Ahojte, s partiou kamarátov každý rok na Mikuláša niekoho potešíme. Aby sme to mali medzi sebou "pestrejšie" vždy si losujeme komu dáme darček a vždy je tam aj pár inštrukcií.
Ja som si tento rok vytiahla 4 deti v azylovom dome a inštrukcie boli netradičný Mikuláš. Videla som českú stránku lipoo kde sú medvedíky, ktoré sa zalejú vodou a je z nich čaj. Poznám ešte tie marshmallow kocky tuším mallov sa volajú a v lete som videla niekde také guličky z ktorých boli pekné farebné nápoje (nie waterdrop). Poznáte ešte niečo takéto netradičné? Rada sa inšpirujem ďakujem.
@monismie ďakujem, na to som úplne zabudla 🙂 najstaršia má 12 rokov, tak ju to dúfam poteší
Mozno aj take nieco ako cokoladova zabka z HP, fazulky vsehochuti a pod. , cokoladove ceruzky ci cokoladove sardinky. Sice to nic zvlastne nerobi, ale je to netradicna skladkost.
Jedlé slamky
@paradajkova
@paty277 ďakujem presne takéto veci hľadám
Aj jedle peniaze, nemyslim coko peniazky ale take z oblatky, co su ako papierove bankovky
To je aký pekný zvyk. 🫶🏻 Oriešky vo farebnej čokoláde, horúca čokoláda vid. obr.
Vybrala by som niečo aj z aziashopu, aj slané, sladké, prípadne nápoj mogumogu s tou kokosovou dreňou sú v takých malých flastičkách 🤷 mochi tie ich koláčiky ..
A ak by bol netradicny v zmysle, ze by ste nedali sladkosti, ale napr. knihu, alebo nejaku kozmetiku, ciapku? Proste nieco, co ich potesi na dlhsiu dobu. Lebo nejake sladkosti, podla mna, dostanu aj v tom azylovom dome. Taku 12 rocnu by potesil aj nejaky lesk na pery mozno.
Ďakujem veľmi ste mi pomohli ❤️ už som aj nakúpila
@valise deťom prihodím aj hračku a ten lesk je dobrý nápad ďakujem. No my sme si dali medzi sebou také pravidlá že má Mikuláša sa dávajú sladkosti. Na Vianoce zase takto pomáhame tiež to si ale vyberieme kontaktné nejakú rodinu a buď sa zložíme na jedlo alebo nejaký darček pre deti drahší napríklad minulý rok sme kupovali notebook maminke čo má 5 deti a do školy ho už potrebovali
Autorka, Nech sa vám tá štedrosť vráti 🥰🩷
aj kvitnuci cajik je celkom zaujimavost pre mna, nie je to uplne tradicne, to by nemohlo byt? 😉