Neprebratý balík

28. okt 2022

Dobrý deň. Prosím o radu. Poslala som balík na dobierku a pani nechce prebrať. Pani mala veľký záujem, niekoľko krát mi volala či som už balík odoslala že určite preberie. Keď už mala balík na pošte tak žiadny záujem... Je tam ešte niekoľko dní na prebratie ale neverím že preberie. Dá sa s tým ešte niečo robit aby si balík prebrala? Máte s tým niekto skúsenosti že vám neprebrali balík? Pomohlo by keby som tej pani Napísala že ju pridám medzi nepreberačov?

zojazoja
28. okt 2022

nedá. nijako toho človeka nedonutis, aby isiel na poštu prebrať zasielku.

koniarova
28. okt 2022

Nič nenarobíš.

vlado818
28. okt 2022

Pre toto sa uz neposiela na dobierku, pripadne platba za postovne vopred. A este budete doplacat za doposlanie spat.

autor
28. okt 2022

@vlado818 už som sa ponaucila. Nemám skúsenosti s posielaním balíkov. Cca pred 7rokmi som posielala balík na dobierku...vrátil sa mi ale nič som nedoplacala

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
almia
28. okt 2022

Vieš čo mne sa zdá že sa dá ešte to spraviť že si zadaj sledovacie číslo a tam máš možnosť že doručiť na adresu je to zadarmo...a možno preberie keď bude doma a keď kuriér zazvoní...že sa bude hanbiť neprebrat chudera..také nemožno krajším slovom nazvať..za to nič nedáš a nie je to spoplatnené

zojazoja
28. okt 2022

@almia neviem ci pri tejto možnosti ale nepotrebuje vedieť telefónne číslo prijemcu

maca1984
28. okt 2022

@zojazoja potrebuje. Poštový kuriér bude volať.

lubka474
28. okt 2022

@zojazoja ale autorka pisala, ze pani jej volala, takze cislo na ňu asi má. Za skúšku to stojí

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. okt 2022

@almia ja som to poslala ako balík na poštu s dobierkou a platila som 6.40€ a ak to dám preposlať na adresu ukazuje mi tam ešte doplatok 2.50€ a ak to pani neprevezme tak to všetko zaplatím ja keď sa mi balík vráti späť

autor
28. okt 2022

@almia a keď jej kuriér bude volať tak ona sa samozrejme bude stále vyhovárať že nieje doma

autor
28. okt 2022

Ale teraz pozerám že ja ako odosielateľ tam mám len jednu možnosť na zmenu....a to je uloženie do balíkoboxu

lilope
28. okt 2022

@autorka tak jej skús napísať, že ju napíšeš na čiernu listinu a potom jej už nikto nič nepošle. Možno to zaberie.

almia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
almia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. okt 2022

@almia ak nepreberie určite ju zverejním nech neprídu o peniaze aj ďalší