Tak človek je ochotný sa stretnúť na pol ceste a priviezt veľkú rárohu,čo mám na predaj a dotyčná pýta ešte zľavu...osobný odber chcela,ale dovezte mi to,ja to mám k vám daleko....tak nechcela som byť až taká sviňa,tak som jej to doviezla....no poučila som sa.....ale hlavne že mala auto na zahr.ešpézetkach.....no ja si tiež necikám do nádrže....
presne ja som mala vec za 18 eciek a na pol cestu od nas tiez 20 km......no nabuduce budeme mudrejsie....
@iwkac mňa to ešte nikdy nenapadlo, požadovať aby mi niekto tovar zadarmo doviezol a keď už chce dáma zľavu, tak je slušnejšie sa opýtať, či je cena pevná, alebo požiadať o zaslanie obyčajným listom, bez odporučenia na vlastnú zodpovednosť. Ja som si napr.bola pre kočár, ktorý stál 30 € až do Turčianskych teplíc a to som z Púchova, takže cesta asi 1,5 hod.
To poznám, ja síce niekedy napíšem do inzerátu že doveziem dajme tomu do 10 km, keď je to veľká pokožka a poštovné by vyšlo veľa, ale mala som dosť, keď mi jedna ženská napísala, aby som jej to doviezla 20 km! A ešte tovar, za ktorý som pýtala smiešnu sumu. Už fakt niektoré baby by chceli luxus zadarmo.