Ahojte,minuly tyzden som mala skusky z vodicaku,testy som urobila,aj cvicisko,ale na jazde som uplne zlyhala,bola som v takom strese,ze hroza.
O 2 tyzdne by som mala mat opravnu jazdu a velmi sa bojim,mate niektora skusenost,ze ste jazdu urobila na druhy alebo az treti krat?
Neboj,neni si prva-ani posledna 😉 daj si niečo pred jazdou na ukludnenie a bude to super,hlavne nestresuj lebo vtedy sa najviac chýb urobí 🙂
Aho.......j stres robi sovje ,aj ja so urobila na druhykrat jazdu a myslim ,ze to uz nebolo take stresujuce...drzim prsty 🙂
kopec ludi poznam co jazdu (presne zo stresu) nezvladli na 1x....urcite sa preto nepodcenuj a nezvdavaj to!!! ja tiez odporucam este dve tri jazdy s intruktorom, ziaden kamos ani rodinny prislusnik, co na teba zrukne pri prvej chybe abo daco..... 😝 oni budu v napati a ty zo seba a este aj z nich...pekne kludneho instruktora, nastavit sa pozitivne a skusat kym to nevyjde....ja som tiez dokafrala jazdu, ale zlutovali sa, lebo som odchadzala do zahranicia a nemala cas na opravak, moj instruktor sa za mna zarucil a nerobim mu hanbu, nemala som ani tukes zatial ani pokutu, proste akonahle som zacala jazdit sama, nespoliehat na nikoho rady, pomoc, tak to slo, uz by som bez auta nevedela, je to moj milacik, milujem soferovanie 😵
Ja som nespravila jazdu na prvykrat...dalsiu som mala o dva tyzdne bola som v totalnom strese. Dala som si navyse dve kondicne jazdy no mala som pocit ze vodicak neurobim nikdy uplne som si prestala verit a strasne som sa bala. Nakoniec som spravila na druhykrat. stava sa to bezne ze niekto nespravi niektoru cast, snaz sa zbytovne na to nemysliet. Urcite sa to na druhykrat podari.
Ja som síce urobila na 1x, ale ved si dokúp kondične jazdy navyše, treba sa ukľudniť a hotovo