Ahoj.
Dievčence, čo máte väčšie prsia ... Neviete mi poradiť nejaké triky,aby mi prsia ostávali celé v podprsenke ? 🙈
Mám tak 80/F-G , nemám ich ovisnuté, práve naopak. I keď sú veľké sú " slušne" 😊
Môžem si kúpiť dráhšiu ,lacnú, väčšiu, menšiu,kvalitnú podprsenku, v ktorej mi prsia pekne sedia,ukážu všetko fajn .. no stačí jedno zohnutie,alebo pár krokov a už sa trepu von (hlavne prava). Ide mi to na nervy vkusne sa kontrolovať...
🐐🐐🐐
ja mám podobný problém, ibaže ja mám aj ovisnuté. musíš si kúpiť podprsenku, ktorá nie je hlboko krojená, ale je ako @aurorastone poslala obrázok, teda ti zakryje prakticky celé prsia - tak ti nič nevypadne a všetko je tam, kde má. len problém je, že takých podprseniek nie je veľa :/
V obchode s podprdami zvyknu predavacky dobre poradit.
@aurorastone och to je uplne babickovsky strih🙈🙈
@bosorka2302 tak neviem no vonku jej nikto pod tričko vidieť nebude a cecky ostanú na mieste 😁😁😁😁.... Doma pre manžela si môže dať hoc co iné
Kupuješ si nevhodnú podprsenku, iný dôvod nevidím. Pri takomto rozmere treba žiaľ do kvalitnej podprsenky investovať viac. Odporúčam ti zn. Triola, nič ti vyskakovať nebude, ani pre behu 🙂
@aurorastone och ja by som pre svoj osobny dobry pocit toto neobliekla. 😃😃.
Daj si na normalnu podprsenku este sportovu, urcite nevylezu.
@bosorka2302 presne tento strih sa dá kúpiť aj v "mladistvom" prevedení. Keď raz kozenky vybiehaju, tak im treba poriadnu ohradku, nič iné sa robiť neda
Na astratex si vieš nahodiť svoje miery a vyhodí ti presne akú veľkosť podprsenky ti treba a aj vhodné typy podprseniek. Určite budeš mať nevhodnú veľkosť
@aurorastone to ale robi spicate prsia a pod pekne vykrojene tricka to nedas...aspon za mna, toto mi nesedi vobec...
@77daniela77 ani nie pri tycjto velkostiach 😅
Chod do obchodu s podprdami,nekupuj teraz cez eshopy,uvidis aka ti sadne nazivo a potom uz budes vediet,treba vyskusat viac strihov,predavacky pomozu vybrat,vyznaju sa.
Podla mozes mat stale velky obvod a maly kosik, hoci si myslis, ze sedi. Len ja si necham uz taku, co ako-tak sedi. Radsej zoberiem mensi obvod, lebo sa to roztiahne a vacsi kosik. Iba objednavam, v obchodoch nemozne kupit.
@nevenka Tiez mam take prsia a u nas v Kosiciach by som jej poradila aj konkretny obchod.
@katie253 ja s asaratexom nemam dobre skusenosti. Napisala som obvod pod prsiami 83, cez prsia 93. tlacilo ma to do 75/C. Tak som teda skusila, snad ten system vie, preco to tak vyhodnotil a rezalo to ako besne. Bolo mi to male. Musela som vsetky vratit. Este aj tie kosicky mi boli velke.
Netusim, preco mi odporucilo take.
Bezne nosim 85/B. Len mam tu smolu, ze obcas su tie B kusok vacsie ako potrebujem, mierne odstavaju a A su mi zas male. Navyse 85/A byva malokedy.
Zohnat podprsenku, co by sa mi pacila i sedela, je u mna kumst. Celkom dobre sedia tie z lidla, ale tie po oprani maju tendenciu vytacat horny okraj podprsenky von (akoby sa latka na kosicku stiahla, zrazila), tak to robi potom nepekne ryhy pod trickom.
Ja ak raz zozeniem nejaky typ, co splni vsetky podmienky, tak ju kupim vo vsetkych farbach a aspon desat kusov do zasoby. 🙂
@77daniela77 môžte mi poradiť obchod v KE ďakujem
zle zvolená veľkosť a možno aj strih podprsenky. Odporúčam pozrieť video na YT - pani Konarovská perfektne radí ako vybrať správnu podprsenku a kde robia ženy chyby. V predajniach Attrativo ti spravia bra-fitting - fakt tie kočky vedia vybrať veľmi dobre, akurát tie podprsenky nestoja 20-30€.
@andrea1112 Na Alzbetinej je taky maly modry obchodik ked ides od kostola ku gymplu tak po pravej strane.Predavacky su vzdy ochotne.
@moonlight1210 chápem, tak ti to vysvetlím takto... Máš obvod 83cm, čo sa zaokrúhľuje nadol, čiže na 80cm a vtedy sa ešte odpočíta 5cm, aby najväčšiu váhu pŕs podržal obvod a nie ramienka. Ak ťa to veľmi tlačí, tak potom si necháš obvod 80, nie 85, pretože ten je veľký a stáva sa to, že vzadu sa ti podprsenka dvíha až na lopatky, čo je nesprávne. Takže ak ti vyšlo na astratexe veľkosť 75C, ale potrebuješ obvod zväčšiť na 80, tak potom musíš zmenšiť veľkosť košíčkov o jedno číslo, čiže na B.
Platí pravidlo, že ak zväčšuješ obvod, tak zmenšuješ košíčky a naopak. Čiže 75C je 70D alebo 80B.
Tu neplatí, že veľkosť košíčkov je rovnaká pri všetkých obvodoch.
Vysvetlila som to zrozumiteľne? Pochopila si princíp?
@andrea1112 nova nemocnica a to iste na Alžbetinej od domu take 2 modre výklady ab spodne prádlo. Máš kopec na vyber.
povedala by som, ze mas nevhodny strih, asi hlboko vykrojene