajú skrine, dvere, odhrnaju závesy, štrngajú fľašami, hrncami …
Kazdopadne netreba sa toho báť, väčšinou ide o neškodne ozveny niečoho ako energia ľudí co tam žili predtým. Pripadne niekto čerstvo mŕtvy, kľudne aj domáci miláčik. Ono sa tieto energie ešte chvilu motkaju po zemi kým si uvedomia ze sú mŕtve a zmiznú niekam preč.
Nieje to mysliace niečo, proste len volajaky hologram alebo zvukový záznam čohosi
Áno, sú aj duchovia a všelijaké podivne miesta, ale toho je malo a je to vzácne.
Asi tam máš nejakú tetku alebo ujka.. Kým vás neskriabe je dobre.. A inak vraj aj vypnuté hračky sa môžu samé spustiť.. Aj zvonček zvoniť.. Ze to nemusí byť duch..