Netradičné hobby 20-ročného chlapca

nikolas977
13. feb 2024

Ahojte, mám 20 rokov a chcel by som vedieť váš názor. Pripadá vám divné (v dnešnej dobe), ak mojimi záľubami sú turistika, prechádzky lesom, hubárčenie, lúštenie krížoviek, k tomu nemám žiadnu sociálnu sieť, nepočúvam rap ale skôr ľudové piesne. Príde vám takýto mladý človek divný ?

nin12345
13. feb 2024

@nikolas977 nie nepripadas mi divny, mam takeho kamarata ako si ty a presne to na nom ludia maju radi on je taky svoj a je pekne ze v dnesnej dobe este su aj takito ludia isto najdes vo svojom okoli dalsich co to na tebe ocenia

vakatko
13. feb 2024

Nie, Ty si normálny, to ten svet okolo teba je divný.

lenka1993
13. feb 2024

Divne to určite nie je. Len nájsť si kamarátov v tvojom veku ktorý majú podobný životný štýl je trosku ťažšie.

lenkine
13. feb 2024

@nikolas977 skôr zaujímavý ako divný

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vierka0508
13. feb 2024

Pokracuj v tom ďalej. Svet potrebuje viac takychto ludi.

sense
13. feb 2024

@nikolas977 absolútne nie...v tvojom veku som síce mala aj sociálne siete, nepočúvala som rap, ale trance ale lustila som krížovky, Sudoku, čítala knihy a behala po lese a po kopcoch.
Teraz mam raz toľko stále nepočúvam rap ale ani ľudovky, mam sociálne siete ale čas trávim keď tak na MK, lístím Sudoku, čítam knihy a behám po horách....
Zachovaj si svoj štýl, žiješ reálny zivot

astero2
13. feb 2024

@nikolas977 netradičné mi prídu akurát tie ľudové piesne

lenka567899
13. feb 2024

@nikolas977 chcel si sa pochváliť? Ak nemáš sociálne siete prečo si na MK?

veltraud
13. feb 2024

Mne pride divne, pytat sa ci si divny, ked sa sam tvaris, ze si s tym ok...ak si sam so sebou v pohode, nemas potrebu sa pytat na nazor anonymnych ludi na (prevazne zenskom) webe...mne to skor pride, ze chces pocut pochvalu, uznanie...co je tiez v pohode, kazdy to niekedy potrebujeme pocut. Len preferujem priamociarost 🙂

annm81
13. feb 2024

Prečo máš pocit, že si divný? Turistika je dlhodobo obľúbené hobby u veľkej časti aj mladej populácie, ľudové súbory sú plné mladých ľudí, navyše ľudová hudba sa v posledných rokoch dostala dosť do popredia aj v rámci väčšinového vkusu. Hubárčenie nie je až tak populárne, ale nie je úplne zabudnuté. Poznám mladých, čo chodia na ryby, hrajú sa na stredoveké postavy, majstrujú, tancujú spoločenské tance alebo maľujú - nepokladám ich na základe toho za divných. Že ako mladý nie si na sociálnej sieti bude možno tým, že nemáš až toľko fyzických priateľov? Pokiaľ ide o tvoje hobby, naozaj nemáš dôvod považovať sa za divného.

nikolas977
autor
13. feb 2024

@lenka1993 práve to ma trápi a neviem či sa mám kvôli tomu začať správať ako oni ?

nikolas977
autor
13. feb 2024

@lenka567899 aby som sa spýtal na názor ostatných

beataxxx
13. feb 2024

Modry konik nie je socialna siet? Teda pardon, ze sa pytam…..a laska k prirode je spravna vec, urcite nie divna

nikolas977
autor
13. feb 2024

Posledné miesto kde by som sa s tým chválil by bol Modrý koník. Pytam sa preto lebo som sa mi páčilo jedno dievča a snažil som sa ju zbaliť, no odmietla ma so slovami že som divný.

senta_sofia
13. feb 2024

@nikolas977 si uplne normalny a tvoje zaluby, ak pri nich zotrvas, ti v buducnosti poskytnu uzasny priestor na psychohygienu. Vobec neries, co si kto mysli, podstatne je, ze mas nieco, co dava tvojmu zivotu zmysel

ankare
13. feb 2024

@nikolas977 určite nie si divný. Už len si nájsť babu, ktorá toto všetko ocení a budete na podobnej vlnovej dĺžke. Držím palce!

dzejsik
13. feb 2024

@nikolas977 sice som mala v 20ke FB, ale inak som mala mimo dalsich veci zalubu vo vsetkom, co si vymenoval a stale ma to bavi 😁

ladydeee
13. feb 2024

@nikolas977 práveže naopak, osobne mi to je veľmi sympatické.

kulumulu123
13. feb 2024

@nikolas977 divna je ta dievcinka co ta na nej prosimta pritahovalo?? Jej vyzor?? Prepac ale nepotrva jej naveky...
Ja som vo veky ked by som kludne mohla byt tvojou mamou (a nie nerodila by som v 20 ani 23r), ale s muzom sme obaja na tom podobne. Milujeme chodit do prirody, na huby, mame skutocnych priatelov a ziadne socialne siete... A vies co?? Je nam uprimne u prdele kto si o tom co mysli... Dokonca ani nase deti nemaju socialne siete a myslim ze nie su preto menej hodnotni ludia prave naopak...
Takze najdi si slecnu ktora ti bude blizka k srdcu preto aka je a nie preto ako vyzera....

ivangeline
13. feb 2024

...nie a ked ai z dediny,tak uz vobec.

lenka1993
13. feb 2024

@nikolas977 správaj sa tak ako to tebe a tvojej povahe vyhovuje. Teraz začneš pre kamosov chodiť po baroch a zabávať sa ako tá to nebaví? Mala som spolužiačku ako ty. Dodnes je samotár totálny. Žije v malom dome v lese ona a jej zvieratá. Nikoho nepotrebuje. Ale! Jej to tak vyhovuje. Ona je absolútny introvert. Ak to tebe tak nevyhovuje tak skús nejaké turistické kluby. Možno tam nájdeš ľudí čo majú podobný život alo ty.

kristallka
13. feb 2024

Presne pre toto sa mi zapáčil môj muž. On tiež nejde s davom a práve to sa mi na ňom páči, že je iný ako tí ostatní. Nejako nepije, nepozerá futbal, radšej ide do prírody a je sám sebou. Na nič sa nehrá. Najhoršie je, keď sa človek hrá na niekoho, kým nie je. Pri ňom aj ja môžem byť tým, kým som a nepotrebujem sa na nič hrať. Súhlasím s tým, že doba je divná, ale všetkých predsa nemôže baviť to isté.

kristallka
13. feb 2024

@annm81 u nás na Záhorí je hubárčenie veľmi populárne a chodia aj mladí

vlastnynazor
13. feb 2024

@nikolas977 nie si divny. Divne az chore je to, ze ta doba donutila sa zamyslat nad tym, ci si/ nie si divny len kvoli tomu, ze mas ine zaujmy ako ludia v tvojom okoli.
Tak este popracuj na sebavedomi, aby ta tie ine nazory tak neovplyvnovali. A chapem, ze vzhlad vzdy urobi svoje, ale i tak byt tebou, tak by som preferovala kamaratku s podobnymi zaujmami ako mas ty. Ak ma tvoja sucasna preferovana slecna v hlave len prazdno = oblecenie, sminky, soc.siete, tak nechapem, co ta na nej pritahuje (jasne vzhlad je pre chlapov, duplom tak mladunkych ako si ty, prvorady).

minenkak
13. feb 2024

@nikolas977 čo je na tom netradičné,normálne záľuby, ako má kopec iných ľudí

tomasm_ba
13. feb 2024

absolútne. rob si čo chceš a čo máš rád

refly
13. feb 2024

Neviem prečo tomu hovoríš netradičné... turistika, hubárčenie, ect sú normálne, obľúbené a tuctové hobby. Nepoznám ani jedného človeka, čo by počúval rap.

Ak ti nejaká holka povedala že si divný, tak to nebolo kvôli tomu že chodíš do lesa. Jednoducho sa jej nepáčiš. Ani keby si skopíroval jej záujmy, sa jej páčiť nebudeš. Nič sa nedeje, človek sa stretne s odmietnutím veľa krát v živote.

rude_baby
13. feb 2024

Tak sú to také hobby kt by som čakala u chlapa 60+... Ale isto sa nájde baba s rovnakými konickami

petrazkn
13. feb 2024

Môj syn bude mať dvadsať a jeho hobby je záhradkárčenie, už má zasiate papriky, paradajky a zeler.Som na neho pyšná a tvoji rodičia predpokladám tiež 🙂Život nie len o instagrame a pod.