Neprevzatie balíka z Bonprixu

vierocka888
17. jún 2015

Baby, co sa stane ak si neprevezmem balik z Bonprixu? Stalo sa to niektorej???

mawka
17. jún 2015

nestane sa nic. mne sa stalo, ze som nestihla dokonca dva krat lebo im trva nez to poslu a teda dost dlho a medzitym som musela prec, nemal to kto vybrat. a raz som ani nevedela, ze uz na poste mam. mail v spame a oznamenie o zasielke nikde ako je to zvykom. a nic. inak skoda, lebo ja mam od nich veci rada, ale naozaj, raz mi poslali balik az 3 tyzdne od objednavky, potom som cakala vyse 14 dni.. no o nicom. prestala som u nich objednavat.

emily76
17. jún 2015

@vierocka888 neviem, co sa stane, ale nechapem preco? Vsetko sa da v pohode vratit a oni ti vratia peniaze..prides iba o postovne. Treba si precitat obchodne podmienky a objednat len ked vec naozaj chcem.

vierocka888
autor
17. jún 2015

No ja som prave na dlhsie prec a balik nedaju nikomu inemu...preto som to chcela zistit... o postovne nemam ako prist,bola to dobierka... len skoda ze som cakala na to viac ako mesiac. No uvidim ci sa to nebude dat este nejako vykseftovat s postarkou 🙂

regina22
17. jún 2015

mne nevrátili 20 eur ako vrátený tovar, ktorý nesedel

mawka
17. jún 2015

@vierocka888 ved toto, clovek nemoze cakat doma na zadku kvoli bonprixu. raz poslu po 10 dnoch, inokedy cakas mesiac.. koho to bavi

vierocka888
autor
17. jún 2015

Presne tak... okrem toho je to z jednej objednaky. Boli to 3 podprsenky. Jedna prisla po 14 dnoch a tieto dve v dvoch balikoch prisli dva dni po sebe :( ... takze dobierka nezaplatena... no co uz

mm87245
17. jún 2015

U mna je to uz vyse mesiaca :-/ neviem ci dorazii vobec...dokedy mam cakat ach jaj...teraz neviem ci si kupit inde alebo co.....:-/ tiez podprsenky...

renka40
17. jún 2015

Ja som vrátila tovar, lebo poslali zlú veľkosť. A teraz rozmýšľam, či mi vrátia peniaze, keď som to poslala obyčajnou poštou. Nemám od toho žiadny doklad... a ozaj im to trvá dlho

jeennyv
17. jún 2015

@vierocka888 treba precitat obchdone podmienky, lebo som par raz objednavala a viem, ze niektore eshopy maju napisany poplatok za to, ze si to neprevezmes...

alenata
17. jún 2015

@renka40 Vlani som takto posielala balík naspäť-obyčajne, bez dokladu a peniažky mi vrátili...

vierocka888
autor
17. jún 2015

@renka40 ja som minule vracala bo mi nesadla celkost a asi 3 tyzdne trvalo kym mi poslali peniaze... a tiez obycajnou zasielkou to islo... poslu spät,neboj 🙂

vierocka888
autor
17. jún 2015

@jeennyv v obchodnych podmienkach som to nenasla :( ale snad to bude ok...

jeennyv
17. jún 2015

@vierocka888 ak to nemaju uvedene, potom je to ok...ak by to tak bolo mali by to tam mat jasne uvedene....ak by bol nejaky problem upozorni ich na to, ze to ich uverejnenym podmienkam nezodpoveda 🙂

vierocka888
autor
18. jún 2015

@jeennyv dakujem 🙂

emily76
18. jún 2015

@vierocka888 inak, mne chodi sms, ze mi ide balik a je tam aj cislo na prepravcu. Tomu staci zavolat, kam to ma doviezt a teda u nas to v pohode dovezie inam, pripadne ak mu poviem komu to ma dat, tak da... ved je to dobierka, s tym nie je taky problem, pretoze prijemca to musi platit. 😉 Ja posielam naspät doporucene a peniaze si davam posielat na ucet. A este sa mi nestalo, ze by neposlali peniaze.

alka1980
18. jún 2015

objednavam roky a nikdy sa mi nestalo,ze by mi pri vracani tovaru nevratili peniaze.To,ze niekedy pride tovar rakmer hned a inokedy o 2tyzdne je fakt,ale mne to vobec nevadi.A ked daco obj a momentalne to nie je na sklade ,obj je otvorena a tovar zasielaju,tak ako maju na sklade.

vierocka888
autor
18. jún 2015

Ano, ale ten kurier nas nezastihol doma tak to nechal na poste.... takze ak to nedaju niekomu z rodiny tak sa to vrati spat k nim. U nas je dost problem na poste aby dali postu niekomu inemu.ale ak daju tak bude dobre 🙂 chcela som vediet co by sa stalo, ak by nedali....

alka1980
18. jún 2015

Ak nedaju ,tak to pocestuje spat..My obj s kamoskou,balik je na jej meno a chodim pon ja.Nikdy nepotrebovali obciansky ci som ta ,na kt bol balik vystavovany.Ale asi to mate u vas ine

vikyharsany
10. nov 2017

Dievčatá a ako dlho trvá kým príde balík?

emily76
11. nov 2017

@vikyharsany cca 2 tyzdne po objednani