Su tu nejake maminky s detickami, ktore maju naozaj netradicne mena?
Mne sa hrozne páčia trošku netradičné mená, aj keď Alex už je asi klasika, ale mužovi som povedala, že ak budú traja synovia, budú sa volať Alex, Maddox a Marx a ešte sa mi páči aj Max.
Maddox a Marx sú určite netradičné a baby nesmejte sa na mne, že som nejaká "zaixkovaná", ja za to nemôžem, že sa mi to páči 😀
Ahojte, mne sa pacia skor tradicne mena (Zuzka 🙂 ...), ale kamaratka ma Vievienku a nesmierne sa to meno malej hodi 🙂 .
moj syn je Neal
este nejake ine mena?
dominica) maddoxa ma aj Angelina 😀
ja viem, vtedy som to počula 1x a zapáčilo sa mi
briketa, Neal je peknééé, a číta sa Níl, alebo ako
moje maju klasicke mena,no paci sa meno Alisia.
mojej susedky vnucka sa vola ylenia mne sa to meno tiez pacilo ale nakoniec mame simonku
sesterka ma KAJATANA 🙂
fiiha otrivinkajanka - spytaj sa ci by nedala na seba nejaky kontakt. Ide totizto o to, ze potrebuju do jednej reportaze. Ak by suhlasila, tak by ju nakontaktovali z JOjky
Ak ostatne maminky, s babatkami s netradicnymi menami, ktore by ste suhlasili, napiste mi do IP
cicushka no skusim sa opytat a o co ide?ked sa smiem opytat aby som jej vedela povedat
Nas syn sa bude volat Eden Joshua (citaj Idn). Nad druhym stale rozmyslame. Paci sa mi Jasper, Noel, Jack...
ja sice deti nemam ale z netradicnych mien mam jedneho kamosa ktory sa vola Ael co mi pride maximalne netradicne a v rozpravke o ladovej kralovnej je dievcatko co sa vola Gerda co je podla mna nadherne netradicne meno, samozrejme nehodi sa ku kazdemu priezvisku 😅
kamoškina kamoška má chlapca - Leny a moja kamoška má Danila
Gerda je supeeer 🙂 a mne sa paci aj Zoe-Zoana. My mame Michaelu,lebo sa mi velmi paci francuzska verzia Michelle 🙂
a z chlapcenských je pekne Keenu 🙂
moja sestra má chlapčeka a dala mu meno Roan, velmi mu sadlo. 🙂
keby som chcela zit natrvalo v zahranici,tak asi dam aj netradicne meno,ale takto asi nie.Napr. k takemu priezvisku Fisher sa mi hodia rozne netradicne mena,ale ak mate typicke slovenske priezvisko,tak to je take "znasilnovanie".Nic proti,ale taky Timotej Hloh,ako som videla v jednom maminkovskom casopise 😒
Mne sa hrozne paci aj meno Michael,ale doma by som ho asi aj tak volala Misko 🙂
moj bratranec má syna - Darren
😉
Ja mam Carlu, neviem ci to je netradicne ale velmi sa s tymto menom nestretavam 😉
v nasom meste sa narodil chlapec Elvis 🙂 -no to by ma nenapadlo dat take meno 🙂
ja mam dcerku menom Aisha a synceka menom Abdullah....pre SR su to dost netradicne mena...meno Aisha som uz od malicka tuzila dat svojej prvorodenej dcerke a sen sa mi nakoniec aj splnil 😀 je jedno kde by som zila, ci na SR alebo mimo, ale meno Aisha by som urcite dala...ja som skor na netradicne mena...mena, ktore na SR nie su moc zname a nemame ich v kalendari 😀
Aisha je krasne meno 🙂
ja mám Kvetku. Nie je to síce až také netrdičné meno, ale je veľmi málo používané. A jednej mojej známej sa pred týždňom narodila Evelínka 😉
moje druhe dievcatko sa bude volat YASMINE a chlapcek YANIK velmi sa mi to paci..
k zahraničným priezviskám a netradičným priezviskám dať netradičné meno vôbec nevadí a je to pekné..ale k typickému slovenskému priezvisku by som také netradičné meno nedala..napr. noel piskorík je divné..a divné je aj kevin gajdoš..toť môj názor..
aj Leonie sa mi paci 🙂 ,jedine dieta ktore s tym menom poznam 🙂
moja dcerka je Tamarka a k nej nam pasovalo Thomas🙂
ale mám krstniatka, ktoré sa volajú mick a ellie, ale majú k tomu aj priezvisko.. 😉
neviem ci meno mojej dcerky LEONIE je nejak netradicne ale na slovensku som si musela dolozit doklad so svajciarska,ze take meno existuje.tak som dolozila doklad,ze sa tak volala svokra.vo svajciarsku je leonie najpopularnejsie dievcenske meno a mne sa velmi pacilo 😵