Nepoznáte tento pár?

20. feb 2023

Ahojte, včera od nás odchadzala mama domov zo stred.slovenska na západ a cestou sa zastavila v jednom mensom lyz.stredisku ešte stále pri nás stred.slovensko ,ze si skočí na chvilu na bežky. Stretla tam jeden pár z Nitry. Pán bol povodom rus a žena slovenka a boli velmi priatelskí, dali sa do reci s mamou a kecali. On je povysvetloval nieco za bezkovanie,vraj je trener (nemusel, mama bežkuje normalne) a ona tak bezne viedla rozhovor. Vymenili si s mamou t.č ,ze ona sa chce este s mamou spojit ,lebo jej mama vravela, ze chodia na bežky aj do Rakuska, tak chcela vedieť nejaké dobré trasy od mamy a tak. Mama sa dlho nezdrzala, lebo este mala dlhu cestu pred sebou. No a dnes jej ten muz vypisuje a vyvolava, ze aby mu zaplatila 45eur za vcerajsi tréning , nam spadla sanka ze cooo??? Aky trening😆 ze on nema peniaze a pracuje pre tu zenu co s nou vcera bol a podobne blbosti, samozrejme mama nemala ziadny trening, v zivote ho nevidela, nepocula o nom a platit nic nebude. Ja len ci nahodou to nie je nejaky znamy odrbávacsky par, a nie su niekomu povedomí z popísaneho. Dakujem

liljana
20. feb 2023

Zablokovat cislo a vyriesene.

petamich
20. feb 2023

😵‍💫 akoze nemam slov, ignorovala by som a zablokovala cislo, to uz aj takto sa snazia nachytat ludi

diewcatqoo
20. feb 2023

:D prepac, ze sa smejem, ale toto snad ani nie je mozne, ako si ti odrbavaci myslia, ze kazdy je pribrdzeny a posle im vazne nejake peniaze.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
20. feb 2023

Ja by som pýtala číslo účtu a išla ich nahlásiť 🤣🤣

martinkatinka
20. feb 2023

Nech napise, ze na nich podala trestne oznamenie.
A potom zablokovat.

slovakboy
20. feb 2023

Nereagovať a nebáť sa. Nič nemôže. Nemá spísanú žiadnu dohodu o tréningu len skúšajú. Telefonické vyhrážky v Ruskom jazyku už sme riešili aj u nás v rodine. Nereagovať a blokovať.

deti95060810
20. feb 2023

ja by som ho poslala rovno do zadku.... inak sme sa s manželom zasmiali...
chyba bola dávať tel. číslo - ale to už maminka asi vie...

beata_k
20. feb 2023

A nabuduce nedavat tel. cislo cudzim ludom na pockanie

martul
20. feb 2023

No ja som normalne v šoku, že čo ešte ľudia nevymyslia. Normálne to robiť ti nebude, len odrbávať.

autor
20. feb 2023

@tosomja rovno jej poslal aj c.u 🤦‍♀️

deti95060810
20. feb 2023

autorka, išla by som to porozprávať na políciu.... aj keď asi žiaden výsledok, ale aspoň by vedeli...

tosomja
20. feb 2023

Nech mu napíše, že pošle kuriéra DPD a cez neho zaplatí za kurz 🤣🤣🤣

zorkahorka
20. feb 2023

Nech mu mama povie,ze ona je majitelka cestovky, tak nech jej pekne zacvakaju oni za tipy na bezkovanie v rakusku 😀

barborachors
20. feb 2023

nikdy v živote by som sa s cudzím človekom nepristavila, nebavila ani v meste, ani na horách... a už voobec nedavala tel číslo 🤦‍♂️ Nech su aj zo zlata ti ludia. Ludom dnes hrabe na hlavu a robia cokolvek aby vymohli peniaze. Ja by som mu napisala ze na neho podávam trestné oznámenie a hotovo.

kiwi3
20. feb 2023

zaujimalo by ma, ci sa im na to uz niekto chytil

tosomja
20. feb 2023

@barborachors prečo by si sa nebavila s cudzími, je rozdiel pozdraviť, prehodiť pár slov, iné dať kontakt neznámemu (to už by som nedala)

gertrudaosem
20. feb 2023

@beata_k moja rec, toto nechápem načo ľudia dávajú svoje čísla hocikomu. Z princípu nie, aj keby čo bolo

sasanka605
20. feb 2023

Ak je to cislo uctu v Tatre tak tam sa da zistiť meno majiteľa uctu a na polícii by mozno mali zaujem o nejaký tréning

rosavia
20. feb 2023

Ja som len zhrozena. Najlepsie je asi ozaj nebavit sa s nikym, hoci niektori by si asi aj tak vymysleli nieco.
Ano, zablokovat cislo, a mama moze akurat tak na policiu. Mozno aj zmenit si cislo. Toto je chore.

autor
20. feb 2023

Tiež sme všetci žasli ,ale dúfam sa aspoň aj mama poučila 🙈

haanovajana
20. feb 2023

Zablokovať cislo

gabika0825
3. mar 2023

Veď nech si mama normálne zablokuje číslo a nereaguje na to. Ak by jej volali aj z iného čísla tak nech zablokuje aj to. Vybavené, vôbec by som sa nad tým ani nepozastavila, dnes je hrozná doba, každého len odrbat