Mate skusenost? Neterka povedala segre ze na skrini sedi skriatok a zo skrine mu visi dlhy chvost
. Sestra jej iba povedala, ze nech nevymysla, no ona trvala na avojom, ze skriatok tam sedi a ako ho daju dole kedze je velmi vysoko. Potom to spomenula este raz. Uz sa rozoravala aj s mrtvou babkou a hadzala si s nou udajne loptu. Mate skusenost co alebo kto moze byt ten skriatok,??
@diaszoky Detska fantazia nema hranice.
@hazelgracegus keby to bola osoba ok ale skriatok??!
mas asi velmi zlu fantaziu a malo kritickeho myslenia, ked si myslis, ze vsetko, co niekto natara, musi byt pravda.
Malá asi vidí viac než my, ostatní. Sestra by jej mala veriť. Pýtajte sa jej viac.
Ako dieta som si vymyslela neskutocne veci, napr v kupelni pod vanou bolo cele mesto miniludi a minizvietat atd. Deti maju ohromnu fantaziu a dokazu vytvalo domyslat rozne detaily do svojho vymysleneho sveta..
Možno to bol Dobby 😁 keď aj uprace tak to je super..
Ja som raz stala na zastávke a čakala som na frajera.. bolo to na račianskom mýte a boli tam také obrie okrasné kríky.. vedla mňa stal muž, asi tak 30tnik.. stále rozprával nejaké rozkazy, ako má niekto niečo urobiť.. len som tam tak stala a počúvala, keď sa zrazu začal hýbať ten krik a niečo tam začalo suchotat.. on sa na ten krik otočil a rozprával ďalej (už si nepamätám čo) vtedy ma fakt napadlo či tam nie je škriatok 🤣
Môj najstarší syn nerozprával takmer do 3r, len mal svoju hatlaninu.. a opakoval stále slovo kobos.. neskôr keď sa rozrozprával tak vysvitlo že kobos je modro červený ujo, čo za ním.chodi sa hrať.. veľa o ňom rozprával, bolo to aj celkom strašidelné.. dnes má 10 a vraj si ho pamätá 🤔
Ktovie čo deti vidia, možno majú tak silnú fantaziu, možno nie.. to človek nezistí..
Skoda, ze uz tu nie je @modrykomik 🙂
@luccija sranda moja dcéra mala imaginárneho kamarata čo sa volal Bibo 😁 bol žltý a dlhý... Asi Mimoň 😅
@jana_eyre_2 možno sa vrátil🙂spríjemňoval detstvo mne a potom tvojej dcere.Moja mama bola mladá mamina a pýtala sa pediatricky či to je normálne asi sa bála či som v poriadku a tá povedala, že je to úplne bezne
Neter vidavala a bezne komunikovala so vselicim a vselikym.Od sktiatkou,cez imaginarne zvieratka a imaginarnu kamaratku.Normalne sa s nimi rozpravala,videla ich,sedeli vedla nej pri stole,vystupovali z auta...Bolo to komicke a trochu desive.Ale ona to naozaj videla a tvrdit ze to tak nie je nemalo ziadny vyznam.Prisposobili sme saJedneho dna proste odisli.
@jana_eyre_2
@chiaraaaa musim to zistit a povypytovat sa
@diaszoky Moja dcera ako 2 rocna videla dlhe obdobie sediet nejakeho placuceho muza na parapete okna v jej izbe. Nemala strach. Nechala som ju v tom. Obcas som sa spytala, ci tam stale je. Po case z toho vyrastla. Ale totalne ma vystrasilo, ked mi syn, tiez mal okolo 2-2,5 roka povedal raz to iste. To uz si dcera vobec nepamatala
@stanislavicenka no tak toje uz masaker
@stanislavicenka mne sa stalo čosi podobné.. keď bol prvý syn úplne bábätko, bol u nás synovec mal tak 7rokov, sedeli sme u nás v hosťovskej izbe, boli sme doma len ja, synovec a syn.. sedela som chrbtom k chodbe, synovec oproti že videl do dverí, čo boli otvorené.. dvihol hlavu, pozrel na mňa a vážne sa pýta, kto je ten cierny ujo v kapucni.. až má zamrazilo, doma nikto nebol a synovec už bol aj dosť veľký na to aby si vymýšľal.. mal ale.aj ťažké obdobie, bolo to práve v čase keď operovali jeho mladšiu sestru.. časom som na tú príhodu zabudla, až raz keď som sa hrala už s mojimi troma deťmi v izbe vedľa - tak isto.som sedela chrbtom k dverám a deti oproti.mne.. dcéra dvihla hlavu a pýta sa ma, kto je ten cierny ujo v kapucni (mala asi 5r).. vtedy mi až zle prišlo 😬😬
@jana_eyre_2 brrr🤦🏼☹️☹️