Neustále pridávanie fotiek

22. jan 2024

Ahojte.
Hned na uvod upozornujem, ze tema nie je myslena nijak utocne ani dehonestujuco. Mna ale uprimne zaujima co si myslite o zenach, co maju potrebu pomaly kazdy den vesat na MK bud fotky svojho decka alebo fotku kuchyne/obyvacky atd? Myslim jednu a tu istu vec dookola takmer denne? Pripadne otazka na osoby, ktore to robia, co Vas k tomu motivuje? Ste take znudene svojim zivotom? Ci ste take osamele, ze jedina interakcia, ktoru mate je tu na MK? Ci ste tak nespokojne so svojim deckom, ze sa kazdodenne musite utvrdzovat na socialnej sieti plnej cudzich ludi, ze vyzera dobre? Chapem, ked tu obcas dakto prida akukolvek fotku, rada si pozriem, ked mam chvilku volna aj dam like, ale dennodenne fotky od zopar tych istych ludi a o tom istom, je velmi zvlastne. Akoby sa ich zivot tocil len okolo MK. Predsa clovek, ktory je spokojny so svojim zivotom a inymi vecami v nom, nema potrebu denne vesat na verejnu socialnu siet fotky.

slavomira236
22. jan 2024

Tiez so to vsimnem ale je mi to jedno..ich vec neriesim

viestta
22. jan 2024

Nemyslim si o nich nic. Je to ich slobodna vola, ze vyuziju aj tuto moznost.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ullala
22. jan 2024

Myslim si to, ze nech si kazdy robi, co chce. Inak nic.

1sally12
22. jan 2024

Nielen na MK, ale aj na FB. Jedna exkolegyňa si dennodenne mení profilovku napr.

barbora0308
22. jan 2024

Rovnako clovek, ktory je spokojny so svojim zivotom, nema potrebu riesit sposob spravania a zivot inych ludi 🤷...

sisa_s
22. jan 2024

Taketo spamovacky mam bloknute 😀 nepotrebujem vidiet cudzie dieta xkrat tyzdenne

galganka
22. jan 2024

Ty tiež nebudeš najkľudnejšia a spokojná, ty decko 🤷🏼‍♀️

grof_monte_christo
22. jan 2024

Ja si toto napr. nikdy nevšimnem, lebo mi je to srdečne jedno, ale keď už, tak si poviem, že táto osoba má momentálne relatívne bezproblemove životné obdobie, keď ma čas a energiu na takéto činnosti. Lebo keď nemáš dobre obdobie a si rád, že to dávaš, tak nemáš chuť niečo zdieľať.

biglovemom
22. jan 2024

Hej mas pravdu.
Ano , ludia co pravidelne vycapuju svoje xichty na nete maju trochu problem so sebavedomim,a nejakou sebahodnotou ,potrebuju davku potvrdenia , pozitivne citat na seba , a ked maju negativne reakcie ojoj (tusim pripad ta rebeka ci jak sa volala ) …
Je to mamickovske forum ,takze fotky deti chapem - ale nechapem kazdy den -dva novu fotku od 1uzivatelky.
Ale ani nemusim😁

Ale potom tu mas uzivatelky co pisu.
U nich ,ako pisu ako reaguju tiez vidis krasne ake su to psychicky nevyrovnane osoby.
Ok clovek moze mat zly den a reagovat podrazdene, ale ked pravidelne vidis ako 1 osoba pise si len pomyslim - oh zena ty si stastny zivot/detstvo teda nemala….

Ale to je MK musis ho brat aky je😅😅je tu celkovo aj tak fajn😊

prunee
22. jan 2024

A ty si co myslis o tych, ktori to, ze niektori pridavaju kazdy den podobne fotky na MK, musia toto riesit na MK?

prunee
22. jan 2024

Inak, minimalne jeden rozdiel medzi tebou autorka a tymi, ktorych riesis je ten, ze oni sa za to, co zdielaju nehanbia a neskryvaju sa za anonym.

avonladyba
22. jan 2024

Myslím, že také fotky pridávajú len tí, čo sa majú čím pochváliť. Napríklad tým domom.

taga
22. jan 2024

V poslednej dobe tu najma bije do oci jedna maminka, ktora ma par tyzdnjveho chlapceka a kazdy den ked som tu tu je minimalne jedna jeho fotka. Uz ma parkrat svrbeli prsty, ze sa jej opytam NACO, preboha NACO, vsetkym cudzim, aj uplne cudzim ludom takto zdiela fotku svojho dietata od dna 1... co na to jej muz? Nevadi, ze tu fotku si moze hocijaky uchylak stiahnut? Nevadi, ze jej dieta ocumuju tisicky zien? Nevadi, ze to dieta - tomu to mozno raz bude vadit, ale nevie aa branit?
Dakedy tetka suseda chcela nakuknut do kocika, tak mlade maminky precitlivene, ze jej niekto ocumuje dieta.. a potom robia to iste mnohonasobne viac..
Za mna to nieje v poriadku, myslim si, ze to robi len zena, ktora si nieco potrebuje kompenzovat alebo sa proste musi chvalit lebo si mysli, ze len ona a jej dieta je dokonalost sama...

zorkahorka
22. jan 2024

@1sally12 potrebuje pocut, aka je kocka a dvihat si sebavedomie 😀

betulinka1
22. jan 2024

Mne fotky deti vadia ale to len preto, ze mam iny nazor na zverejňovanie fotiek detičiek. Ale co sa tyka bývania, to si pozriem rada. Kto ma ako kvety, ako zariadené, beriem to ako inšpiráciu, ked sa mi nieco paci. Osobne fotit nemozem, lebo nikdy nemam taky poriadok ako niektore na fotkach 🤣🤣🤣 mozno 5 min pred nahlásenou návštevou ale to ma vtedy nenapadne zobrat telefon. Za mna nech si robi kazdy co chce.

anna_anicka83
22. jan 2024

Ja nie som na 100 percent spokojná so svojím životom a fotky nedávam nikde🤣Hlavne som si všimla, že táto stránka je o predsudkoch. Pridáva fotky=frustrovaná, nespokojná (moje terajšie obdobie😆). Nepridáva fotky=asi opak Ja to beriem tak, že je vo svete tá možnosť zdieľať fotky, momenty, tak sú ľudia, ktorí to robia a ktorí nie. Ani jeden nie je lepší alebo horší od druhého.

zuzubb007
22. jan 2024

Nic si nemyslim kazdy ma svoje pravo a nech si robi kazdy co chce, koho to trapi len zavidi

reddflowerlife
22. jan 2024

A teba to serie preco? Lebo zavidis ze ma krajsiu kuchynu? Ze ty svoju nemozes dat na net radsej

anickabasnicka
22. jan 2024

@taga zrejme asi tusim kterou maminku mas na mysli, a za sebe ti doporucuji, az te budou svrbet ruce, ze ji neco napises, tak aby sis je strcila treba do zadele, protoze ti muze byt ukradene, proc tady ty fotky vesi.navic kdyz ta mamina psala hned na zacatku, ze se omlouva, ale ze bude zverejnovat ty fotky kazdy den, protoze je stastna ze syna.a chce se s tou radosti podelit. tak jestli ti to az tak vadi, zablokuj si ji,at te ty fotky neobtezuji, ale neopovazuj se ji psat, at je sem nedava a odvolavat se na dobry umysl z tve strany, na to neni nikdo zvedavy,a ta maminka uz teprve ne...v opacnem pripade to bude vypadat, ze ji zavidis, ze se ma cim pochvalit,o cem ty jenom pises a nemusi to byt ve finale pravda.

jankalukasova
22. jan 2024

Hlavne si dávaj pozor... Lebo okamžite ako sa vyjadríš v tomto duchu, resp. Tvoje stanovisko je iné ako chválospev, tak si okamžite zaškatuľkovaná, že len závidíš.

sisa_s
22. jan 2024

@anickabasnicka ty preco niekomu rozkazujes v style "neopovazuj se ji psat", "strc si ruce do prdele"...

nika11103
22. jan 2024

Nečítam komenty . Ale ja to úplne chápem hehe ale ja som to vyriešila blokovaním . Vlastne nevyriešila stále sa mi dotyčná zobrazuje musím to natvrdo - totižto, som v cieľovej skupine rodičiek ako som aj ja na fb . Jedna maminka tam denno denne dennodenne trikrát pridáva fotky videá hlasovky neviem čo neviem co svojho syna 🤣 keď už to dospelo to štádia že jej syna som poznala lepšie jak moju dcéru blokla som ju aj som jej verejne do komentárov napísala že to už by aj stačilo totižto
Ja si veľmi rada pozriem príspevky mojich “sukmenovkyn” ale raz za čas narodky a tak . Ale tato je extrém extrémov ešte sa chváli každý deň jak jej syn mal vždy 10-12-13-15 kíl kým naše vrabciatka ledva ledva podľa mna to dokázalo aj niektoré baby zdeptať . No teda ja som blokla jej príspevky v skupine ale občas sa mi to ešte zobrazí . Inak neriešim . Zablokuj a nerieš 😘

barbora0308
22. jan 2024

@taga Jasne, ze to nie je OK, ale nie je OK ani sudit ciny ostatnych ludi...mne je to skratka uplne jedno, neriesim.
Vezmime si taku pani celebritu Plackovu, ona doslova zije z ludi, ako je aj zakladatelka tejto diskusie. Tvrdia, ze ich to nezaujima a kto to vlastne sleduje a naco to vlastne robi...ale napriek tomu vedia o kazdom jej skandale a extremne upravenej fotke na IG a este sa nad tym aj pohorcuju ostatnym 🤷.

hylary
22. jan 2024

@taga o koho sa jedná? Napíš rp ja nechceš verejné... Dik

anickabasnicka
22. jan 2024

@sisa_s umíš číst s porozumněním? doporučuji, ne rozkazuji..a nerozkazuji, spíš zakazuji. a proč jsem napsala, aby si odpustila svoje moudra pod fotky cizího dítěte, no, protože zveřejněná fotka ještě neznamená, že si pod ní musí za každou cenu napsat, že se ti to nelíbí, že ty osobně to nedělaš atd. na to se nikdo nikoho u té fotky neptal. vadí ti?, tak zablokuj profil a nereaguj. proč svojí jedovatou slinou kazit radost z dítěte a z jeho fotky mamince. ..pochopila jsi, jak to myslím?!

oli18
22. jan 2024

@viestta co si zrazu stratila nazor? 😀

viestta
22. jan 2024

@oli18 zeby som dosla na to co je a co nie je dolezite?

liusa82
22. jan 2024

ja to tiež nechápem.Proste niekto sa rád ukazuje robí mu to dobre byť v centre pozornosti alebo záujmu.Ani za tým nemusí byť nič iné že sú napríklad niekde nepochopení alebo málo chválení takí ludia.Nemusí to s tým súvisieť vôbec.Na svete sme rôzni nič nenarobíš s tým.Ja idem dalej nevšímam si

beata_k
22. jan 2024

Tak zrejme sa tesia a chcu sa o svoju radost podelit. Zrejme si myslia, ze kazdy to preziva s nimi. Vo vseobecnosti mi nevadia, rolujem dalej. Aj ked ano priznavam, obcas su uz malinko otravne.
O bezpecnosti na nete radsej pomlcim. Ani vo sne by mi nenapadlo zverejnovat fotky deti. Ak to im nevadi, mne jedno.