Nestranný názor na moju situáciu

20. júl 2022

Ahojte, chcela by som vediet nestranny nazor na moju situaciu. V poslednej dobe sa mi stava, ze sa niekde objednam a oni si nezapisu termin alebo proste stale na mna niekde zabudnu. Zubarka ma nemala poznacenu, aj ked ona mi dany termin pisala na ich karticku, dalej som bola objednana na tahanie zuba na jednu kliniku a dosla som tam a oni ma tiez nemali poznacenu...moja zubarka im mala poslat rontgen a neposlala...dalej mali nam prist montovat vchodove dvere...limit uplynul a ani dvere, ani ziadne info od nich, ze nestihaju, ani nedvihaju. Ked sme ich boli objednat, tak sme museli ist na 2x, lebo im nesiel PC a nedali nikde info, cize sme isli zbytocne dost velku dialku. Dalej napr. boli sme na kebab a na nasu objednavku zabudli, dalej sme boli na hotdog inde a tiez na nas zabudli, resp. mali ju urobenu, ale pripli na nu zle cislo, cize sme cakali a ked sme sa pytali, tak nase cislo tym padom nemali (potom to kompenzovali, ale chapete). Jednak uz na to nemam nervy, stoji ma to peniaze naviac napr. 2x niekde chodit a jednak mam male babo, takze nemozem len tak hocikedy chodit niekde na 2x. Cim to je? V praci mam respekt, som komunikativna. Nechapem co to sposobuje...uz to fakt nie je nahoda.

kandelabra
20. júl 2022

je to smola, ja mám toto celý život ale v zelenom. čo sa môže pokašlať sa pokašle, a ešte aj keď si poviem, že sa už nič pokašlať nemôže, tak ma život prekvapí. No a potom že buď optimista 😂

petronellla87
20. júl 2022

To je ako sa vraví ze na posraneho aj hajzlik spadne🤪Myslím ze to je len obdobie😉

deti95060810
20. júl 2022

len ticho to pretrpíš že? však napíš sťažnosť , alebo si daj zavolať vedúceho a jemu povedz, alebo daj nie moc peknú recenziu na net .... druhý krát si dajú pozor...

autor
20. júl 2022

@kandelabra Ved toto 🙈 A mas len jedny nervy 😃

autor
20. júl 2022

@petronellla87 Dufam, lebo ma uz fakt picne 🥲😃

autor
20. júl 2022

@deti95060810 Noo som taka, ze chcem, aby dobre bolo. Tak nechcem im kvoli jednej chybe nejak kazit meno, ale dnes ma to uz dorazilo, lebo manzel odisiel z prace a isiel so mnou, keby som mala nejake bolesti, 10 mesacny s nami...v aute mame klimu, ale aj tak v tom teple ho tahame...a oni ze ma nemaju poznacenu a haha srandy, ze mam tenky hlas, tak to preto. Som sa ich rovno opytala, ze co to ma spolocne s tym, ze si niekto nepoznaci termin... Ani naznak ospravedlnenia..nechapem co to su za sluzby dnes. Kazdy pyta riadne palky, ale pristup a kvalita slaba.

salamistka
20. júl 2022

Všimla som si, že ùcta k zákazníkovi už neexistuje, alebo teda všetci majú tých zákazníkov/klientov príliš veľa a tak im je ukradnuté, ak ich stratia...ja sa snažím už od pondelka dohodnùť výrobu jedného hand-made darčeka, ale komunikácia viazne, za każdou mojou otázkou nasleduje odpoveď po 10 hodinách, príp. žiadna..tak buď nestíhajú alebo som im ukradnutá, neviem.

autor
20. júl 2022

@salamistka Asi tak. Ja som si myslela, ze po korone to bude lepsie, ale zial, nestalo sa.

saraxyz
20. júl 2022

Mas sa naucit otvorit ústa. 😉 Ved nemusis nadavat, ani byť zlostna. Proste vyriesit to hneď tam. Zistila som, ze ked som bola razna, tak sa mi lahsie zilo. Skusala som to, ze som neriešila a nechala tak. No bolo to zlé. Ak by na mna zabudli u zubara, tak by som neodišla. Ver mi, ze by ta niekde "vsunuli"

autor
20. júl 2022

@saraxyz Ved ja som pisala, ze som komunikativna. Roky som pracovala ako novinarka, ja sa nehanbim ozvat k ludom, ale typek na recepcii povedal, ze oni dnes uz nerobia, ze smola. Ani si nepamatal, ze so mnou volal. Nic. Sa smial ci vobec existujem, ked o mne nevie. Ziadna ochota, nic...ani ospravedlnenie. Vysmial ma tam v zmysle, ze ,,blbe, co"? Ale ano, mohla som byt tvrdsia, mas pravdu. Alebo aspon ich poslat kade lahsie, ked uz nic. Manzel vravi, ze ked maju taky pristup, tak k nim uz ani vobec nemam ist.

zorkahorka
20. júl 2022

Mi to pripomenulo film siesty zmysel 😆 nie si duch? 🤣

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salamistka
21. júl 2022

@martina1985ba chcela by som mať tvojho bojovného ducha 😅

autor
21. júl 2022

@zorkahorka Snad nie som 😃 Ale vies co, pozriem si ten film 😃

autor
21. júl 2022

@mamula20 Ved toto, urcite to zamrzi. Nechapem cim to je, ci uponahlanou dobou ci uz zakaznik za nic nestoji...

autor
21. júl 2022

@martina1985ba Vies co, asi treba byt takto razna. S tou kozmetickou to bolo krute, ale chapem ta. Ako ona k tebe, tak ty k nej. Mne manzel hovori, ze co mi dala na tej zubnej klinike iny termin, ze nemam na neho ist. Nech vedia...a to len preto, ze z ich strany nebolo ziadne ospravedlnenie a este si zo mna robili srandu. Asi na niektorych ludi treba rovnaky bic pouzit. Ja si myslim, ze vyzorovo som zapamatatelna. Nie som vystredna, ale mam dlhe vlasy po zadok, som ukecana...ludia praveze vravia, ze si ma zapamataju. Ale teda silu v hlase si myslim, ze nemam. Ze rozpravam tak tichsie (zial zdedene po ocovi 🙈😃).

bubik6x
21. júl 2022

Vieš čo mne sa viackrát stalo že keď som si objednala jedlo tak ho odniesli o ulicu ďalej, lebo však Google navigácia ich tak naviedla a ta milá pani vo dverách si to bez hanby zobrala ....ale keď som im tam volala tak som dostala novú objednávku zadarmo+ peniaze späť takže super zážitok si myslím 🤣🤣