Nešťastie v mojom živote

25. aug 2021

Prečo mam take nešťastie v živote? Nikdy som nikomu neublizila. Prečo to tak je, snažím sa ako len viem, no ten krôčik, ktorým som išla tak ľahko sa vrátil ja miesto. Nevládzem žiť. Milovala som. Plánovala som s nim budúcnosť. Otehotnela som zrazu všetko je preč, škola všetok moj život. Zradil ma, pochopila som, že každý človek myslí len na seba. Rok plnej hanby, smútku, beznádeje, ponizovania. Chvalabohu dieťatko v poriadku bolo aj je zdravé, ďakujem Bohu. Ja som psychicky zničená, sama neviem ako ďalej. Planujem pre sebe a moje dieťa budúcnosť no každý mi zatvára dvere pred nosom. Prosikam riaditeľku o dokončenie posledného ročníka. Nedá sa kvôli tomu,že jw to zdravotka. Minulý rok bol lockdown volala som a ajtak mi neumožnili dostudovat, ze vraj kvôli mesacke. Obvolavala som všetky školy a nikde nic. Som zufala, pisala som tu uz viacero príspevkov. Uz neviem, čo ďalej. Chcem tento rok mať školu za sebou a zarábať peniaze +VS.

annamalaga
25. aug 2021

Žiaľ keď sa nedá , tak sa nedá. Treba ísť do prace. Stejnak nemáš financie ani natu vysoku školu. Stojí to veľa peňazí , treba sa učiť a ty už máš bábätko. Keď ti to neumožnili vo viacerych školách , tak bude isto niekde problém. Rozhodla si sa mať dieťatko v mladom veku, tak musíš znášať aj následky.

oli18
26. aug 2021

Najprv si bolo treba zistit, alo je to so skolou, kedze potrebujes chodit na prax. A potom sa lepsie chranit proti pocatiu. Bol to risk, ktory nevysiel. Nemas ani frajera, ani skolu. Ale mas zdrave dieta , to je najviac. Vzchop sa, chod robit hocico, casom sa veci vykrystalizuju same. Neklesaj na duchu, stavaju sa horsie veci. Drzim palce 😉

heleninamama
26. aug 2021

V prvom rade akceptuj, že školy majú nejaké pravidlá a prestaň obviňovať iných zo svojho pobabraného života. Nik nebude skákať podľa Teba a meniť pravidlá, lebo Ty chceš...
Chlapa si si vybrala Ty, navyše zbytočne skoro a mať dieťa bola Tvoja voľba. Rozhodla si sa, tak si teraz za tým stoj.
Škola sa dá prerušiť na dva roky, tak sa teraz venuj dieťaťu. Keď podrastie, daj ho do jaslí a vráť sa do školy. Po maturite choď do práce a ďalej uvidíš. Peniaze sa nezarábaju ľahko. A pri deťoch ľahko odchádzajú. Plánuj krátkodobo, pri dieťati sa inak nedá a nebudeš tak často sklamaná. A daj sa psychicky do pohody. Všetko sa proste naraz nedá.

emmusska
26. aug 2021

To sa stava, nikomu nejdu veci tak ako si predstavujeme. Kazdeho nas postretne nieco comu proste musime celit. Takze za seba mozem povedat, ze netreba z toho robit vedu, vsetko sa deje pre nieco a je len na nas ako sa k veciam postavime.

malena
28. nov 2021

Ako už písali dievčatá, užívaj si dieťatko pokiaľ je maličké, školu dorobíš neskôr...