Netflix

lenkakamen
20. dec 2024

Ahojte. Skúsim tu...ku komu by som sa mohla pridať na sledovanie netflixu? Samozrejme že pôjdeme na poly😁❤️

janai1
20. dec 2024

@lenkakamen k nikomu, vzhľadom na to, že to už nie je možné

valikasikulova
20. dec 2024

@janai1 prosím ta netrep....my tak zdielame s úplne cudzím človekom z iného mesta ....

tamitamitami
20. dec 2024

@janai1 Úplne vpohode to ide 😂... Majú rodičia, ja a aj brat. Nikdy nebol problém 🙂.

janai1
20. dec 2024

@valikasikulova na TV sa to nedá už pekne dlho a obmedzujú už aj mobily.
https://touchit.sk/netflix-obmedzuje-zdielanie-...

@tamitamitami

biba_18
20. dec 2024

my sme tiež mali a vyhadzovalo nám z toho telky, tak neviem čo vy máte zapojené ..
@valikasikulova @tamitamitami

h2
20. dec 2024

@valikasikulova
@tamitamitami No, baby, teraz ste ma prekvapili. Lebo my sme tiež mali Netflix s rodinnými príslušníkmi, ale potom nám to už nechcelo ísť, tiež mám informácie, že to zdieľanie už nefunguje. Teda, nie len informácie, ale ono nám to naozaj nefunguje.

janai1
20. dec 2024

@valikasikulova
@tamitamitami
oznam pri zdielanom účte mimo domácnosti

gribka1
20. dec 2024

Myslím, že môže ktokoľvek, ale vždy len na jednom zariadení, takže buď pozera jeden alebo druhý, či sa mýlim?

fairyy
20. dec 2024

@tamitamitami
@valikasikulova jedine ak pouzivate comp, mobil, tablet a podobne... telky vam vyhodi ak nie su na rovnakej ip

tamitamitami
20. dec 2024

@fairyy 2 krát TV a 1 krát počítač. Normálne nám to ide, ešte sme nemali nikdy problém (minimálne 3 roky to takto používame).

macatt
20. dec 2024

Aj nám ide, na mobile a 2 odlišné domácnosti..

fairyy
20. dec 2024

@tamitamitami tak zahadne nespadate do skupiny, ktoru obmedzili 😂😂 ale naozaj dcera si bez kodu netflix nezapne na telke u babky... ine zariadenia ako telky funguju zatial zdielane v pohode

fairyy
20. dec 2024

@tamitamitami hmm aky mate OS na telke? 😂 mozno preto to funguje, ze ich filter nevie, ze ide o telku

niekto2hy
20. dec 2024

@gribka1 Ked mas najvyzsi balik,tam mas 4zariadenia.

tamitamitami
20. dec 2024

@fairyy Ja som ani netušila že by to mohol byť problém. Fungujeme takto roky odkedy sme si založili Netflix, tuším máme premium.
Jedna je Samsung a druhá TCL.

gribka1
20. dec 2024

@niekto2hy To mám, ale mňa to na miniatúrach nebaví. Len TV, čím väčší tým lepšie. Takže nevyužité 😂

fairyy
20. dec 2024

@tamitamitami tcl je android tv mozno si mysli, ze ide o tablet, normalne to musim skusit 😀😀

lucik194
20. dec 2024

stale to funguje aj na rozdielnych domacnostiach

jedine ak mate super Smart TV, najnovsie modely,tak tie to nedovolia.

na pc aj starom TV ti v pohode stale ide. my tak fungujeme

inak aj na novom TV to vies oklamať, zapojis hdmi kabel pocitac a novy smart tv a pozeras na novom TV..... ziaden problem

macatt
20. dec 2024

@fairyy občas musí priateľ potvrdiť na maily, tak 1-2x do mesiaca vypadne, ale potom zasa ide..

fairyy
20. dec 2024

@macatt to bude tych 14 dni co povazuju, ze je clovek na "dovci"

tamitamitami
20. dec 2024

@fairyy Samsung máme nový, TCL má asi 2 roky. Nikdy žiadne potvrdenie nechcelo.

fruitys
20. dec 2024

pred možno 2 rokmi som písal na inú platformu (HBO max), kde mi povedali, že je to okej, že môžem zdieľať účet s inými v rámci EÚ myslím. Neviem, ako to majú teraz a nie je to Netflix, na ktorý sa pýtaš, no 🙂

lenocka5533
20. dec 2024

@lenkakamen nám to tiež stále funguje zdieľame z rôznych miest len občas to chce znova prihlásiť ale našťastie našu “rodinu” ešte nestopli

lenkakamen
autor
21. dec 2024

Takže asi k nikomu sa nemôžem pripojiť😭

kittykat22
21. dec 2024

to nemas 10e mesacne? Zaplat si Netflix na par mesiacov, pozri si co sa ti paci a potom si daj pauzu. Keby to stalo 300e mesacne, tak pochopim, ze tu zakladas diskusie. Ale pre 10e?

niekto2hy
21. dec 2024

@lenkakamen Dovod?