Ahojte neter zabudla heslo z mobilu tak ja blbla som jej ho resetla a myslela ze mi to pomôže ale ako inak ona nevie heslo od mailu ktorý vytvorila len dnes myslite ze sa stym dá nieco urobiť alebo je to zbytocne🙉 Ďakujem
@matullienka ale ide Oto ze ona ma 10r a dnes robila nový mail ani naspäť ho nevie kúpila som jej tento mobil pod ruku cez net dala som jej ho povedala ze si vie všetko nastaviť a takto to dopadlo najprv zabudla heslo na obrazovke a keď som myslela ze reset pomôže tak som ani len netušila ze to bude pýtať Gmail 🙉🥺 q ona si nie je istá ani aký vytvorila sme skúšali niake ale nejde
Viete aké sú deti robia si v mailoch v mobiloch mena podľa seba a potom to takto dopadne
@noemikatka Google niektore hesla uchovava. Skus hore 3 bodky. Potom nastavenia, a sprava hesiel
Prípadne založte nový email a prihláste tým
@matullienka neda sa dat nič nepusti ma do mobilu bez tohoto mailu ktorý tam bol
@hugigugin nejde nix
Tak potom jedine preformatovat cez pc
@noemikatka nejde ani cez nastavenia obnoviť tovarenske nastavenia
@noemikatka skús cez nastavenia obnoviť tovarenske nastavenia
@matullienka s to ako?
@x_mery_x viete ako?
@noemikatka aký máš mobil?
@noemikatka a ten modrý nápis čo tam svieti " Zabudli ste email?" vyskúšať nič? 🤷♀️
Ako sory, ale nechať si 10ročne dieta vytvarať same maily 🤦♀️ ked chcela mail mala si jej ho vytvoriť, zapisať si heslo niekde presne pre takyto pripad a vysvetliť jej nech nevymýšla
Vedia jej rodičia, že si jej kúpila mobil? 10 ročná nemá čo mať mobil bez dozoru. Ak je nový tak ho rovno resetni nič nemá ešte uložené a nastav ho ty.
Zanes mobil niekde do opravy, resetnu ti ho, vymenia aj to stare rozbite sklicko a mozete zacat odznova.
Ale tentoraz uz jej mail a heslo podla jej zelania vytvor ty. Zapis jej ho niekam (i k sebe pre istotu).
A ku google mailu jej vytvor aj overovacie moznosti (ze jej napr. pri zmene hesla posle overovaci kod do ineho mailu, kludne aj tvojho, alebo to posle ako smsku na nastavene cislo, …).
Podľa typu telefónu si nájdi na nete návod, že ktoré tlačidlá treba stlačiť aby sa dostal do továrenských nastavení. Mobil je nový, nepríde o žiadne dáta alebo údaje.
Deti majú mať mobil len pod dozorom. Presne pre toto
Už to mám hotové ďakujem
@noemikatka skúste zadať e-mail a potom by mala byť možnosť zabudol som heslo