ahojte, dúfam, že sa mi nebudete smiať, ale kúpila som si dnes novú žehličku, kropiacu a parnú, značka Sencor, a je super, ale ešte som nežehlila pomocou pary, a netušila som, že sa na paru smú žehliť len látky na trojke, ja som s parou žehlila aj na dvojke a jednotke, nevadí to? nepoškodí sa žehlička? látkam nie je nič, naopak, záhyby sa krásne vyžehlili....
alebo je možné aj na jednotke a dvojke občas použiť paru? ako to vyrobíte? ďakujem
@3katka151 nuž hej, v návode je tabuľka a tam je pri dvoch bodkách a pri jednej, že nevhodné na paru, ale keď mne tá para moc pomáha aj na dvojke, záhyby...môžem to tak teda robiť klasicky na jednotke aj dvojke, nepokazí sa nič? žehlička ani prádlo? prádlu nič nie je... ako dlho ty už žehlíš tak, ako ti pasuje? nemôže sa napr. silón parou zničiť?
napr. moja žehlička, keď mám nastavenú nižšiu teplotu, tak paru nevypustí, ale skôr mi to oblečenie len pofŕka... proste asi teplota nie je dostatočná na vytvorenie pary... nemôžu tam byť tie symboly aj z tohoto dôvodu?
@evita_g nepochopila som to dobre...mne para išla, dala som aj parnú trysku na jej pridanie, ale mala som to na jednotke a na dvojke, smie sa to takto? alebo len na trojke? paru to nevypustí ak si ju vypnem rped žehlením...inak by tam bola lebo ked je voda v nádržke ide aj para ak je zapnutá
tak neviem, každá žehlička to má možno inak... no myslím si, že to nemáš ako pokaziť
Zehlicka sa skor pokazi ak sa nepouziva destilovana voda. Paru pustam pri vysokych teplotach.
Tam také veci píšu? Ja to poprepínam ako mi to pasuje. Žiaden stres 🙂