Neter nevie heslo do mobilu a ani do emailu

noemikatka
21. mar 2023

Ahojte neter zabudla heslo z mobilu tak ja blbla som jej ho resetla a myslela ze mi to pomôže ale ako inak ona nevie heslo od mailu ktorý vytvorila len dnes myslite ze sa stym dá nieco urobiť alebo je to zbytocne🙉 Ďakujem

matullienka
21. mar 2023

@noemikatka skúste zadať e-mail a potom by mala byť možnosť zabudol som heslo

noemikatka
autor
21. mar 2023

@matullienka ale ide Oto ze ona ma 10r a dnes robila nový mail ani naspäť ho nevie kúpila som jej tento mobil pod ruku cez net dala som jej ho povedala ze si vie všetko nastaviť a takto to dopadlo najprv zabudla heslo na obrazovke a keď som myslela ze reset pomôže tak som ani len netušila ze to bude pýtať Gmail 🙉🥺 q ona si nie je istá ani aký vytvorila sme skúšali niake ale nejde

noemikatka
autor
21. mar 2023

Viete aké sú deti robia si v mailoch v mobiloch mena podľa seba a potom to takto dopadne

hugigugin
21. mar 2023

@noemikatka Google niektore hesla uchovava. Skus hore 3 bodky. Potom nastavenia, a sprava hesiel

matullienka
21. mar 2023

Prípadne založte nový email a prihláste tým

noemikatka
autor
21. mar 2023

@matullienka neda sa dat nič nepusti ma do mobilu bez tohoto mailu ktorý tam bol

noemikatka
autor
21. mar 2023

@hugigugin nejde nix

x_mery_x
21. mar 2023

Tak potom jedine preformatovat cez pc

matullienka
21. mar 2023

@noemikatka nejde ani cez nastavenia obnoviť tovarenske nastavenia

matullienka
21. mar 2023

@noemikatka skús cez nastavenia obnoviť tovarenske nastavenia

noemikatka
autor
21. mar 2023

@matullienka s to ako?

noemikatka
autor
21. mar 2023

@x_mery_x viete ako?

matullienka
21. mar 2023

@noemikatka aký máš mobil?

matullienka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika_val
21. mar 2023

@noemikatka a ten modrý nápis čo tam svieti " Zabudli ste email?" vyskúšať nič? 🤷‍♀️
Ako sory, ale nechať si 10ročne dieta vytvarať same maily 🤦‍♀️ ked chcela mail mala si jej ho vytvoriť, zapisať si heslo niekde presne pre takyto pripad a vysvetliť jej nech nevymýšla

januska12323
21. mar 2023

Vedia jej rodičia, že si jej kúpila mobil? 10 ročná nemá čo mať mobil bez dozoru. Ak je nový tak ho rovno resetni nič nemá ešte uložené a nastav ho ty.

moonlight1210
22. mar 2023

Zanes mobil niekde do opravy, resetnu ti ho, vymenia aj to stare rozbite sklicko a mozete zacat odznova.

Ale tentoraz uz jej mail a heslo podla jej zelania vytvor ty. Zapis jej ho niekam (i k sebe pre istotu).
A ku google mailu jej vytvor aj overovacie moznosti (ze jej napr. pri zmene hesla posle overovaci kod do ineho mailu, kludne aj tvojho, alebo to posle ako smsku na nastavene cislo, …).

rony2255
22. mar 2023

Podľa typu telefónu si nájdi na nete návod, že ktoré tlačidlá treba stlačiť aby sa dostal do továrenských nastavení. Mobil je nový, nepríde o žiadne dáta alebo údaje.
Deti majú mať mobil len pod dozorom. Presne pre toto

noemikatka
autor
25. mar 2023

Už to mám hotové ďakujem