Ahojte, včera od nás odchadzala mama domov zo stred.slovenska na západ a cestou sa zastavila v jednom mensom lyz.stredisku ešte stále pri nás stred.slovensko ,ze si skočí na chvilu na bežky. Stretla tam jeden pár z Nitry. Pán bol povodom rus a žena slovenka a boli velmi priatelskí, dali sa do reci s mamou a kecali. On je povysvetloval nieco za bezkovanie,vraj je trener (nemusel, mama bežkuje normalne) a ona tak bezne viedla rozhovor. Vymenili si s mamou t.č ,ze ona sa chce este s mamou spojit ,lebo jej mama vravela, ze chodia na bežky aj do Rakuska, tak chcela vedieť nejaké dobré trasy od mamy a tak. Mama sa dlho nezdrzala, lebo este mala dlhu cestu pred sebou. No a dnes jej ten muz vypisuje a vyvolava, ze aby mu zaplatila 45eur za vcerajsi tréning , nam spadla sanka ze cooo??? Aky trening😆 ze on nema peniaze a pracuje pre tu zenu co s nou vcera bol a podobne blbosti, samozrejme mama nemala ziadny trening, v zivote ho nevidela, nepocula o nom a platit nic nebude. Ja len ci nahodou to nie je nejaky znamy odrbávacsky par, a nie su niekomu povedomí z popísaneho. Dakujem
😵💫 akoze nemam slov, ignorovala by som a zablokovala cislo, to uz aj takto sa snazia nachytat ludi
:D prepac, ze sa smejem, ale toto snad ani nie je mozne, ako si ti odrbavaci myslia, ze kazdy je pribrdzeny a posle im vazne nejake peniaze.
Ja by som pýtala číslo účtu a išla ich nahlásiť 🤣🤣
Nech napise, ze na nich podala trestne oznamenie.
A potom zablokovat.
Nereagovať a nebáť sa. Nič nemôže. Nemá spísanú žiadnu dohodu o tréningu len skúšajú. Telefonické vyhrážky v Ruskom jazyku už sme riešili aj u nás v rodine. Nereagovať a blokovať.
ja by som ho poslala rovno do zadku.... inak sme sa s manželom zasmiali...
chyba bola dávať tel. číslo - ale to už maminka asi vie...
A nabuduce nedavat tel. cislo cudzim ludom na pockanie
No ja som normalne v šoku, že čo ešte ľudia nevymyslia. Normálne to robiť ti nebude, len odrbávať.
@tosomja rovno jej poslal aj c.u 🤦♀️
autorka, išla by som to porozprávať na políciu.... aj keď asi žiaden výsledok, ale aspoň by vedeli...
Nech mu napíše, že pošle kuriéra DPD a cez neho zaplatí za kurz 🤣🤣🤣
Nech mu mama povie,ze ona je majitelka cestovky, tak nech jej pekne zacvakaju oni za tipy na bezkovanie v rakusku 😀
nikdy v živote by som sa s cudzím človekom nepristavila, nebavila ani v meste, ani na horách... a už voobec nedavala tel číslo 🤦♂️ Nech su aj zo zlata ti ludia. Ludom dnes hrabe na hlavu a robia cokolvek aby vymohli peniaze. Ja by som mu napisala ze na neho podávam trestné oznámenie a hotovo.
zaujimalo by ma, ci sa im na to uz niekto chytil
@barborachors prečo by si sa nebavila s cudzími, je rozdiel pozdraviť, prehodiť pár slov, iné dať kontakt neznámemu (to už by som nedala)
@beata_k moja rec, toto nechápem načo ľudia dávajú svoje čísla hocikomu. Z princípu nie, aj keby čo bolo
Ak je to cislo uctu v Tatre tak tam sa da zistiť meno majiteľa uctu a na polícii by mozno mali zaujem o nejaký tréning
Ja som len zhrozena. Najlepsie je asi ozaj nebavit sa s nikym, hoci niektori by si asi aj tak vymysleli nieco.
Ano, zablokovat cislo, a mama moze akurat tak na policiu. Mozno aj zmenit si cislo. Toto je chore.
Tiež sme všetci žasli ,ale dúfam sa aspoň aj mama poučila 🙈
Zablokovať cislo
Veď nech si mama normálne zablokuje číslo a nereaguje na to. Ak by jej volali aj z iného čísla tak nech zablokuje aj to. Vybavené, vôbec by som sa nad tým ani nepozastavila, dnes je hrozná doba, každého len odrbat
Zablokovat cislo a vyriesene.