Nepreberačky

26. okt 2022

Dobrý deň. Poslala som balík na dobierku. Mala som na bazosi maxi balík oblečenia, viac ako 50kusov oblečeniela, niektoré aj nové s visačkou. Balik som ponúkla za 20€ lebo som sa toho chcela zbaviť nechcela som to predávať na kusy na to nemám čas.
Hneď po hodine ako som dala inzerát mi zavolala pani, mala veľký záujem. Dohodli sme sa že jej pošlem na dobierku. Keď už mala balík poslaný už žiadna odozva nereaguje na spravy a balík trčí na pošte. Je mi jasné že balík sa mi vráti. Samozrejme tá pani je cigánka ako som zistila. Je nejaká stránka nepreberacov kde by som ju Vycapila aby už ďalej nezavadzala ludi??

natall113
26. okt 2022

Na fb je skupina nepreberači zásielok - podvody - varovanie tam môžte

stanulienkat
26. okt 2022

Kvoli tomuto neposielam na dobierku. Mas ponaucenie.

irusa
26. okt 2022

tak si ešte zaplatíš za vrátenie zásielky...no ponaučenie do budúcna ...ľudia sú v dnešnej dobe hrozní

h2
26. okt 2022

Bolo fakt nutné napísať, že "Samozrejme tá pani je cigánka..."? Keď si taká rasistka, tak sa divím, že si jej to vôbec poslala. 🙄

19mmm71
26. okt 2022

Vždy si davam dopredu zaplatit postovne

vahcaac
26. okt 2022

@h2 Obmedzené myslenie. Ako sa musia cítiť ženy, slušné rómky čo si toto prečítajú.

autor
26. okt 2022

Aj za to za platí?

autor
26. okt 2022

@vahcaac a ako sa majú cítiť tie ženy co boli oklamane. Na dobierku som posielala už x krát a nikdy s nikým som nemala problém. Len s cigánka i (to som samozrejme zistila až keď neprebrali inak by som neposlala)

19mmm71
26. okt 2022

@maca1984 su aj verejne skupiny

jolikaa
26. okt 2022

ja som sa uz ponaucila, poslem na dobierku, ale az po tom ako mi dotycna osoba vopred uhradi na ucet cenu postovneho. aby som mala istotu, ze ked to nepreberie nebudem stratova.

masinka
26. okt 2022

ja na dobierku poliselam len drahe veci a aj to az po zaplateni dvojnasobku postovneho vopred. Kdesi som ale citala ze pri neprevzati mozes reklamovat a vratia aspon ten priplatok co je za sluzbu "dobierka".

ropucha6
26. okt 2022

Taketo lacne veci netreba posielat na dobierku. Ja nemam nikdy problem zaplatit vopred (ak su aspon nejake recenzie).

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacenocka2
26. okt 2022

Ako ste to zistila cez telefón ze bola c....?

lenkakravcova
26. okt 2022

@kacenocka2 to sa dá predsa podľa pri zvuku a fráz (napr "pani milá")

kacenocka2
26. okt 2022

@lenkakravcova 👍3x ma už na koniku oklamali,viac sa už nedam ukecať.niektoré sľubujú, prehovárajú že isto preberú a nakoniec nepreberú.. našťastie ani raz mi neprišlo zaplatiť za vrátený balík..

user62056819
26. okt 2022

najlepsie je vzdy predavat iba osobne. kto sa nechce/nemoze stretnut tak smola. iba takto mas istotu.

jaja20
26. okt 2022

Práve cez víkend mi vyvolávala jedna pani, ktorá chcela odomňa kúpiť bundu cez Bazoš. Podľa hlasu som hneď zistila, že je to "spoluobčanka",tak som jej povedala, že na dobierku jej ju určite nepošlem, ale je možné poslať peniaze poštovou poukážkou,priamym vkladom v banke alebo kľudne aj osobný odber. Povedala, že sa mi ozve,ale jasné, že ani obraz,ani zvuk.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja20
26. okt 2022

@denisah6 Ak chceš mať istotu, že ti predávajúca balíček pošle, stačí si ho jednoducho dať poslať doporučene alebo ako balík na poštu/ na adresu. Vtedy má podacie číslo a ľahko môžeš sledovať jeho pohyb na stránke Slovenskej pošty.

ivgame
26. okt 2022

@h2 cigáni a my gadžovia sme jedno a to isté... Rasa biela europoidná. Rómovia nie sú rasa🤦‍♀️. Nauč sa správne pojmy. Ide o etnickú skupinu.

ivgame
26. okt 2022

Ak sa ti ozvala cez modrého koňa môžeš napísať na ňu recenziu... Po každom obchode môžeš na kupujúceho/predávajúceho napísať dobrú aj zlú skúsenosť. Keď to uvidia ostatní, nič jej už nepošlú a či to nejak bude riešiť Modrý Koník sa musíš opýtať ich 😉. Dobierke sa vyhni ak človeka nepoznáš. Buď rada že sa ti veci vrátia.

autor
26. okt 2022

@masinka tak to počujem prvý krát že sa dá reklamovať a uprimne tomu ani neverím

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ahhola
26. okt 2022

Treba si dať poslať poštovné na účet, to je prirodzená selekcia. Inak, co z toho hentie romales majú, len napáliť gadzovku? 🙆‍♀️👽

ahhola
26. okt 2022

@h2 pozri sa... prázdna ulica v dedine, majster v dome nosil náradie a nezatvoril dodávku, však načo a o minútu neskor kufor s náradím za 3 000€ fuč. Pomáhaci a chrániaci okrem blbych kecov 0,nič... predsa je ľahšie vykopnúť dvere ráno o 5.niekomu, aby pozreli kamerovyczaznam a zistili, ze sa tade obsmietli zberači železa.... To by bola curevska nad práca. Áno, bolo potrebné označiť nepreberacku, ako aj tých Cigosov s FE. . 🕷️

autor
26. okt 2022

@ivgame predaj sa uskutočnil na bazosi, nie tu

ivgame
26. okt 2022

Pardon, tak sa obráť na bazos potom.

h2
26. okt 2022

@ivgame Vďaka za upozornenie. Prosím ťa, vysvetli mi ešte pojem "gadžo", to mi tiež neznie práve ako správny pojem. A keď sme už pri tom, môžeš mi ešte napísať správny výraz, ktorý by si v tomto prípade použila namiesto mnou (a mnohými inými) tak nesprávne použitý výraz rasizmus?