Nespokojnosť so sebou

30. júl 2022

Výkrik do tmy 😏Baby ,už neviem čo mám so sebou robiť , som brutálne nespokojná so sebou , s postavou , mám celulitídu šialenú , boli sme na kúpalisku a hanba..vyzerám ako 50 ročná postarsia teta(nie tie pestované ), mám síce 60kg, ale na 156cm to vyzerá tučné, nohy sa mi odieraju o seba, na chodidlách zhrubnuta koža, nechty neupravené , necítim sa tak dobre vôbec ale ani nemám silu s tym niečo robiť, ja aj začnem ale nevydrží mi to dlho 😏..mám po 30 a ako teta vyzerám ..aj to čo si na seba oblečiem , nevyzerá dobre lebo som mala a pri sebe..všetko mám v bruchu uložené ..v kozmetike mám 100vky eur a lenivá som to používať ..

xena0
30. júl 2022

Čo tak začať so sebou niečo robiť?

autor
30. júl 2022

@xena0 ja by som strašné chcela ale po 3dnoch to vzdam .raz mi aj manžel utečie

autor
30. júl 2022

@xena0 aj muž mi hovorí že vyzerám na 50rokov a áno je to pravda

stanulienkat
30. júl 2022

Prepáč, ale s tým všetkým sa dá niečo robiť a ani to nestojí milióny. A 60 kg na tvoju výšku fakt dosť.

autor
30. júl 2022

@stanulienkat je áno ja viem nie je 100kg ale je to neprimerane na moju vyšku aj tak

janaolas332
30. júl 2022

tak manikuru,pedikuru si daj urobit...to ti dlho vydrzi, upravit obocie (nafarbit,vytetovat...) to podla mna fakt vela urobi, neviem ako sa obliekas,ale to tiez vela robi, ja sa napr. vzdy citim lepsie,ked sa upravim a pekne obleciem,ci uz do prace,alebo aj len doma a zas strasne tucna nie si podla mna (mam presne take kamosky) a su fakt kocky, tak chod sa von prejst,na kopec ...hocikde ak,to vadia kila navyse...hlavne ak sa ty necitis dobre.

xena0
30. júl 2022

Tak uvedomuješ si že potrebuješ niečo robiť, počúvaš to od muža no chce to pevnú vôľu a nie kvôli nemu ale kvôli sebe by si mala, nech sa máš rada... Zacni napríklad kaderníčkou, kozmetičkou, pedikúra🙂 už to ťa snáď nakopne... Teraz bežia rôzne online cvičenia tak si zaplat a začni cvičiť doma prípadne osobného trénera len nejak začať treba tým že budeš nad sebou len plakať ako to je sa nič nezmení

annamalaga
30. júl 2022

Ja som tiež pribrala. Ono, človek to cíti riadne, keď predtým bol chudý. Je to cítiť , to bruško riadne. Ale ja mám aj škaredu tvar.

autor
30. júl 2022

@annamalaga ja mám tvár strašnú naozaj , od mlada akné som mala , jazvičky mi zostali , z tehotenstva pigmentové škvrny, a kruhy pod očami ako svet a aj vrásky už mám

zmrzlinka2021
30. júl 2022

Skus silove cviky, cize cinky, fitko, kvalitna strava

janaolas332
30. júl 2022

no zas ak minas 100-ky eur na kozmetiku,tie by som investovala teda uz radsej do estetickej mediciny...taka je doba,ze vsetko sa da... kruhy pod ocami vyplnit, mezoterapia...a pod. co ma podla mna fakt efekt...kedze kozmetika podla mna nie,na taketo veci, an by mi to k spokojnosti pomohlo urcite by som to skusila.

danielahamar
30. júl 2022

Mne môj dnes povedal, že aká som pekná 🤣/a to som chora/ a ja mu nato, že no jasne, vonku prší, tak trošku vlhkosti stačilo na ksicht 🤭😂 ja som bola sama so sebou spokojná až po 35🤭🤣

cimage
30. júl 2022

Mame za teba nieco urobit aby si vyzerala lepsie?
Jasne, ze to sa musis sama rozhybat. Mne sa po tehotenstve urobili pigmentove skvrny na tvary, tak som hladala krem co by pomohol. K tomu som si kupila krem so spf50, to je najucinnejsie aby sa netvorili dalej a je to lepsie. Dovtedy som ziadny krem na tvar ani nemala doma.
Po 3tehu som nebola spokojna s postavou, vaha ok, len som potrebovala spevnit. Lebo sa chcem pacit sebe a aj svojmu muzovi, uz nemam 20, tak to chce nejake usilie. Cvicim pravidelne, ak sa da, tak aj kazdy den si vyclenim 30min.
Myslim ked zbehnes raz za cas na pedikuru/manikuru, tak to bude fayn relax pre teba. Tak isto kadernicka, kozmeticka ked sa sama domtoho nechces pustit. Vzdy sa da najst cesta a hlavne sa treba prestat vyhovarat preco sa to neda.

ivangeline
30. júl 2022

Najprv sa musis zacat mat rada..potom sa ti bude lahsie o seba starat. Ja nemam ani 30 a vyzeram horsie ako ty,ak ta to potesi. :D

petamich
30. júl 2022

cize nechces a nechce sa ti 🤷‍♀️ v tom pripade skoda drat klavesnicu...

bluka2
30. júl 2022

V práci nemusíš vyzerať aspoň trochu reprezentatívne?
A ďalšia vec, čo mi pomáha je, keď vidím chlapov viac upravených než seba

autor
30. júl 2022

@ivangeline prečo by si mala preboha vyzerať horšie ako ja 😄?

barborachors
30. júl 2022

Ja pravidelne chodim na kozmetiku, sportujem. Inak kozmetiku doma mam minimalne. A mohla by som aj viac. Celule to je jedno ale aspon sa lepsie citim. Mohla by si aj ty 😉

lenkakravcova
30. júl 2022

Určite v prvom rade schudnúť a cvičiť. Ja som 60kg vážila v tehotenstve, na jeho konci (pri výške 60cm), a to som už mala peknú celulitídu kade-tade. Keď schudneš, hneď ti to uberie 10 rokov. 🙂

domak2
30. júl 2022

@lenkakravcova viem, že to je preklep, teda dúfam, ale pri 60 cm je to fakt dosť 😂
A autorka, rada sa môžeš mať aj škaredá s kilami navyše. Kopa krásnych žien sa nenávidí, takže na tom až tak nezáleží a určite sa ti bude lepšie chudnut a sa o seba starať, lebo sa máš rada a chceš pre seba niečo pekné spraviť ako to robiť z jedu lebo sa neznasas.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
30. júl 2022

@domak2 Haha, áno, máš pravdu, preklep. 160cm. 😄

ruzasipova
30. júl 2022

“Som skareda, tucna, zanedbana, ale nic sa mi s tym nechce robit…” Tak bud pohni zadkom a hyb sa, alebo sa uspokoj s tym, ako vyzeras. Ty nechces radu, len sa stazovat.

momoftwo
30. júl 2022

Preboha ziveho ved ked ti to vadi a si so sebou nespokojna tak sa zatni a zmen to zenska! Mas jeden jediny zivot! Chces ho prezit takto? A nakonci premyslat ako si si ho poondila len zato ze si bola leniva preto nieco urobit? Sa zatni a urob to pre seba, zivot sa ti zmeni o 180 stupnov, ked budes spokojna sama so sebou ten pozitivny mindset bude z teba salat, cely zivot bude zrazu iny. Tak rychlo do toho

larazivago
31. júl 2022

Posli fotku, nech mame predstavu. Ale nie tých zanedbaný h nechtov na nohách prosim😀