Neprebratá dobierka. Ako mám postupovať?

petul13
9. apr 2014

Dobry den mamicky..chcem sa spytat,ci sa vam stalo,ze vam kupujuca neprebrala dobierku?ako v takom pripade postupovat?dakujem

sashabb
9. apr 2014

@petul13 ako postupovať? no nijako. Balík sa ti vráti späť, v horšom prípade ešte zaplatíš ďalšie poštovné (za to že ti ho doručili nazad) a na druhý-krát si rozmyslíš či ďalšiu dobierku pošleš alebo nie 😝

petul13
autor
9. apr 2014

No zatial sa mi take nic nestalo:(ale uz neposlem 😉 ale mame s kamaratkou tusaka,ze asi skor porodila..a ked bude ten balik chcet znova,mam jej tam zaratat aj to moje vratene postovne?

stary_ujco
9. apr 2014

Ked uz porodila, tak ju dobierka na poste caka tusim 20 dni. To hadam zvladne poslat muza pre to...
Ak to neprevezme, tak zaplatis aj postovne nazad k tebe, pausalne je to tusim 2 eura.
Prave kvoli tomu nikdy nepredavam na dobierku a ak ano, pozadujem 5-7 eur platbu vopred na ucet na uhradu postovneho (a to neratam, ze ten tovar je mesiac niekde na cestach, pocas ktorych ho nemozem predat).

sashabb
9. apr 2014

@petul13 ja by som jej balik opätovne poslala už len po uhrade a samozrejme treba zarátať dané poštovné.

petul13
autor
9. apr 2014

Dakujem za rady😉