Ahojte dievcata objednavala som si od jednej pani vlasy na predlzenie 60 cm a 100 pramenov. Na ucet som jej poslala 120€. Pani veľmi Mila ochotná všetko fajn.
Dnes mi prišli vlasy 96 pramenov a dlzka 45cm. Pani tvrdí že jej kadernicka jej povedala že dlzka je 55-60 cm a ona to doma nemerala. Posielala mi fotky ako ich mala nadpojene ale nesedí mi to. Vidím že vlasy maju 45 cm.
Nestala sa Vám takáto skúsenosť ? Čo s tým ďalej môžem robiť ísť na políciu? Lebo 120 v dnešnej dobe neni malo..
Dakujem za hocičo radu, alebo názor..
@melanta pochopili ste čo som napísala ? Keď sme už pri tých vlasov minulý rok som za vlasy dala 250€ a boli ČISTO NOVÉ. Pani ste zlata, že ste si našli čas a komentovali moj príspevok ale na toto som sa Vás vôbec nepýtala. Nepotrebujem filozofie a múdre reči ja sa pýtam na skúsenosti a iné veci. Pekny deň
@nikoleta_nikki máš jedinú moznost. Dohodnut sa s dotycnou na vrateni vlasov aj penazi. Policia by s tymto neurobila Bohuzial nic. Prispevok pred tym si nevsimaj. Takisto som mala nadpojene vlasy. Takisto nove, zacvakala som 800€. Teraz som si kupila z internetu a dala nadpojit u znamej. Cele ma to stalo 180€. Ziaden rozdiel. Mala som stastie, ze mi prisli dobre vlasy. Nesla som ale do slovanskych, ale do vietnamskych a je to uplne na jedno kopyto.
@nikoleta_nikki to je riziko nakupu od ruky... bud je ferova a sa dohodnete, ale sa nedohodnete a tebe ostanu oci pre plac. na policiu s tym ist sice mozes, no nemyslim, ze nieco vyriesis. Je to pristupok
@nikoleta_nikki reklamovat a poslat nazad .. jej ich odfot vedla cm .. aby videla .. ak je seriozna vezme nazad.. ak nie zalezi ake su pravidla nakupu .. zrejme to bolo tu na koni a tu zaruka nieje ..policia sa tomu venovat nebude
Nikdy, nikdy by som nekúpila vlasy od niekoho, kde neviem o aké vlasy ide. A už vôbec by som nekúpila vlasy na predĺženie, ktoré už niekto iný mal na hlave. Prepáč, ale nadpojenie vlasov beriem ako niečo, na čo buď mám a potom si zaplatím kvalitu alebo oželiem nadpojené vlasy. Ak musím šetriť na tom základom a to kvalite vlasov. Môžeš ísť na políciu, je to priestupok, nič z toho nebude, pretože pani možno ozaj kaderníčka povedala to, čo tvrdí. Ak potrebuješ šetriť na tom základnom, na kvalite vlasov, ako chceš každé 3 mesiace financovať prepojenie?