Ahojte svokre k 60.tke by sme chceli kupit nejaku netradicnu vkusnu kyticu. Pocula som, ze existuju aj kytice z mydla alebo nejake darčekove originalne kytice. Poznate alebo ste kupovali nejakú netradicnu kyticu? Poradte, dajte tipy, kludne aj foto alebo odporucania na konkretne stranky, kde mate dobre skusenosti. Ďakujem
Ja som mamke kupila kyticu zo stabilizovanych ruzi, teda ruze boli v boze. Bude sa z nej tak tesit par rokov. Aj ja som mala kyticu zo stabilizovanych ruzi a stale sa na nu mozem s laskou pozerat 🙂
Kytica zrebov. Mydlovu nieeeee to je hroza 🙈
daj jej urobiť Luxusný Flower box - skombinujú kvety v jej obľúbenej farbe, Mydlová kytica je podľa mňa blbosť - ja by som sa z takej vôbec netešila.
Ja som dostala takúto podobnú
@pribinak ooooooh takúto alebo z Rafaela dostať tak som vysmiata 🤤
Inak tie mydlové kytice nechápem...načo je to dobré? Ja som dostala jedno mydlo ozdobné že do skrine na prevoňanie, no nachytal sa na to prach časom...neviem si predstaviť takú kyticu vystavenú niekde...čo potom s tým prachom? 🤷
Prvej to bolo jednoduché 5 červených klincekov 😀
alebo som aj s orechov videla
Baby nechcite vedieť čo všetko mi išlo hlavou keď som si prečítala nadpis fóra a predstavila moju svokru :D :D :D
@dominica27 Pohrebný veniec ?
mydlové kytice sú pekné, ale reálne - čo s ňou ďalej? keď chcete netradičnú kyticu, tak radšej z tých sladkostí alebo ovocia... ideálne z niečoho, čo má svokra naozaj rada
@hruska91 ahoj ja som davala robit mydlovu kyticu pozri si to na FB vola sa to mydlove ruze
Cenovo od 30- 60 € podla toho co si vyberies.su nadherne elegantne ziadny gyc ani nevkusne samozrejme zalezi od toho kto aku pracu robi. Ja som bola velmi spokojna
A co s tym potom? Mydlove ruze do kupela a box vyuzije na hocico
ovocnu kyticu
@elizabet173 tiež mi padla sánka...to by bol priam luxusný kúpeľ 🤩
@mandarinka555 skor krasne ruže sem tam nejaky dynamit 😃😃😃😃😃 alebo takyto granatik oblepemy ružickami 🤣🤣🤣
@dominica27 😆😆😆 Ja najprv, že aká urnička... 😄
No ja by som jej dala klasickú kyticu, žiadne mydlové ani uterákové a iné hovadiny, na 60. narodky sa to podľa mňa hodí najviac, ja som stará konzerva.
Ovocna kytica je auper napad....ale ako to vyzera v reale? Nehnije to ovocie vyrobia mi to v ten den? Alebo ako zabezpecit aby to vyzeralo dobre cerstvo?
My sme dávali robiť kyticu z jahôd od choco boss. Ale boli sme si pre to osobne v Trnave. Ak ste zďaleka, neviem ako to je s dopravou.
Ovocná kytica mala úspech oba razy, čo som ju niekomu darovala. Dala som si ju doviezť v deň oslavy alebo raz deň vopred, lebo ráno by sa to nestihlo, obe boli super a ovocie bolo čerstvé. Záleží odkiaľ si a aké sú tam možnosti.
Prip. Babka mala nedávno 80tku a s brachom sme jej objednali dovoz kytice presne na deň narodenín, pre istotu z umelých kvetov, ale bola veľmi spokojná a že je kytica veľmi pekná.
u nas celkom netradicke kytice idu. penove, ovocne, klobaskove a teraz na valentina som dostala taky box z jahod namacanych v cokolade. je mnoho druhov, staci si len vybrat ci chces, aby jej zostala alebo aby sa zjedla 🙂
@mandarinka555 😂😂😂
klobaskova kytica kytica z penazi , kytica zo syra etc.. uprimne tie mydlove mi pridu ako lapace prachu