Zienky,akurat pozeram nejake piesne od P.Janeckovej...myslim ze mala iba 25-26 r.ked zomrela,no nerozumiem tejto nespravodlivosti vo svete..tak nadherny hlas,mlada baba,mala co ukazat svetu..tazko mi je ked na to pozeram,kolko ludi si nevazi zivot, a ona taka mladucka musela odijst :(
je to hrozne, umierat sa ma len na starobu a nie deti ani mladi ludia !!!
@martinmmartin celkom zBytocny komentar. to akoby si alkoholikovi a fajciarovi povedal, preco to robis ked vies ze ta to zabija
Áno je smutné že odišiel mladý život. Vždy to bude veľmi smutné
Smutné to je máš pravdu. Tak ale ona tu bude vždy. Cez pesničky ktoré nám zanechala. Určite ale aj v srdciach ľudí čo ju milovali. Myslím, že ona spievala niekde aj pesničku Radosť. Bolo to v tv Lux ale na internete som tu nenašiel. Nádherne ju zaspievala mala krásny hlas.
Odkial pochadza presvedcenie, ze jednym z principov fungovania sveta by mala byt spravodlivost? Spravodlivost je socialny konstrukt, nie prirodny zakon.
@martinmmartin aký osud. Veď ona zomrela na chorobu, prečo si myslíš, že by si to s ňou deti na onko radi vymenili?!
Peter Fiala ďalší, aj keď okolo jeho smrti sú nejasnosti, či sa nezaplietol do dajakeho obchodu s drogami a tak... ja si ho pamätám z detstva, tiež veľmi pekne spieval, chlapec. Škoda ho...
@ivka225 Presne tak, v prípade hocijakých katastrof sa ľudia často utiekajú k filozofií "Ja som dobrý človek, mne sa nič nestane". Lenže dobry mrtvy človek, je stále mrtvy človek.
@martul +20 rokov zivota
Život na Zemi nie je spravodlivý. My totiž tiež nie sme. Žijeme tu vo svete, kde je aj dobro aj zlo, aj spravodlivosť aj nespravodlivosť. Však život na Zemi je len skúškou. A podľa toho ako obstojime, podľa toho spravodlivo dostaneme. Na tom ďalšom svete už spravodlivosť je. Úplná.
Moja sestra zomrela 28 ročná....stále mi to hlava,srdce neberie....prečo práve ona.....zaco,prečo.....akým bola človekom ani nebudem písať.. .tiež to vnímam ako nespravodlivosť....pamätám si ako som si pri tom žiali povedala,tak a teraz budem sviňa Ja a niekomu to vrátim....neprešla ani sekunda ,keď mi prebehla myšlienka a komu????kto zato môže?on,ona....? Nemala som vinnika....
@zuzulkika Bohužiaľ, tak to chodí... Nikto nikdy netvrdil, že život je spravodlivý... Ak veríš v posmrtný život, tak možno práve preto... možno bola príliš dobrá, a na tomto svete by sa popsula, ktovie... ja verím, že sa raz všetko dozvieme.
@bublinka1426 a to by som im aj povedala.
Život nie je spravodlivý, keby bol umierali by len odpady spoločnosti, ktoré sú namiesto toho v base.
to ze existuje detsky hospic ti uz niekto povedal? Janeckova mala osud ktory by s nou miloony deciek z onkologii hned menilo