Neuznaná reklamácia kočíka. Poradíte?

pufka82
31. júl 2014

Ahojte maminky, reklamovali ste niekedy kocik, ja mam golfky jednej anglickej zn. cena 170e, kupovene v zn . predajni s kocikmi, po mesiaci pouzivania som ho reklamovala, s tym, ze je rozhegany a nie pevny, kolise sa konstrukkcia, vratili ho ako neuznanu, tri tyzdne som ho pouzivala a znovu s tym, ze je rozhegany este viac a dnes mi volali, ze mi reklamaciu znova neuznali aveduci predajne mi povedal, ze je to moj subjektivny pocit na vec???co mam robit, ked som presvedcena,, ze kocik je nekvalitny , rozhegany a za 170e by taky nemal byt??? povedal mi, ze som si kupila ,,renault thaliu,, a chcela by som ,,lamburginy,,dakujem :(

smajlik323
31. júl 2014

ten co mas v bazare na predaj ?

mamulienka30
31. júl 2014

Veru zaujimave, ze v bazare pises, ze ti nevojde do kufra auta. Tak je bud rozhegany, alebo ti nevojde do auta? Chces nieco, s cim nie si spokojna "posunut" dalsej mamicke? Sa ti teda podakuje. A tento typ kocikov je proste rozhegana hrkalka, je jedno kolko stal, je to typ konstrukcie a skladania, ktory to robi.

iwesska
1. aug 2014

@smajlik323
@mamulienka30
Vyborny postreh s tym bazarom, ako fakt nefer od teba takto tahat mamicky za nos. Napises este ze je mesiac pouzivany a nasledne na to, ze sa ti nevojde do auta. A ten mesiac si ho kde potom vozila, na streche? 😀 Tak bud doraznejsia na predajcu kde si to kupila a nie ho posuvat inej mamicke. V Pre deti su zle skusenosti s reklamaciami. Kamoske sa ZLOMIL! 1000e kocik na polovicu a povedali jej ze je to jej chyba. Nechceli jej to uznat, az kym im nepohrozila SOIkou a pravnikom, zrazu to vsetko islo a reklamaciu jej vybavili. Tak pohroz aj ty, ked vies ze si v prave.

wewe22
1. aug 2014

no to si pekne pos.ala
ja som takto kupila kocik ktory mamicke vraj nevyhovoval a snazila sa ma presvedcit ze sa ponicil cestou nakoniec to stalo 10e mna a 10e ju a nepomohla si, ja by som bola schopna jej ho aj domov doviest keby nepristupila na vratenie penazi
ako mozete dat na bazar nieco co sa snazite reklamovat
ak si si ista ze je vadny obrat sa na znalca alebo SOI a nepredavaj ho nestastnici ktora bude reklamovat miesto teba

eeffka
1. aug 2014

takyto kocik mam doma, nastastie pouzivany... kupila som ho za 25e a ano je rozhegany ale preto ze je to cestovny kocik, zlozim, bachnem ho do auta, nan 3 kufre a ide sa.... Nuz ked si chcela pekny kocicek na prechadzky mala si kupovat pevnu konstrukciu nie hrkalku
Rozheganost je proste vlastnost takéhoto kocika, pre ostatne co nemaju, nejde o to ze by sa vam dieta samozlozilo ale ked ho chytite a potrasiete doboku ma volu, sak su to len ponitovane tycky, je to cena za skladnost

a ked uz ides klamat, tak sofistikovanejsie ( vid bazar)

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanislavao
1. aug 2014

no nehnevajte sa, ale rozhegany kocar predavat za 110e, ked taky kupim pekny dobry novy za 65. fuj, ze sa nehambite. ja som mala coto baby soul za 62e a bol supeeer.

mircalla
1. aug 2014

To som prekvapena, ze toto nevojde do auta? Ale vazne - ty chces reklamovat rozhegany kocik a na druhej strane ho predavas ako skvely tovar.
Toto bolo dost kratkozrake

belllinka
1. aug 2014

Golface su vsetky rozhegane. Ostatne matky to mozno beru, ze je to normalne, tak preco by ho nemala skusit predat?

patkobo
1. aug 2014

uz tam ten inzerat nema 🙂 takze sa urcite nejednalo o ten kocik, kt. riesi tu v diskusii 🙂 .. 😝

anitra11
1. aug 2014

a oháňať sa SOI-kou tiež nemá význam, lebo oni riešia len formálnu stránku reklamácie podľa zákona, nie obsahovú a neposudzujú vady. Tiež je blbosť "reklamovať" druhý krát to isté, čo bolo predtým zamietnuté, veď to ani nie je druhá reklamácia ... Keby si u predajcu nepochodila, ostáva len súd, prípadne doloženie znaleckým posudkom ...

sofin
29. sep 2016

ahojte mamičky, chcem sa opýtať, a hlavne poradiť, ..... na bazáriku som predala tenisky oteplené, pani chcela aj zmerať vnútornú aj vonkajšiu dĺžku, čo som aj zmerala a napísala miery a plus som dopísala, že vnútorná sa aj dosť zlé meria.... Pani mi po doručení tenisiek napísala, že sú im malé, že ona namerala vnútornú dĺžku 12,5 cm, čo je len o pol centimetra menej ako som namerala aj ja.... myslím si , že rozdiel 0,5 cm nie je až tak veľa, keďže som aj spomenula v inzeráte, že sú aj oteplené, a zlé sa to meralo,........ neviem, či mám pristúpiť k vráteniu alebo... neviem, nestretla som sa ešte s týmto,.tak poprosím o radu, ako mám postupovať, ... ďakujem....

pietra
1. okt 2016

@sofin ono to moze byt take tahanie sa za slovicka. Lebo to, ze sa nieco zle meralo, neznamena, ze sa to odmerat nepodarilo. Ja by som tam skor napisala, ze teda sa neda presne povedat, aka je vnutorna dlzka, ale je priblizne taka a taka. 0,5cm sice nie je za normalne vela, ale pri topanke teda aj ano. Ja by som tu asi urobila kompromis na oboch stranach. Tenisky zobrala spat, ale s tym, ze postovne bude znasat kupujuca

sofin
2. okt 2016

@pietra 🙂 ďakujem, áno , takto som to aj ja myslela, že by to bolo správne, len som chcela vedieť názor aj od iných, to meranie malých vysokých tenisiek je skutočne niečo ako zázrak správne odmerať, samozrejmé odmerané aj viackrát, aj vonkajšia dĺžka udaná dvoma mierami bola, keďže bola dvojfarebná podrážka,.... ale presne ako ste napísala, to chcem aj ja riešiť, ďakujem ešte raz.... 🙂