dobry den vazene mamicky, dna 11.7 2012 som kupila od mamicky ktora vystupuje pod menom HOSTAKOVAM teplakovu supravu , na inzerate ma napisane ze suprava je v super stave a ze nie je potrhana , ked mi tovar dosiel tak som zbadala ze na kolienkach su male dierky ktore bolo dost vidno, povedala ze mi tovar nezoberie naspat a ani ze mi nevrati peniaze, jej presna adresa je MARIA HOSTAKOVA CINTORINSKA 682-35 ZILINA -TRNOVE 01001. PROSIM VAS DAVAJTE SI POZOR NA TAKETO OBCHODY A NA TAKETO PREDAVAJUCE, DAKUJEM
daj na zoznam ciernej listiny predavajucich
@erikkk002 - ja ti rozumiem, ale prva cesta je skutocne admin, ten by ju mal pritlacit a ak nie, tak na ciernu listinu.
Tak nehnevaj sa mňa ale ja mám originál fotku ktorú som vkladala do inzerátu a na nej je očividné že tam tie diery neboli neviem či si ich tak spravila naschvál a prečo si ich tam spravila ale mňa krivo nikto nebude obviňovať a keď už sme pri tom tak som si tu našla http://www.hladas.info/nespolahlivy-zakaznik-er...
tak toto o niečom svedčí
svoje skusenosti piste tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/
na fotke je to tak odfotene ze to nieje vidno,ak si to dieta oblocie a ta teplakovina sa viac natiahne tak to je vidno nenormalne,ale kedze nas malinky ma este len 4mesiace a ja mu vzdy veci kupujem dopredu tak som ich skontrolovala a tie diery tam boli,to ze mila pani nevie prekusnut to ze sme o nej zacali diskusie co sme jej aj napisali ze ak mi nevrati spet peniaze tak to urobim to je jej problem take veci sa nerobia,a uz vobec ked neviem vyist z tej kase tak si vymyslim ze ten zakaznik si to urobil sam to je uuuuuuuuuuuuubohe,peniaze chcela hned a jednanie nechala za dvermi?
milá pani ja som vám písala že som sa s vami chcela dohodnúť ale po tom že akú fotku sta uverejnila tak sa s vami už nemám o čom baviť, písala som vám že ak tam bola malá dierka ok nemusela som si ju všimnúť, a to že som tu no píšte si o mne kolko chcete keď nemáte čo iného na robote ale z vašej strany je férové že nejednáte vy ale posielate za mnou svojho manžela?, a peniaze normálne som vám napísala že na aké číslo účtu mi máte poslať peniaze, a že keď mi nabehnú tak vám dám vedieť, niekedy na peniežky od iných čakám aj 3-4 dni a keď niečo chcem tak si zaplatím, vravím ak tam aj bola neaká malá dierka, ktorú som mohla prehliadnuť bola som ochotná sa dohodnúť ale po tomto nie
@erikkk002 - zverejnit sukromne udaje len tak nie je spravne, toto ries cez admina v prvej rade.