Nesympatie k ľuďom - reakcia

9. jún 2021

Ako reagujete na ľudí ,ktorych buď nemusíte"alebo opačne..ktorých ani nepoznáte osobne ale je z nich cítiť niečo ako nesympatia ,negativita..
Keď ich náhodou stretnete ,akí máte pocit. Snažíte sa vyhnúť pohľadom alebo schválne pozeráte ,keď aj ten druhý.

dskjhfdlkdjhl
9. jún 2021

Ja si cudzich ludi nevsimam a nakamaratim sa s ludmi, ktori mi nie su sympaticki. Ak mi je niekto zo znamych (teda nie je to kamarat(ka), len ho zbezne poznam) nesympaticky, tak sa pozdravim a idem dalej.

janulka1802
9. jún 2021

Nevidím dovod nadvazovať očný kontakt s niekým nesympatickým. To si nechávam pre príjemných ľudí. Pokiaľ možem, nevšímam si ich, ignorujem. Ak je to v práci, v rámci slušnosti pozdravím a tam to končí.

ckocka
9. jún 2021

Reagujem slušne.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
9. jún 2021

nereagujem nijak, normalne slusne sa bavim. To ze mne je niekto nesympaticky, neznamena, ze ten clovek za to moze :D ak mi je nesympaticky, asi sa stretavame iba pracovne alebo nahodou / obcas a teda vobec nevidim dovod robit okolo toho dramu, takeho cloveka iste nepozvem na kavu alebo party, aby som sa s nim mohla bavit :Dna ludi sa pozeram ked sa s nimi rozpravam, necumim na nikoho a ani sa nepozeram po lastovickach ak namna niekto taky "rozprava"...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monka105
9. jún 2021

Pokiaľ s nimi nemusím byť nutne v kontakte, ignorujem ich. Ak už s nimi v kontakte byť musím, snažím sa byť slušná a komunikovať s nimi len o nevyhnutnom. Dobrovoľne ich ale určite nevyhľadávam.

katkamatka7
9. jún 2021

Úsmev. Žiaden rehot, ani nevrlý pohľad.
Jednoduchý úsmev a pochopenie. Možno je to všetko, čo ten človek potrebuje, aby ďalej pokračoval so sympatiami a príjemným naladením.

deti95060810
9. jún 2021

dávam si pozor... násilie, nenávisť plodí zas len ďalšie násilie a nenávisť...😉
V dnešných časoch si nikto odorať nedá...

rikarika
9. jún 2021

No v praci je to dost tazke, mam pocit ze nesympatii je tam az-az, sama s tym bojujem a v tomto pripade chvalabohu za maily, max telefonom, horsie to maju ti co musia s nesymposmi byt na meetingoch, nesymposi casto aj smrdia a sediet vedla takeho na meetingu a tvarit sa ze vsetko ok je o nervy.

jana_eyre_2
9. jún 2021

Vždy sa snažím o slušné vystupovanie, je jedno či ide o sympatického alebo nesympatickeho človeka. Pokiaľ mi však dáva druhý najavo že som mu nesympaticka zazeranim, ganenim či dokonca ohováranim, tak si ho nevšímam, poprípade sa na neho snažím pozrieť pohľadom ktorý prezrádza že mi je ukradnutý.. či sa mi to darí netuším..

Jednoducho, správam sa k druhym tak ako by som chcela aby sa správali kumne, avšak chudera nie som aby mali niektorí ľudia dojem, že sú niečo viac ako ja a mohli mi to dať pocitit..

kittykat22
9. jún 2021

Mne tvoja otazka nepride v poriadku. Ako mozes o cloveku ktoreho ani nepoznas, nic s nim nemas pisat, ako ti nesedi. To ho hodnotis na zaklade coho? Kedze to uz riesis vo fore, tak to asi nebude jednotkovy problem.

danica2711
10. jún 2021

a ty? Máš s tým nejaký problém,, zlé skúsenosti, niečo, v čom potrebuješ poradiť? A či je to zase len ďalšia "anketová" otázka?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz