Ahojte. Skúsim tu...ku komu by som sa mohla pridať na sledovanie netflixu? Samozrejme že pôjdeme na poly😁❤️
@janai1 prosím ta netrep....my tak zdielame s úplne cudzím človekom z iného mesta ....
@janai1 Úplne vpohode to ide 😂... Majú rodičia, ja a aj brat. Nikdy nebol problém 🙂.
@valikasikulova na TV sa to nedá už pekne dlho a obmedzujú už aj mobily.
https://touchit.sk/netflix-obmedzuje-zdielanie-...
my sme tiež mali a vyhadzovalo nám z toho telky, tak neviem čo vy máte zapojené ..
@valikasikulova @tamitamitami
@valikasikulova
@tamitamitami No, baby, teraz ste ma prekvapili. Lebo my sme tiež mali Netflix s rodinnými príslušníkmi, ale potom nám to už nechcelo ísť, tiež mám informácie, že to zdieľanie už nefunguje. Teda, nie len informácie, ale ono nám to naozaj nefunguje.
@valikasikulova
@tamitamitami
oznam pri zdielanom účte mimo domácnosti
Myslím, že môže ktokoľvek, ale vždy len na jednom zariadení, takže buď pozera jeden alebo druhý, či sa mýlim?
@tamitamitami
@valikasikulova jedine ak pouzivate comp, mobil, tablet a podobne... telky vam vyhodi ak nie su na rovnakej ip
@fairyy 2 krát TV a 1 krát počítač. Normálne nám to ide, ešte sme nemali nikdy problém (minimálne 3 roky to takto používame).
Aj nám ide, na mobile a 2 odlišné domácnosti..
@tamitamitami tak zahadne nespadate do skupiny, ktoru obmedzili 😂😂 ale naozaj dcera si bez kodu netflix nezapne na telke u babky... ine zariadenia ako telky funguju zatial zdielane v pohode
@tamitamitami hmm aky mate OS na telke? 😂 mozno preto to funguje, ze ich filter nevie, ze ide o telku
@fairyy Ja som ani netušila že by to mohol byť problém. Fungujeme takto roky odkedy sme si založili Netflix, tuším máme premium.
Jedna je Samsung a druhá TCL.
@tamitamitami tcl je android tv mozno si mysli, ze ide o tablet, normalne to musim skusit 😀😀
stale to funguje aj na rozdielnych domacnostiach
jedine ak mate super Smart TV, najnovsie modely,tak tie to nedovolia.
na pc aj starom TV ti v pohode stale ide. my tak fungujeme
inak aj na novom TV to vies oklamať, zapojis hdmi kabel pocitac a novy smart tv a pozeras na novom TV..... ziaden problem
@fairyy Samsung máme nový, TCL má asi 2 roky. Nikdy žiadne potvrdenie nechcelo.
pred možno 2 rokmi som písal na inú platformu (HBO max), kde mi povedali, že je to okej, že môžem zdieľať účet s inými v rámci EÚ myslím. Neviem, ako to majú teraz a nie je to Netflix, na ktorý sa pýtaš, no 🙂
@lenkakamen nám to tiež stále funguje zdieľame z rôznych miest len občas to chce znova prihlásiť ale našťastie našu “rodinu” ešte nestopli
Takže asi k nikomu sa nemôžem pripojiť😭
to nemas 10e mesacne? Zaplat si Netflix na par mesiacov, pozri si co sa ti paci a potom si daj pauzu. Keby to stalo 300e mesacne, tak pochopim, ze tu zakladas diskusie. Ale pre 10e?
@lenkakamen Dovod?
@lenkakamen k nikomu, vzhľadom na to, že to už nie je možné