Neprisposobiví susedia

majcamartinko
24. okt 2018

Ahojte idem sa vam pozalovat som uz s nervami na konci zufalstva. Uz neviem kade kam
Chcem vyriesit jednu vec.
S priatelom sme si rok do zadu postavili domcek na jednej ulici v nemenovanej obci, no nie moc peknej kedze nasi susedia su neprisposobili, a ked sme zacali stavali tak sme to nejako neriesili, ale pozemok sme dostali od svokrovcou tak sme vyuzili sancu ako mladi par s dietatom a zacali sme stavat.
Ale po roku byvanie som uz na nervy zo susedou. Vedla ploty nam robia neustali bordel vyhadzuju tam smeti, drevo, matrace, pokosenu travu, zbytky po zabijacke, hnoj od prasiat, mamentalne su tam aj pridane haluze zo stromou,cez leto to strasne smrdi ani vetret nemozeme, sused rozeberie pracku chladnicku atd. a co mu zostane tak to hodia knam vedla plotu. Uz sme to riesili zo starostou a stale nic, i s obecnou policiou nikto nic nerobi. Momentalne som na svoje naklady objednala kamerovy system aby som mala nejake dokazy, mi viem ktoto robi ale len tak nemozem niekoho obvinit. Ako to mam dalej riesit ked obec stym nic nerobi.

viera
25. okt 2018

@majcamartinko medialne,uvidis kolki sa hned budu venovat a este tesne pred volbami...

deti95060810
25. okt 2018

rýchlo konaj kým je pred voľbami, možno sa ešte ľady pohnú...po voľbách sa nato každý vykašle...
napíš na nick draik

sahi
25. okt 2018

Ako píše @viera presne tak

lejka01
25. okt 2018

Och toto ste mali riesit pred stavanim!! Predsa ci uz clovek stavia alebo kupuje dom tak VZDY musi prihliadat na susedov...mali ste ten darovany pozemok predat a kupit iny...teraz bohuzial nikto Vasu situaciu nevyriesi, zbytocne ste si skomplikovali zivot....mozete zavolat tv, ale to je boj na dlhe trate tak ako to bolo v Malackach ci v Stupave /uz sa nepamatam/...

korunka1
25. okt 2018

@lejka01 Hej mohli riešiť pred stavaním, hlúpy krok...čo už, ale nevieme v akej boli situácii.
@majcamartinko A sú to nejakí zberači alebo naši milí spoluobčania? Koľko ich tam býva?Niežeby v tom bol veľkí rozdiel. Ten plot je Váš? Opierajú tie veci oň? Písať sústavne sťažnosti na obec, ak je smrad na hygienu, nejaké miestne noviny osloviť.
Je to na dlhé lakte, nezávidím.

sasa1310
25. okt 2018

@majcamartinko tak za prvé, kameru rýchlo zruš, lebo môžeš mať z toho ešte problém. Kameru môžeš mať, ale musíš snímať iba svoj pozemok a nie to, čo máš za plotom. Nehovoriac, že to nemôžeš ani použiť, ale ešte môžeš mať z toho zle.
A keď ste išli stavať ste boli slepí a hluchí, že čo sa tam deje?

san_dra11
25. okt 2018

@majcamartinko presne, tiez by som ti odporucila to riesit cez media. Vsetci hned budu akcny a vsetci sa budu venovat. Ked doteraz nechceli, tak chod touto cestou a uvidis ako rychlo to bude vybavene!

anna_maria1
25. okt 2018

dala by som to do telky. naa nech ma aj starosta alebo koho to tam mate peknu hanbu, ze vam nechcel pomoct ked mal. videla by si, ako by sa dalo rychlo vsetko do pohybu

nuni11
25. okt 2018

Jedine dat to do telky ma zmysel, inak s tym moc asi nenarobis, ked to nejde inak, tak len toto je riesenim. Potom si myslim, ze sa veci pohnu spravnym smerom a zacne sa nieco diat. Aj ked uz susedske vztahy asi fajn nebudu, ale tak co spravis nic :/

katkaluky89
4. júl 2023

Občan za dverami relácia