Netečie nám teplá voda

ninusa221
12. nov 2020

Prosim vas potrebujem pomôcť ohľadom vody netečie nam tepla voda boli tu aj vodári nakoniec mal byt problem v tom že nad nami nikto nebyva tak to ovzdušnovali tak nam to včera išlo dnes som sa išla osprchovať a tepla nešla a ledva tiekla voda v kuchyni nam ide normalne neviete mi prosim poradit ak ste sa stym už stretli?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
puticka7
12. nov 2020

@ninusa221 presne ako napisala viesta, mozno mate zanesene potrubia a preto vam nejde tepla voda. Vyskusajte to vycistit a snad to pojde.

ecko80
12. nov 2020

@ninusa221 Ahoj, my sme mali tiez problem s teplou vodou, netiekla 2 mesiace. Teda tiekla, ale to sme si museli vzdy najprv odpustit niekolko litrov, aby sme ju vytiahli na 5. poschodie. Potom, ak sme napr. hodinu teplu vodu nepustili, uz tiekla vlazna a znova len studena. Vodar z bytoveho tvrdil, ze to treba odvzdusnit na najvyssom poschodi, odpustit tam vodu, ale to sa urobilo a bez vysledku. A tiez spominal nejake zanesene sitka, ale tam to nebolo. Nakoniec prisiel iny vodar, ten povedal, ze to bude problem vo ventile v pivnici, a tak aj bolo. Po poslednej odstavke teplej vody pri vymene vodomerov, neotocili vodari spravne ten ventil v pivnici. Zistil to podla studenej stupacky, ktora mala byt tepla (umiestnena za velkou odpadovou rurou). Mozno je problem tu🤔

cacianka
12. nov 2020

To musí riesit spravca domu

ninusa221
autor
12. nov 2020

@ecko80 no u nas boli v pivnici q povedali že žiadny problem ale už sa to vyriešilo už to ide priatel dačo porobil tak to zatial frči ako ma😂