Neprevzatie balíka

miskamikulcova
2. jan 2015

Dobrý deň, nedavno som si objednala balik zo stranky najkrajsiekabelky.sk, dostala som email o potvrdeni zasielky, emai som len otvorila. Neskor mi prisiel email, ze objednavka je potvrdena a do 10 dni bude dorucena kurierom.. Chcem sa opytat, ak uz nemam o nu zaujem a od kuriera si balik neprevezmem, maju narok odo mna nieco vymahat??

holubica70
2. jan 2015

@miskamikulcova v prvom rade si prečítaj ich obchodné podmienky a kontaktuj ich. Možno objednávku ešte neodoslali a bude možné ju zrušiť.

miku1
2. jan 2015

@miskamikulcova Keby si si miesto založenia diskusie prečítala obchodné podmienky, tak by si presne vedela ako postupovať a na čom si. Ja som si to zo zvedavosti otvorila, zabralo to asi 2 minúty.

meluela
3. jan 2015

@miskamikulcova na co mas urcite pravo je do 7 dni odstupit od zmluvy .. na vlastne naklady poslat tovar spat a cakat na vratenie penazi

v obch podmienkach pisu iba ze ak neprevezmes, viac ti nic nepredaju .. co teda nie je nic hrozne
zo zakona neviem, nedavno sa nieco menilo ze objednavky na internete su viac zaväzne nez v minulosti... neviem vsak co kontretne to znamena

ja som kedysi neprevzala jednu zasielku, kedze to bola chyba a nekomunikacia e-shopu pred vianocami ze som musela objednat tovar dvojmo z roznych miest a cakat co pride skor .. a nic sa nestalo ked som to neprevzala

ak tovar este nebol expedovany, tak by sa dalo aj slusne napisat ze to rusis
pripadne im uhradit postovne

miskamikulcova
autor
3. jan 2015

@miku1 áno aj ja som si to otvorila a precitala si obchodné podmienky danej stránky 🙂 ale nič tykajúce sa neprevzatia zásielky som tam nenašla 🙂

miku1
3. jan 2015

@miskamikulcova Máš to tam hneď na začiatku červeným písmom. Osobne, ak už si niečo objednám, a potom to nechcem, buď sa to pokúsim zrušiť, ak sa to dá, alebo tovar prevezmem a do 7 dní, ako máš stanovenú lehotu, to na vlastné náklady vrátim. Chyba sa stala na tvojej strane, takže neprevzatie balíka mi príde dosť blbé. Ale každý sme nejaký, ak to tebe nevadí, tak ho neprevezmi.