Nerovná dlažba

greacee
21. mar 2020

Ahojte,chcela by som sa poradit..robili sme komplet prerabku bytu a davali sme dlazbu 60x60imitacia mramor...az po ulozeni,sme si vsimli,ze dlazba neni rovna a na kazdej strane kazda dlazba ide do hora 1mm...stretol sa uz niekto s tym? Dakujem krasne

fokuska
21. mar 2020

@greacee Ano stretli, bola to druha trieda, takze mala nerovnosti, vypukliny. Ale to si vsimnes ked tu dlazbu ukladas, kazdy kus ti predsa prejde rukami, tak vidis, ze nie je to rovno.

Na co ste to ukladalu dalej ked bola kriva?

greacee
autor
21. mar 2020

@fokuska nooo toto je prva trieda a ja som pri pokladke nebola..mali sme obkladaca 😞😞a vobec nas na to neupozornil...vsetko bolo rychlo rychlo a takto to dopadlo..uz asi nic s tym nespravim..za par rokov vysekat a znova jedine😀😀

zuzubb007
21. mar 2020

No s týmto už nič nespravíte, to bol dáky fajný obkladac čo chcel len zarobiť a bolo mu jedno ako to bude vyzerat
Pre takéto situácie je dobré vždy sledovať prácu iných my sme za ritou museli stáť aj odbornikom

ufatess
21. mar 2020

Ak máte odskoky, tak je proste položená zle

jaja20
21. mar 2020

Moj manzel vravi,ze cim vacsi rozmer dlazby si ludia daju,tym vacsia byva pri pokladani odchylka.Zalezi aj na tom,kde bola kupovana,moze to byt 1.trieda,ale ak je napr.z Mercury Market alebo ineho lacneho obchodu,tak to nikdy nie je najkvalitnejsi tovar.Takze ta odchylka 1mm je pri tom rozmere v podstate minimalna...

greacee
autor
21. mar 2020

@zuzubb007 tiez by som stala,keby nemam rocnu dceru a nemal mi ju kto strazit...ale tak co uz spravim,v dnesnej dobe najst dobreho majstra je umenie

greacee
autor
21. mar 2020

@jaja20 ved prave,ze ziadny merkuty,ale kupelnove studio..preto ma to tak stve,ze clobek naschval viax zaplati..radsej sme mali v merkury kupit,aspon by som si povedala,ze to mam za to🙂🙂ale dakujem za odpisanie🙂🙂

jana121212
21. mar 2020

@greacee dlazba je rektifikovana? mas doma este nepolozene kusy? ked si ich polozis na stol, tak su v jednej rovine?

nikanu
21. mar 2020

Môže sa stať, že to bola nejaká nepodarená várka. Vieš ani drahá cena ti bohužiaľ nezaručí 100% kvalitu. No to podľa m§a videl už ten čo ju pokládal, že je krivá

greacee
autor
21. mar 2020

@jana121212 ano je rektifikovana.svokor to potom meral (az ked bola polozena) meral nerozbalene kusy a kazda jedna ide 1mm vsade hore..vraj je to normalne pri vacsich rozmeroch.maju povolene odchylky..skoda,ze akurat u nas skoncila taka varka

greacee
autor
21. mar 2020

@nikanu vsak toto.clovek dava dlazbu raz za zivot pomaly a aj to vychytam takuto..vsetko co sme kupili/objednali,tak bolo krive,poskodene,nepasovalo atd atd..len kupovali sme a zaroven predavali byt a novy majitel nas tlacil co najskor prec..tak nemali sme cas ani reklamovat..co uz..len som chcela vediet,ci sa niekto stretol s tymto..resp ci to ulozili..

luxus10
21. mar 2020

@greacee

mm sa vyzna v dlazbach, ze to mas 4 tr., nie 1., to ta dobre obtiahli...a da sa aj 4ka ulozit, ale k tomu treba laser a frajera co to ulozi...a trva to niekolkonasobne dlhsie...

a aj v merkury sa daju kupit kvalitne obklady a dlazby...

milanm_
21. mar 2020

V Merkury sa dajú kúpit kvalitne veci? Dovolte sa mi zasmiať...
Majstra čo nakupuje poľské veci by som hnal lopatou! Vždy kupujem dlažbu od RAKO a nikdy som nemal problém s kvalitou.

4stanka4
21. mar 2020

@greacee prosím ťa koľko ste dali za prácu za m2?My to teraz riešime a máme cenu 17€/m2

greacee
autor
21. mar 2020

@4stanka4 15€ sme platili..najhorsie je,ze to bol kamoskin otec..keby mi hned povie,ze ta dlazba neni rovna,sadneme do auta a ideme kupit inu..nabuduce by som obkladaca uz neriesila..ulozili by sme to sami,pokial cas netlaci,pomalicky by sme ukladali..s kajlami to robil obkladac..dobre si vyberte,hlavne merajte..nedoverujte ako my..

greacee
autor
21. mar 2020

@milanm_ vy ste oblkladac prosim?

4stanka4
21. mar 2020

@greacee my máme práveže vybratého precízneho obkladača ktorý robil mnohým známym a maximálne spokojní boli s prácou.O obkladoch sme sa bavili, keby niečo nebolo dobre istotne nám povie.On sám hovoril že vždy urobí "ukážkovú" miestnosť a keď niečo nie je v poriadku tak to rieši.My máme na obkladanoe veľa m2 ale tak dúfam že budeme spokojní 🙂

milanm_
21. mar 2020

Nie. Už som sa viac x stahoval a vždy sme riešili aj obklady/dlažby. Aj stavebné materialy sú podobné ako elektrické spotrebiče, tiež sú značky ktoré sú lepšie/horšie ako íné.

kitycat
21. mar 2020

Obduvujem ludi co si daju do bytu dlazbu.... Na mna je to elmi chladne

greacee
autor
21. mar 2020

@4stanka4 super,tak drzim palce aby vam to pekne oblozil 🙂😉

4stanka4
21. mar 2020

@kitycat ja by som tiež do domu nechcela.Akurát pivnicu budeme mať komplet dlažbu-kôli údržbe a hore len kúpeľňu,wc a vstupnú chodbu.

kamatopo
21. mar 2020

@greacee my máme podobnú a na obkladaca sme čakali niekoľko týždňov. Na takúto treba fakt frajera čo to vie. A hlavne keď vidí tak povie popredu. Z Mercury máme veľa veci napr. kupelku čo som neskoršie objavila aj v Siku takže nemajú len poľské veci . Predávajú Rakúske, Španielske a aj iné výrobky . Vy ste mali smolu ,my sme sa opalili na kameni okolo krbu. Našťastie nám ho zreklamovali a vrátili eura.

robert37
22. mar 2020

Teraz som to čital ...ako ti pmôcť...vsetko vytrhať von a potom na novo....takychto dlažieb som položil kilometre....a Velkoformatova dlažba sa kladie trošku inač chce to čas cvik skusenosti a hlavne čo v dnešne dobe chyba???? Atestacie,hlavne vercajg,ktory si malo kto kupi a potom to už ide samo a kolko pital majster za 1mš....60x60 ja beriem 25 €

robert37
22. mar 2020

Najvetsie dlažba aku so pokladal bola 120x300 o hrubke 3.5 mm ale tam to islo uz do stovak za štvorec

robert37
22. mar 2020

Jana 121212 za 1 sa pise RETIFIKOVAMA...to znamena bezškárova dlažba...jaaaj žienky...vidim že vsetky ste mali Odbornikou....no nevadi tu je cislo....ale predtym ak si niekoho vyberiete si stale piiiiiiiiiitajte REFERENCIE.... AK MOZEM POMOZEM....HEJ A TO čislo 0915871835

greacee
autor
22. mar 2020

@robert37 pytal 15€m..takto to vyzeralo pocas pokladky..ako ja som sa az tak nepytala na pokladku ako na typ dlazby..vsade sa vyjadruju,ze 1mm nerovnost na dlazne je uplne v poriadku...ze sme si mali vybrat radsej kalibrovanu..

greacee
autor
22. mar 2020

@kamatopo dobry den a co ste mali s kamenom okolo krbu? Dakujem

martin007dino
22. mar 2020

Mam 15 rocnu prax ani jedna dlazba nieje 100% rovna moze stat aj 30€/m2 po kazdom obkladacovi najdes chyby su to ludia nie stroje su majstri co si s tym poradia lepsie a iny horsie keby tem 1 mm zrovnal tak by mal nerovnost na ploche

mara455
22. mar 2020

Ja neviem neviem môj manžel je majster ale tá dlažba má ísť na oko tú istú mám aj ja a je položená jak sklo na zemi a robil ju sám manžel. To skôr poviem že ten kto vám ju robil tak chcel zarobiť .. a urobil fušeracku prácu .

kamatopo
22. mar 2020

@greacee na vzorke bol pekný odtieň aj vzor no to čo nám prišlo po objednávke nemalo skoro nič spoločné so vzorkou. A najhoršie boli rohovniky. Totálne od cementu a fusersky odliate. Celé sme to doniesli nazad a boli nám vrátené eura. Kameň sme potom objednali u nášho Slovenského výrobcu Vaspo v Tn