Neskutočne krásny film. Ktorý to bol?

gesypa
30. jún 2011

Dobrý den, dlho zhánam jeden neskutočne krásny film, myslím že minulý rok ho vysielala markíza večer v strede týždna, ak viete názov, dajte vedieť, budem vdačná.
DEJ: Ona mladá ambiciozna a jej manžel bohatý starší, išli spolu na výlet lodou po mori, pohádali sa a ona sama na seba nafingovala samovražu. Potom sa v kajute ostrihala na krátko aby mohla z lode újsť. Ked na druhý den, odchádzali z lode, on si ju nevšimol a ona sa prepašovala s ostrihaními vlasmi preč, šla potom kupiť kvety na hrob, myslím že matke. Odišla z mesta a šla do niejakého prístavu kde bol starý čln, rozhodla sa že ho spojazdní a odíte na nom preč. Ked sa manžel dozvedel že na hrobe sú živé kvety a od kvetinárky ktorá ich predávala na cintorine, že to pred časom kupila mladá žena na krátko ostrihaná, uvedomil si že jeho žena žije. Najal si tajného agenta ktorý ju mal nájsť. Ten ju aj našiel, zalúbil sa do nej, nakoniec to mažel zistil, vypátral ich a chcel ich oboch zabiť, samozrejme dobre to skončilo, zabila nechtiac ona svojho manžela.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gesypa
autor
30. jún 2011

@dominika1988 neviem, ved v tom je ten problém, keby som vedela kto tam hral, tak si to nájdem! 😒 Hovorí ti niečo ten dej?

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gesypa
autor
30. jún 2011

@dominika1988 skoda 😢 , keby vedel aspon meno herca, herečky čo tam hrali.

evangelion
30. jún 2011

ahoj.nehrala tam julia roberts?netyral ju nahodou jej manzel?

evangelion
30. jún 2011

Noci s nepriatelom? 😀

titkovamiriam
30. jún 2011

@evangelion nie to bude iny film Noc s nepriatelom je trosku iný

evangelion
30. jún 2011

nevadi 😀 snaha bola 😀

ikke
30. jún 2011

tipujem to na nieco od rosamunde pilcher 😀

inn
30. jún 2011

skús stranku www.csfd.cz
tak sú experti na filmíky🙂

mamutka
30. jún 2011

videla som to, mam dojem, ze to bol nemecky film....myslim ze nie americky.
nazov ale netusim....skusim si na daco spomenut este...

mamutka
30. jún 2011

inak, zacalo leto, markiza vsetko x krat opakuje, sleduj program, co chvila to daju zase urcite 😉 alebo im tam napis, preco by ti neodpovedali? teraz nemaju co robit....

ikke
30. jún 2011

@mamutka tak ak to bol nemecky film, je to tak na 99.5%, ze je to pilcherova 😀

emanka
30. jún 2011

na Pilcherovú je to moc dramatické.....to je nejaká americká limonáda - ako by povedal môj oco....je mi to povedomé...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz