Nesprávne zadaná zásielka

redroseleny
6. sep 2014

Ahojte. Chcem sa vás opýtať, či ked bola nesprávne zadana adresa na zásielke či je realne aby mi to došlo. Bola zadaná ulica Klak a obec Ostrý Grúň 17, Správne malo byť Klak 17, 96677 Ostrý Grúň. V stredu bola zásielka v preprave a v piatok zásielka prevzatá na doručenie. Tak či mi neviete náhodou poradiť ako postupovať v takomto prípade.

svano
6. sep 2014

Myslím,že dôležité je smerové číslo,z ostatného sa na pošte budú vedieť vysomáriť, dojde im,že je to prehodené.

lucinocka
6. sep 2014

Vyzera to byt nejaka dedina tam to postar bude poznat po mene

miku1
6. sep 2014

@redroseleny Prvoradé je smerové číslo, a z toho ostatného by sa tiež mal poštár vysomáriť, veď to hneď každému dôjde, že je to len vymenené, takže nevidím dôvod prečo by to neprešlo 🙂 A nakoľko je to dedina, tak tam hádam poštárovi stačí, že si prečíta meno a hneď bude vedieť, kam to doručiť 🙂

ivett1
6. sep 2014

@redroseleny aj podľa mňa to závisí od smerového čísla ...ak bolo dobré, tak by to nemalo byť až také nedoručiteľné...pri najhoršom sa to vráti na adresu odosielateľa ...dúfam, že je tam uvedená...

redroseleny
autor
6. sep 2014

baby práveže smerové číslo tam nebolo. lebo nejak zle som si všimla pri zadávaní adresy že som nedala smerové číslo. a klak sa nachádza aj niekde úplne inde. tak preto aby to náhodou neposlali tam. Ako to poslal presne odosielatel to neviem lebo na pošte by museli od neho pýtať smerové číslo či nie?

marylis
6. sep 2014

@redroseleny no podla mna by urcite nezobrali zasielku bez smer.cisla. Ja som minule do odosielatela miesto Bratislava napisala BA a skoro mi ju nezobrali 🙄 Upozornujem- do odosielatela.