Neskutočne pažravý kocúrik

princeznasevera
29. dec 2020

Macickarky poradte pomozte lebo ma z toho nasho kocuriska uz porazi. Je neskutocne pazravy a to doslava. Vytrhava susta z ruky cloveku,zozere vsetko co vystura, najde. Maju granule v miske a bozechran ked kupim tie ISTE a necham ich na chvilu bez dozoru. Urobi do nich dieru a zerie a zerie akoby mu slo o zivot. Su dvaja. Este ma sestru a tu nepusti ani ku jedlu. Vzdy ju capne alebo na nu vrci. Ona sa uz tak boji ze ani jest nechce tak jej musim davat lepsie jedlo na tajnasa inak by sa pri nom nenajedla a je dost prieberciva.nezje hocico. Kocurovi je to jedno ten zere vsetko,cipsy,slaninu,tresku,halusky,zemiaky....proste vsetko. Sestra ta spapa len to co je masove inak ovonia ale vacsinou to nechce aj ked cely cas sedi pri taniery a pozera ako jem. Ako ho brzdit v jedle? Ma 7,5 kila no tlsty neni. Sestra ma 3,7 kil. Uz som ho aj zatvarala do prepravky lenze tak neskutocne mrauci,ze si susedia myslia,ze ho snad tyram a v prepravke vydrzi par minut a potom si ju otvori. Ked ho zavrem do kupelky,otvori si dvere a zamykat ho nemozem pretoze sa mi zasekava kluc a naposledy sme ich vymkli na 2 dni co nebolo mozne sa tam dostat.

pribinak
29. dec 2020

Daj ho von, nech chytá myši.

princeznasevera
autor
29. dec 2020

@pribinak a nevies kde? Byvam v byte

pribinak
29. dec 2020

@princeznasevera ako mam vedieť kde ty byvas? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erickatt
29. dec 2020

@princeznasevera poznám takého. Aj von chodí,. A ešte aj cesnakovu pomaznaku bude vyjedat len aby ukradol. Druhy kocúrik co majú je v pohode, aj mačička bola..

abbey1
29. dec 2020

U nás doma musí byť vždy všetko jedlo schované.

diana999
29. dec 2020

Je z útulku? Nás robil toto iste!!!!

bmuller
29. dec 2020

skuste ho kazdy den nejak zabavat a venovat sa mu, aby nemyslel stale na jedlo... moze to ist niekedy na nervy, ale neuspokojene emocie zajedaju nielen ludia 🙄

littlefiona
29. dec 2020

@princeznasevera neviem či ho to nejako odučíš, ja mám tiež viac mačiek, majú prístup aj von cez deň a ten môj kocúr by zjedol aj koňa, vola, doslova, zožere všetko čo sa mu podarí vykutrať, raz zožral aj koláč s lekvárom, čo som mala na linke pripravený na raňajky😁😁. Tiež nie je tlstý, ale obrovský, má 6,5kg. Jediné, čo sa naučil je, že čaká pod stolom kým jeme a vie, že potom niečo dostane. Alebo keď jeme, tak jemu dám vtedy mačaciu konzervu, nech máme kľud. Našťastie ostatné mačky pri jedle neobmedzuje, ani nemôže, pretože vo svojej miske má vždy naložené najviac.

danica2711
29. dec 2020

tiež máme doma takého pažravca, užiera aj psovi z misky a keď vidí jesť niekoho z nás, vyškrabal by mu z úst, často je to fakt otravné. Pes s ním občas porobí poriadok, chytí ho za kožu na krku a odnesie ho do záhrady až dozadu k plotu, tak potom chvíľu seká dobrotu, ale dlho mu to nevydrží, po chvíli už zase len žrať, žrať, žrať... On je celý deň so psom vonku, ale keď ho zoberieme dnu, žiadne jedlo nie je pred ním isté, tak sme mu začali obmedzovať pobyt dnu, akože za trest (vôbec neviem, či to pochopí, je to naša prvá mačka, teda kocúr), zatiaľ mám pocit, že sme vytrestali akurát tak psa - oni sa majú radi, teda hlavne kocúr je zamilovaný do psa a keď vidí, že pes je dnu a on nie, doslova škrieka na terase a pes to vždy zoberie do vlastných rúk, otvorí si dvere a ide si preňho...

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dejw_sk
8. jan 2021

Vždy ho potrestaj, bachni mu po chvoste s niakym casopisom